Şimdi Ara

Söylesem mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okula her gün motosikletle gidiyorum fırının yanına çekiyorum motoru her zaman. Okuldan çıkışta 2 kişi geldi 25-26 yaşlarında Fırın çalışanıdır büyük ihtimal. Her gün çektiğim yer için biz buraya köz döküyoruz bi daha motoru buraya çekme yan tarafa çek veya başka yere park et dedi. Ben de tamam abi pardon yan tarafa çekerim dedim. Çekiyosun biz köz dökemiyoruz dedi tekrar uzattı tamam abi yana çekerim dedim tekrar.
    Öbür adam geldi bi daha buraya motoru çekme motorunun altına dökerim közü dedi tamam dedim yine lastiklerini indiririm sonra lastiğimi niye indirdiler deme dedi. Ya abi tamam diyorum ya çekmem oraya dedim tam motoru aşağı doğru götürüyordum binmek için. Üstüme doğru geldi tokatlarım seni dedi öbürüde tamam bas git dedi mecburen de gittim ben de.

Şimdi ne yapıyım ben? Zaten bi daha oraya çekicek halim yok ama bu yaptıkları şerefsizlik yanlarına mı kalsın. Tehdit etmek ne demek ya. Bunları babama söylesem mi sizce Çok zoruma gitti

• fırıncıyı beledıyeye şıkayet et, denetım yapsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1L4

Okula her gün motosikletle gidiyorum fırının yanına çekiyorum motoru her zaman. Okuldan çıkışta 2 kişi geldi 25-26 yaşlarında Fırın çalışanıdır büyük ihtimal. Her gün çektiğim yer için biz buraya köz döküyoruz bi daha motoru buraya çekme yan tarafa çek veya başka yere park et dedi. Ben de tamam abi pardon yan tarafa çekerim dedim. Çekiyosun biz köz dökemiyoruz dedi tekrar uzattı tamam abi yana çekerim dedim tekrar.
    Öbür adam geldi bi daha buraya motoru çekme motorunun altına dökerim közü dedi tamam dedim yine lastiklerini indiririm sonra lastiğimi niye indirdiler deme dedi. Ya abi tamam diyorum ya çekmem oraya dedim tam motoru aşağı doğru götürüyordum binmek için. Üstüme doğru geldi tokatlarım seni dedi öbürüde tamam bas git dedi mecburen de gittim ben de.

Şimdi ne yapıyım ben? Zaten bi daha oraya çekicek halim yok ama bu yaptıkları şerefsizlik yanlarına mı kalsın. Tehdit etmek ne demek ya. Bunları babama söylesem mi sizce Çok zoruma gitti

Kardeşim okulunu oku sen cahil insanla tartışmaya girmek karga'yı konuşturmak gibi bir şey. Cahillerin söyleyecek sözü çok olur etrafta sataşacak adam çok.

• 1 yıldır oraya parkediyorum aynı noktaya her zaman şimdi laf edicekleri tuttu. Zaten bir kere söylemeleri yeterli tamam dediğim halde üsteleyip tehdit ediyor birde insanın gururuna dokunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: T1L4

1 yıldır oraya parkediyorum aynı noktaya her zaman şimdi laf edicekleri tuttu. Zaten bir kere söylemeleri yeterli tamam dediğim halde üsteleyip tehdit ediyor birde insanın gururuna dokunuyor

Eğer sana yaşıtın böyle bir şey deseydi haklıydın gururuna dokunmakta ama senden büyük kişiler söylemiş bunu bundan ders çıkarman gerek eğer okumaya devam etmezsen sen değilde hayat kişiliğini değiştirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.