Not : Kusura bakmayın detaylı inglizecm olmadığı çeviremedim. illaki bilen birisi tercüme eder diye umuyorum..
Hiç zahmet etmesinler zaten Takeuchi serinin içine iyice etti. Wesker gitti Jill figüran falan oldu hiç zahmet etmesinler ve efsaneyi daha fazla batırmasınlar. _______________
Paylaşım için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Hiç zahmet etmesinler zaten Takeuchi serinin içine iyice etti. Wesker gitti Jill figüran falan oldu hiç zahmet etmesinler ve efsaneyi daha fazla batırmasınlar. _______________
Shinji zaten bu konuyu dile getirip "Bende bu oyunu beğenmedim" demişti. Ama daha önceleri okuduğum bir yazıda yada yazılarda yeni RE oyunun PS2'deki outbreak tarzı olacağını okumustum.(co-op özelliği olacak yazıyordu)
Umarım Outbreak gibi bir oyun gelirde o zaman tadından yemeyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Shinji zaten bu konuyu dile getirip "Bende bu oyunu beğenmedim" demişti. Ama daha önceleri okuduğum bir yazıda yada yazılarda yeni RE oyunun PS2'deki outbreak tarzı olacağını okumustum.(co-op özelliği olacak yazıyordu)
Umarım Outbreak gibi bir oyun gelirde o zaman tadından yemeyiz.
Outbreak değilde asıl Resident Evil Remake'i örnek alsınlar valla o zaman kalp ilacı ile oynamamız gerekir oyunu.
Resident evil 2 yada 3 remake iyi gider aslında.Hoş öyle bir şey olsa gidip wii'ye ex yaparlar onuda.
Zaten Outbreak'de klasik RE tarzında oynanıyordu ki eğlencesi mükemmeldi tek sorunu online oynayamamız idi.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Zaten Outbreak'de klasik RE tarzında oynanıyordu ki eğlencesi mükemmeldi tek sorunu online oynayamamız idi.
Outbreak oynamadım gerçi ben Re'nin ana senaryo harici oyunlarını oynamam öyle bir rahatsızlığım var.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherDay
Resident evil 2 yada 3 remake iyi gider aslında.Hoş öyle bir şey olsa gidip wii'ye ex yaparlar onuda.
Aslında dedikoduları dönüyordu ama sonradan Capcom, Wii için "Ana senaryoda merak edilen yerleri aydınlatmak için Chronicles'ları" çıkarmaya başlayınca bu dedikodularda yok oldu gitti. Resident Evil 2 ve Re 3'ün remake'leri gerçektende müthiş olur.