Şimdi Ara

Söylenti: Resident Evil 4 Remake Yapım Aşamasında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Resident Evil 2 ve 3'ten sonra dördüncü oyunun da remake'i yolda gibi görünüyor.
     
    Video Games Chronicle'ın haberine göre, Resident Evil 4 remake yaklaşık iki yıldır yapım aşamasında ve 2022 yılında çıkış yapması planlanıyor.
     
    Resident Evil 3 remake'i geliştirmede Capcom'a yardımcı olan M-Two stüdyosunun projeye liderlik ettiği belirtilmiş. M-Two stüdyosu 2017'de Platinum Games'in eski CEO'su Tatsuya Minami tarafından bazı Platinum Games ile Capcom çalışanları ile birlikte kuruldu.
     
    Geçtiğimiz günlerde de yine Video Games Chronicle sitesi M-Two stüdyosunun Capcom için daha büyük bir remake projesi üzerinde çalıştığını belirtti ve ardından Capcom, düzenlediği bir ankette oyunculara daha fazla Resident Evil remake projesi isteyip istemediğini sordu. 
     
    Video Games Chronicle güvenilir bir kaynak fakat yine de Capcom tarafından Resident Evil 4 remake hakkında henüz hiçbir resmi bir açıklama yapılmadığını belirtelim. 
     
    İlk olarak 2005 yılında piyasaya sunulan Resident Evil 4 seriye köklü bir değişiklik getirmişti. Sadece seride değil Capcom'un tüm oyunları arasında en yüksek Metacritic ortalamasına sahip oyun. Tüm platformlar üzerindeki toplam satışı yaklaşık 7.5 milyon.








  • Şu ne gerek varcılara anlam veremiyorum. Yav sana gerek yok öbürüne var. Ben şahsen isterim, yep yeni bir halde Resident Evil 4'ü oynamayı. Senin rıskından mı çalıp yapacak, gerek yoksa alma bu kadar basit. Hayır iş yapılır, ortaya bir ürün sunulur ve beğenmediğin yönlerini eleştirirsin anlarım. Daha orta bir şey yok, hemen ''gerek yok, yok şöyle kötü olur böyle olur.'' Ya sabır.
    Oyun dünyasının mihenk taşıymış falan umurlarında mı sanıyorsunuz paralarına bakıyor adamlar. Sırada yani zaman çizelgesinde Resident Evil Code Veronica varken 4'ü Remake etmelerinin tek sebebi de bu. Peki üstüne ne ekleyecekler onu da söylüyeyim cafcaflı efektler ve grafik başka bir şey değil. Yeni nesile Hollywood filmi edasında bir oyun daha.

    O kadar para gözlü bir girişim ki. Yani resmen o kadar gereksiz, hala sattığın oyunu defalarca sistemlerde alınmış üstüne remasterlar etmişsin ve oyun hala oynanabilirken oturup remake ediyorsun. Oyunu kısaltıp size 4 sömürüsü yapacaklar.

    Hayır capcom Tps oyunlarında yeni bir mekanik mi getirdi de yeniliyor. 2004'ün üstüne tek koydukları teknik gelişmeler. Aynı oyunu belkide çok daha kısasını aynı kamera açısından güzel grafiklerle oynamaktan başka bir şey sunmayacak yani.

    Daha geçen yıl falan ciddi yenilik sunmayacakları şeyleri yenilemek istemediklerini söylüyorlardı. Bu ne şimdi ?
  • Eğer doğruysa çok gereksiz ve boş bir adım olur. Oyun nerdeyse tüm platformlara hatta remastered yapılarak çıktı, diğerlerini 2 ve 3'ü anladık buna ne gerek vardı sayın Capcom?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remake ihtiyaci olan bir oyun mu tartisilir ama ben isterim,oyun birtek hesap makinasina cikmadi sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemedeyizzzz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bundan sonra çok gereksiz şekilde beşinci oyuna da remake gelirse hiç şaşırmam :D :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

    Eğer doğruysa çok gereksiz ve boş bir adım olur. Oyun nerdeyse tüm platformlara hatta remastered yapılarak çıktı, diğerlerini 2 ve 3'ü anladık buna ne gerek vardı sayın Capcom?
    Para kazandırdıktan sonra mantıklı, yani şirketler para getiren her hamleye mantıklı gözüyle bakar.
  • RE4 chapter olarak yapılmışdı, 3 tane Extra oyun modu vardı. RE3 remake gibi bazı bölümleri, düşmanları ve extra oyun modlarını çıkarırlarsa Capcom kuruluş tarihinden bu yana en pis linçi yer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Nisan 2020; 19:18:9 >
  • Efsane geliyor bu haberi yıllardır bekliyordum.Yeni nesil grafikler ile bir başka olacak!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İyi haber işte şimdi kayda değer bir Re göreceğiz.
  • Tam takır gelirse eksiği gediği olmaz ise muhteşem olur.Umarım RE3 remake'ten dersini almıştır capcom yine aynı hatalara düşmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk defa daha bu gece bitirdim.Eski olduğunu tabi hissediyorsunuz ama remake ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.İlk oyuna yapılsa daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Nasıl olsa ilk üçlemden tek remake'i(güncel)olmayan oyun o.
  • CAPCOM'da fabrikasyona bağladı RE3'ün kaltiesi ortada kesilen kısımları ortada. Bence rezil bir iş, bu şekilde kesilmiş kırpılmış oyun çıkartıyor isen bu fiyattan çıkmaması gerekiyor.
  • Code veronica'yı yapın..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel gider şu anki grafik motoru ile RE4.. De bu denyolar kilise sahnesini, göl sahnesini falan çıkarırlarsa işimiz var..
  • Yapmasına yapılır ama bu sefer fazla alıcı bulamazlar. Nemesis oyununda bence çuvalladılar. Millet artık aynı hype a kolay kolay kapılmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı fikirdeyim. DLC gibi oyunları tam sürüm parasına satıyorlar. Fabrikasyon oyunlar 2-3 remake. Hele 3. Oyun biraz orlasan 5 saate bitecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu RE3 boklayanlar oyunu oynadınız mı yoksa sağda solda duyduğunuz şeyler üzerinden mi yorumluyorsunuz ? Oyunun kısa ve kırpılmış olduğu su götürmez bir gerçek olsa da kalite açısından bir eksiği yok. Hele Re2 boklayanlara hiç anlam veremiyorum geçen yılın belki de en iyi oyunuydu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • RE7 remake ne zamana çıkar?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber sevindim.
  • Suyunu çıkartana kadar devam:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.