Şimdi Ara

Söylenti: Resident Evil 4 Remake Yapım Aşamasında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oynarızzz aga güzel günlerdi o günler
  • RE3 remake'i eline yüzüne bulaştırıp berbat eden bu firma yapıyorsa biz almayalım o işi eksik olsunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 12 Nisan 2020; 22:33:13 >
  • Şu ne gerek varcılara anlam veremiyorum. Yav sana gerek yok öbürüne var. Ben şahsen isterim, yep yeni bir halde Resident Evil 4'ü oynamayı. Senin rıskından mı çalıp yapacak, gerek yoksa alma bu kadar basit. Hayır iş yapılır, ortaya bir ürün sunulur ve beğenmediğin yönlerini eleştirirsin anlarım. Daha orta bir şey yok, hemen ''gerek yok, yok şöyle kötü olur böyle olur.'' Ya sabır.
  • Resident evil 1 (ilk oyun) yapılsa harika olurdu
  • Resident evil 4 u beğenip resident evil 5 i yerden yere vuranlari da ben anlamıyorum. RE 5 de 4 un tamda izinden gitmiş bit oyundur. Bozulma re 4 ile başlamıştır . Ha kötü oyun mu re 4 değil ancak aksiyona kayma bu oyunla başlamıştır. Korku unsuru nerdeyse yok gibidir.

    Konuya gelecek olursak benim fikrim re 4 un remakeye ihtiyacı bu en azından şu an için ( belki önümüzdeki nesil sonu ) ihtiyacı yok çünkü oyun 2005 yapımı olup bir çok kez capcom tarafından HD patch gmistir.

    Gönlümden geçen Dino crisis 2 olmadı 1
    Gönlümden iki kere geçen Code Veronica.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Berlin93

    Şu ne gerek varcılara anlam veremiyorum. Yav sana gerek yok öbürüne var. Ben şahsen isterim, yep yeni bir halde Resident Evil 4'ü oynamayı. Senin rıskından mı çalıp yapacak, gerek yoksa alma bu kadar basit. Hayır iş yapılır, ortaya bir ürün sunulur ve beğenmediğin yönlerini eleştirirsin anlarım. Daha orta bir şey yok, hemen ''gerek yok, yok şöyle kötü olur böyle olur.'' Ya sabır.


    Örnek olarak ben gereksiz demedim. RES1 yada RES Code Veronica yada Dino Crisis varken RE4 remake çok ta olmaması gereken bir seçim.. Zaten RES4 kötü gidişin başlangıcıydı. Köy yeri hariç korktuğumu hatırlamam. Zombi yok, eskort görevleri vs vs.. tamamen aksiyon bir oyundu. RES değildi. RES olarak çok kötü. Ama aksiyon bir oyun olarak çok güzel bir oyundu. Aslındahttps://www.youtube.com/watch?v=_nFKfGbbRVg böyle olacaktı. Ama Gamecube kaldırmadığı için değiştirdiler. Yani ilk proje video daki gibiydi. Ama yapamadılar. Capcom bastırınca oyun aksiyona döndü.. Neyse sonuçta koskoca Capcom beni dinleyecek değil. Yaparlarsa oynarım.. Ama bence ilk öncelik RE1 ve RES CV olması lazımdı. Yada Dino Crisis..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Hala taş gibi oyun hiç gerek yok bence son yaptıkları RE3 Remake bence fena patladı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Farklı fırma olsa da keske Parasite eve yenıden yapılsa..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Re4 bırak capcomı, oyun dünyası için bi mihenk taşıdır. Capcomın gözü yemez bu oyunu p.ç etmeye. Zaten bu oyuna re2 remaketeki gibi çok iyi bir şekilde hazırlanacağı kanaatindeyim. Ha ama bence keşke önce code veronicayı remake yapsalardı ama bunuda oynarız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Hocam re4 zaten telefonada cıkmıştı. İphone da oynamıştım. Storeda vardı önceden.

    Söylenti: Resident Evil 4 Remake Yapım Aşamasında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    0 ve 1’i daha 2-3 sene önce remastered yaptılar re origins collection adı altında o yüzden sanmam ki yakın zamanda remake yapsınlar. 4’ten sonra yaparlarsa code veronicayı yaparlar belki ama belki sonra 1’e sıra gelir?!
    Aşağıda arşivimide paylaştım belki ilgilenirsiniz:)

    Resident Evil 2 ve RE Origins Collection PS4 Kutu Açılımı Unboxing, RE arşivimhttps://www.youtube.com/watch?v=pcBRa5bt0gM&feature=youtu.be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun dünyasının mihenk taşıymış falan umurlarında mı sanıyorsunuz paralarına bakıyor adamlar. Sırada yani zaman çizelgesinde Resident Evil Code Veronica varken 4'ü Remake etmelerinin tek sebebi de bu. Peki üstüne ne ekleyecekler onu da söylüyeyim cafcaflı efektler ve grafik başka bir şey değil. Yeni nesile Hollywood filmi edasında bir oyun daha.

    O kadar para gözlü bir girişim ki. Yani resmen o kadar gereksiz, hala sattığın oyunu defalarca sistemlerde alınmış üstüne remasterlar etmişsin ve oyun hala oynanabilirken oturup remake ediyorsun. Oyunu kısaltıp size 4 sömürüsü yapacaklar.

    Hayır capcom Tps oyunlarında yeni bir mekanik mi getirdi de yeniliyor. 2004'ün üstüne tek koydukları teknik gelişmeler. Aynı oyunu belkide çok daha kısasını aynı kamera açısından güzel grafiklerle oynamaktan başka bir şey sunmayacak yani.

    Daha geçen yıl falan ciddi yenilik sunmayacakları şeyleri yenilemek istemediklerini söylüyorlardı. Bu ne şimdi ?




  • 3’ten sonra remake’ye gerek yok artık yeni seriye geri dönsünler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Re3 Remake nesi var? oynamadım ama 2 gayet sağlamdı. umarım 4'den sonra 5 gelsin. asıl saran oydu
  • Bu oyunda da kırpmalar olmaz umarım.
  • Kime ne derse desin kesinlikle gerekiyor resident evil 4 çağ dışında kalmış bir oyun zamanında güzeldi umarım gelir ama 4den daha çok gelmesini istediğim resident evil oyunları var yada dino Crysisde olabilir
  • codeveronica remake gerekli ya dinocrisis.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.