Şimdi Ara

Söylenti: Microsoft, Activision'u Almak İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce sizlere, Activision Blizzard'ın ana şirketi Vivendi'nin zor günler geçirdiğini anlatmış ve firmanın büyük olasılıkla Acti-Blizz üzerindeki hisselerin bir kısmını satacağını dile getirmiştik. Reuters'in haberine göre bu durum gerçekleşiyor, hem de üç büyük firma ile.

Ünlü haber otoritesi Reuters'ın yayınladığı raporlara göre Vivendi'nin Activision-Blizzard üzerindeki %60'lık hissesini satın almak için Microsoft, Time Warner ve Çinli dev Tencent Holding yoklamalar yapıyor. Henüz bu bilgiler resmi olmasa ve de satış sürecine başlanmasa da Reuters, bu bilgileri Vivendi'ye yakın bir kaynaktan aldığını belirtmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bıktım şu söylentilerden magazin haberlerini geçti valla
  • Vallahi söylenti bile olsa eger ki böyle birsey gerceklesirse -ki pek ihtimal vermiyorum- Microsoft'un en akilli hamlesi olacaktir diye düsünüyorum.. Bir tek Call of Duty markasi bile yeter
  • quote:

Rumour: Microsoft in frame to buy Activision majority share

Potential buyers for Vivendi’s 60 percent share of Activision Blizzard include Microsoft Time Warner and Tencent news source Reuters has reported

Media corporation Vivendi has apparently started “testing the appetite” of potential buyers for part or all of its 60 percent share of Activision Blizzard

The sale process has not yet officially begun but bankers close to Vivendi are said to be sounding out cash buyers including the likes of Chinese company Tencent as well as Time Warner and Microsoft

“Its nothing official yet but they ve asked a bank to go and talk to possible buyers for Activision” said a source close to the Vivendi board

A sale by Vivendi could supposedly help raise up to $10 billion to shore up its share price Reuters reported that both Microsoft and Time Warner declined to comment on a possible buy-out.

Kaynak :

http://www.vg247.com/2012/07/11/rumour-microsoft-in-frame-to-buy-activision-majority-share/

• Vivendi tests appetite for Activision: sources

Kaynak :

http://www.reuters.com/article/2012/07/09/us-vivendi-activision-sale-idUSBRE8650SZ20120709

• Alsında Activision adam akıllı bi firma olsun. Hem Call of Duty modernleşir motor olarak hem de abuk sabuk film oyunları değil daha sağlam film oyunları yaparlar.
  • Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Gizli kapılar arkasında neler dönüyordur kimbilir.

Microsoft ne yapar eder bir yolunu bulur. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MS'nin gelecek nesilde 3.Parti firmalarla anlaşacağı %90 ancak bu kadarı da ağır olur piyasayı çok fena sarsar bu birleşme CoD+Xbox ile uçar iki tarafında satışları.

Şaka bir yana aşırı sevinirim bu olursa 343 dağıtılır Bungie'ye welcome back denir.
  • CoD bir yana, Blizzard oyunlarının Xbox-exc. olma durumu korkunç bir şey.

• Eger Boyle Olursa İllaki Xbox'a Özel bir Call Of Duty Oyunu Bizleri Bekliyor
  • Babayı alır.
  • Kolay değil o iş o kadar.Blizzard böyle bir şey olursa kendi oyunlarını kendi yayınlar WoW yeter
  • Zaten Vivendi satıştan önce iki şirketi ayırmayı hedefliyordu, yani sadece Activision'u alır olası bir satışta bana kalırsa.Ha Blizzard'da gelirse MS'nin işine gelir adamlar sadece PC'ye çalışıyor zaten Windows için iyi reklam olur her bir oyunu.
  • Blizzard konusunda umutlanmasın kimse çünkü alakası yok aslında Activision ile Blizzard ın 1 kişi bile istememiş Blizzard Activisiondan
  • Böyle birşey olması zor ama olursa yeni nesil xbox satışları patlama yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend Warrior

Zaten Vivendi satıştan önce iki şirketi ayırmayı hedefliyordu, yani sadece Activision'u alır olası bir satışta bana kalırsa.Ha Blizzard'da gelirse MS'nin işine gelir adamlar sadece PC'ye çalışıyor zaten Windows için iyi reklam olur her bir oyunu.

Oyunlar MAC'e de çıkıyor
  • quote:

MS'nin gelecek nesilde 3.Parti firmalarla anlaşacağı %90 ancak bu kadarı da ağır olur piyasayı çok fena sarsar bu birleşme CoD+Xbox ile uçar iki tarafında satışları.

Şaka bir yana aşırı sevinirim bu olursa 343 dağıtılır Bungie'ye welcome back denir.

Bungie hakkında söylediklerin gerçek olsa müthiş olur. Eskiden kıymetini bilmez, eleştirirdik ama şimdi bakıyorum her bir Halo oyununa, gerçekten çok emek verilmiş hepsine, hepsi çok çok güzel oyunlar. Bungie gerçekten grafik hariç her konuda mükemmel oyunlar yapmış, keşke yeniden seriyi Bungie devralsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Zaten Vivendi satıştan önce iki şirketi ayırmayı hedefliyordu, yani sadece Activision'u alır olası bir satışta bana kalırsa.Ha Blizzard'da gelirse MS'nin işine gelir adamlar sadece PC'ye çalışıyor zaten Windows için iyi reklam olur her bir oyunu.

Oyunlar MAC'e de çıkıyor

Cidden mi, hey Allahım bilmiyoruz sanki PC derken konsollar hariç tüm OS'leri kastettim zaten ben Blizzard Xbox'a Exc. yapar yorumuna karşılık cevap verdim yoksa MS'nin eline geçtiği taktirde Mac zor görür bir daha Blizzard oyunu o kadar olacak satın alıyor adamlar.Blizzard dediğin Blizzard olsaydı Acti ile birleşmezdi zaten.

@Eli Wallach

Valla benim aklıma direk o geldi umarım olur o nedenle isterim bu satın alma olayını.

Bu arada olması zor diyenler Skype satışına baksın MS bu %60'lık hisseyi hele gayet rahat alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 13 Temmuz 2012; 5:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Babayı alır.

• Cok yıkıcı bir hamle olur. Rakipleri toparlanama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.