Şimdi Ara

Söylenti: ‘Call of Duty: WWII’ Sızdırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       “TheFamilyVideoGamers” adlı bir YouTuber, 2017'de çıkış yapacak olan Call of Duty'nin pazarlama kısmına yönelik olduğu iddia edilen bazı sanatsal çalışmaları ortaya çıkardı.
     
       Bu sızdırılan görsel ve kutu tasarımları da yeni Call of Duty oyunun İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceğini ve oyunun isminin ise ‘Call of Duty: WWII’ olacağını gösteriyor.
     
       Activision tarafından bu habere yönelik bir doğrulama gelmedi.
     
       Activision, geçtiğimiz ay finansal raporlarını paylaştığı konferans esnasında 2017 senesinde sunulacak Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte olduğunu açıklamıştı. Ayrıca yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine döndüreceği ve oyunda geleneksel savaş sisteminin bulunacağı da belirtilmişti.








  • Artık 3. Dünya savaşı istiyoruz. :/

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • -Battlefield modern savaş yaptı biz suyunu çıkarana kadar yapalım
    Battlefield 1.dünya savaşı yaptı biz 2.dünya savaşı yapalım

    +Neden?

    -Beynimiz yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Söylenti: ‘Call of Duty: WWII’ Sızdırıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelsinde ww oyunu nasıl olur göstersin herkese
  • Activision, bu oyunu 5 senedir geliştiriyordur şimdi.

    Ayrıca söyleyin bana neden 2 dünya savaşı.

    Sızıntı değil bildiğin reklam bu, çıkışına uzun bir süre olan oyunun neden posterlerini basarlar ki?.

    Canın cehenneme Activision.

    Şimdi sorarlar adama. Oyuncuların çoğu Cod'da modern silah oyunlarına alışmadı mı? . Sırf para yapdı / yapıyor diye -bf1- bu radikal karar neden alıyor.

    Vizyonsuzluk ve Para hırsı hatsafada

    Neden Amerikan propagandası. Yine vur geç bir fark olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 25 Mart 2017; 10:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır yine mi Amerikan tarafını oynayacağız süper abi devam böyle suyunu sıktılar iyice COD' un su kalmadı artık. Yapsana WW2 Alman Askerlerini oynayalım ama kendi dillerinde konuşsunlar saçma sapan alman askeri ingilizce konuşmasın oyunda, Japonlarla oynayalım Fransızlarla oynayalım Almanyanın ilk saldırışına tanıklık edelim var yani abi hep Normandiya çıkartması hep aynı yerler yada bi Rus olarak oynayabiliriz Barbarossa harekatında var yani çook fazla yer çok fazla olay var WW2 de ama sen kalk hep aynı sahneleri yeni grafiklerle olmuyor abi bu kesinlik kazandı artık adamlar seriye önem vermiyor para makinesi olarak görüyorlar ruh kalmadı oyunda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bak bunu alırım işte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • CoD'nin helvasını yiyeli yıllar oldu kısacası ÇÖP

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus olarak oynadık zaten ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 3 sene sonra yoksa tekrar CoD oyunuzmu alicaz
  • gerçekse bu sene cod alınır

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Modern Warfare 2'nin çıkışı ile seriyi bırakmıştım. Bu geçen 8 yılın ardından ilk kez heyecan duymaya başladım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SerhatSPY

    Hayır yine mi Amerikan tarafını oynayacağız süper abi devam böyle suyunu sıktılar iyice COD' un su kalmadı artık. Yapsana WW2 Alman Askerlerini oynayalım ama kendi dillerinde konuşsunlar saçma sapan alman askeri ingilizce konuşmasın oyunda, Japonlarla oynayalım Fransızlarla oynayalım Almanyanın ilk saldırışına tanıklık edelim var yani abi hep Normandiya çıkartması hep aynı yerler yada bi Rus olarak oynayabiliriz Barbarossa harekatında var yani çook fazla yer çok fazla olay var WW2 de ama sen kalk hep aynı sahneleri yeni grafiklerle olmuyor abi bu kesinlik kazandı artık adamlar seriye önem vermiyor para makinesi olarak görüyorlar ruh kalmadı oyunda.


    Arkadaşa katılıyorum. Beklendiği gibi olmasa bile yine alırım çünkü 2. dünya savaşı konulu herşeye ilgim var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bunlara da yaranılmıyor. Eskide neden 2. Dünya savaşı CoD çıkmıyor diye ağlarlardı, şimdi de meden gelecekte geçmiyor diye. Anlamak zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v. Persie -- 25 Mart 2017; 12:17:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sen gelme ulan ayı.
  • WW'nin bir sahnesi vardı askerler yerde ölmüş vaziyette reznov reis geliyor bize yardım ediyor o sahneyi hiç unutmam böyle çok sağlam atmosferi vardı beni benden almıştı arada izlerim çok hoşuma gidiyor o sahne. Umarım böyle acıklı duygusal sahneler olur. Band Of Brothers tarzı olursa tadından yenmez gerçekten oyunu oynarken az gaza gelmezdik..
  • Gameplay'i trailer'ı geçtim, daha oyun resmi olarak DUYURULMADAN önce adamlar çöp damgasını yapıştırmış. Aynen beyler, böyle devam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence bf 1 in hikaye modu pek güzel değildi sadece savaşa her ülkenin açısından baktığı için sevmiştim (mp sine bir eleştirim olamaz yine efsaneydi) ama cod un single havasını veremiyor mesela bu ikisi arasında hatırladığın hikaye kahramanlarını say deseniz bf den 3 4 tane çıkar ama cod un her hikaye modu karakteri akıllarda kalıyor ve son olarak hem güzel bir haber hemde Activision dan nefret etmeme Sebeb olacak bir haber nedeni ise ghost tan beridir insanlar 2. Dünya savaşı diye yırtınıyor ama yok her sene aynı içi boş oyunlarla gelmeye devam etti ama EA bu pazardaki potansiyeli gördü ve seriyi başa aldı nitekim YouTube videosundan ve satış rakamlarından ne kadar doğru karar olduğu anlaşılıyor Activision korkak olduğu için aynı kulvara girmedi bu yüzden hala hiç sevmem bu şirketi tabi rekabet açısından oda gerekli bir şirket yapacak bişey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cod 4 Modern Warfare ve sonrasındaki 2-3 oyun gayet güzeldi.Sonrasında uzaya falan çıkmaya başladılar,o güzelim serinin yalnızca ismi kalmıştı.Her yıl ,bu oyunun tek kişilik senaryo modunu mutlaka oynardım.Son 2 oyundur ,merak edip videolarını bile izlemiyorum.Resmen suyu çıktı oyunun.Ww2 den bıktık,diyenlere şahane modern warfare serileri çıkarmışlardı ama sonrasında oyuna öyle abuk sabuk şeyler eklediler ki resmen kaliteli bir oyunu yok ettiler.Sonuç olarak her oyun bir gün özüne dönecektir.Örnek olarak Resident evil ,Doom gibi oyunlara bakabilirsiniz.Ww2 konusunun ,günümüz grafik teknolojisi ve dramatik,sinematik bir anlatımla harika bir şekilde işleneceğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Mart 2017; 14:13:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.