Şimdi Ara

Şöyle Bir Resme 3-4 Saat Harcamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • siyah yerleri keçeli kalemle boyadım,kırmızı yerleriyse tükenmezle boyamak zorunda kaldım keçeli yoktu.neyse bakalım emek harcaya harcaya olcak bişey gibi gözüküyor.

Orijinalden alıntı: Rodin

Güzel ama süre çok uzun, ben 15 dkda tamamını çizer, geri kalan 45 dkda boyardım, en fazla 1 saat sürerdi yani.

Laf atmak veya sokmak gibi bi derdim yok ama 1 günde Mona Lisa'nın aynısını yaparım gibi konuşuyorsun bence arkadaş gayet güzel çizmiş işte hem de her adamın resim\çizim'e olan yeteneğinin olmadığını düşünürsek gayet güzel zamanıda normal.

Dünya'nın hiçbir ressamı\çizeri vb. adamları 2 günde şaheser olurşturmadılar sonuçta, bitmiş halinide görmek isterim.

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Güzel ama süre çok uzun, ben 15 dkda tamamını çizer, geri kalan 45 dkda boyardım, en fazla 1 saat sürerdi yani.

Laf atmak veya sokmak gibi bi derdim yok ama 1 günde Mona Lisa'nın aynısını yaparım gibi konuşuyorsun bence arkadaş gayet güzel çizmiş işte hem de her adamın resim\çizim'e olan yeteneğinin olmadığını düşünürsek gayet güzel zamanıda normal.

Dünya'nın hiçbir ressamı\çizeri vb. adamları 2 günde şaheser olurşturmadılar sonuçta, bitmiş halinide görmek isterim.

Ben zaten kötü çizmiş demedim. Ayrıca mona lisanın aynısını çizerim gibi bir iddiamda yok. Gerçekleri söyledim. Arkadaşın yeteneği olduğu belli, resme bakarsan gayet anlaşılır. Yeteneği olmasaydı, şu resimdekiler gibi bir şey çıkardı ortaya.

Şöyle Bir Resme 3-4 Saat Harcamak

Dünyanın hiç bir yerinde 2 günde şaheser oluşmadı diyorsun. Ama şaheser diyorsun, bu resim ayrıntıları olmayan bir çizim. O yüzden çizmek zor olmamalı. He ben arkadaşa ''4 saatte çizmiş ezik haha ben bunu 1 saatte çizerim'' deseydim, dediklerinde haklıydın. Ama ben arkadaşın sorusunu cevapladım. ''4 saat uzun mu?'' demiş bende ''evet uzun 1 saatte çizilebilir'' dedim. Ben sadece böyle bir resim için 3-4 saat harcanmasını uygun bulmadım. Yoksa ayrıntılı bir resim olsun, 1 gün olsun. Sorun değil. Bakın resim kötü de demiyorum, sadece ayrıntılı bir resim değil. Sanırım arkadaş boyamaya çok vakit harcadı.

Bu arada yeni çizimlerini görmek istiyorum dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 7 Nisan 2012; 19:00:23 >

• Resim güzel olmuş özellikle deidera yı iyi çizmişsin

Bu da benim bugün kü bir Alucard çizimim. Yaklaşık oralar 1.30-2 saatimi aldı.

Orijinalden alıntı: swat57

Bu da benim bugün kü bir Alucard çizimim. Yaklaşık oralar 1.30-2 saatimi aldı.

Kıyafeti biraz yamuk olmuş sanki güzel çizmişsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.