Şimdi Ara

şöyle bir fıkra vardı bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir ingiliz bir fransız birde ..... ekonomi bakanı toplanmışlar sohbet ediyorlar
    ingiliz olan demiş ben asgari ücret 6000 tl veriyorum,halk 3000 tl sini harcıyor,geri kalanını ne yapıyor bilmiyorum
    fransız olan demiş ben asgari ücret 3000 tl veriyorum,halk 3000 tl sini harcıyor,geri kalan günlerini nasıl geçiriyor bilmiyorum

bunu tam olarak bulamıyorum yardımcı olurmusunuz face eklicem
    ..... olan yere bir şey yazmadım boş geçtim sonra sorun çıkranlar oluyor,herneyse üstü kapalı yazdım anlayın işte bu tarz fıkra vardı

• Sonra malum kişi diyor, bizde açlık sınırı 1000 papel halka 600 papel veriyoruz, geri kalan 400 papeli nerden buluyolar bilmiyorum
  • Ben bak hastayım
     şöyle bir fıkra vardı bulamıyorum
  • al bakalım.....

Dönemin Amerika İngiltere ve Türkiye Başbakanları bir araya gelmiş ve toplantı sonunda başbakanın sorularını yanıtlıyorlarmış.

Gazeteci sormuş:
    — Ülkenizde 4 kişilik bir aile ne kadar gelirle rahat bir hayat sürebilir siz onlara ne kadar ödüyorsunuz?

Amerika başbakanı:
    — Amerika da 4 kişilik bir aile 5000 dolar ile rahat bir yaşam sürebilir, biz onlara 6500 dolar ödüyoruz geri kalan 1500 doları ne yaparlar bilmiyorum.

İngiltere başbakanı:
    — İngiltere de aynı aile 4000 pound ile rahat yaşar, biz 5000 veriyoruz 1000 pound nereye gidiyor bilmiyoruz.

Türkiye Başbakanı:
    — Türkiye de aynı ailenin açlık sınırı 800 TL dir. Biz onlara
    300 TL veriyoruz geriye kalan 500 TL yi nereden buluyorlar bizde anlamış değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

al bakalım.....

Dönemin Amerika İngiltere ve Türkiye Başbakanları bir araya gelmiş ve toplantı sonunda başbakanın sorularını yanıtlıyorlarmış.

Gazeteci sormuş:
    — Ülkenizde 4 kişilik bir aile ne kadar gelirle rahat bir hayat sürebilir siz onlara ne kadar ödüyorsunuz?

Amerika başbakanı:
    — Amerika da 4 kişilik bir aile 5000 dolar ile rahat bir yaşam sürebilir, biz onlara 6500 dolar ödüyoruz geri kalan 1500 doları ne yaparlar bilmiyorum.

İngiltere başbakanı:
    — İngiltere de aynı aile 4000 pound ile rahat yaşar, biz 5000 veriyoruz 1000 pound nereye gidiyor bilmiyoruz.

Türkiye Başbakanı:
    300 TL veriyoruz geriye kalan 500 TL yi nereden buluyorlar bizde anlamış değiliz.

Güzel fıkra.

• quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

al bakalım.....

Gazeteci sormuş:

Amerika başbakanı:

İngiltere başbakanı:

Türkiye Başbakanı:

evet iyi oldu şimdi düzenler eklerim

ama son satırı değiştirmek lazım
    Türk-İş: Açlık sınırı 954
    http://www.stargazete.com/ekonomi/turk-is-aclik-siniri-954-yoksulluk-siniri-3-bin-109-tl-haber-438015.htm

yani
    açlık sınırı 950 tl ama biz 600 tl veriyoruz geri kalan 350 tl yi nerden buluyorlar demek lazım

açlık sınırını 1000 tl yaptım asgarı 600 tl gerı kalan 400 nerden gelıyor seklınde duzenledım,yuvarlak hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade8572 -- 3 Nisan 2012; 3:22:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.