Şimdi Ara

SOYGUNCU İNG BANK (SAKIN BULAŞMAYIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçenlerde çok acil bir arkadaşa havale yapmam gerekiyordu.

arkadaşın hesap numarasını aldım. ing bankmış kullandığı hesap.

arkadaşımda izmirli ama kendisi izmirde olmadığı için elden verme şansım yoktu.

200 ytl para yatırmam gerekiyordu. ve buraya kadar herşey normal gidiyorken bana 31,5 ytl havale masrafı çıkardılar.

İzmirden lüksemburg a değil bu havale !!!

izmirdeki bi ing bankası şubesinden yine izmirden alınmış bir hesaba.

yazıklar olsun haram zıkkım olsun ne deyim. acilen göndermem gerekmese bu soygunculuğa göz yummazdım.

diğer bankaların çoğu aynı şehir içindeki hesaba masraf almazken en çok alan bile 3 ytl masraf alırken

İNG BANK 31,5 YTL MASRAF ALDI 200 YTL İÇİN

OTOBÜSLE ARKADAŞIN YANINA GİDİP PARAYI ELDEN VERİP TEKRAR GELİRDİM O PARA

YAZIKLAR OLSUN SOYGUNCU İNG BANK

• ziraat bankasından başka hesabım yok
  • ee abicim onlarda türkleştiler artık o kadar reklam yaptılar
    geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

ee abicim onlarda türkleştiler artık o kadar reklam yaptılar
    geçmiş olsun.

aynen kardeşim haklısın. isim boşa değiştirilmiyor.
  • isbank indan baskasini tanimam.
    o kadar havale yaparim hic ucret almadilar
  • ATM'den hesabın olmasa bile istediğin hesaba para yatırabiliyorsun diye biliyorum. 3-5 lira masrafı oluyor ATM'den yapılan işlemin...
  • Neden bu bankadan hesap açtırdınız ki bir sürü banka varken !
  • vezneden para transferinin çok masrafı olur ya bankamatikten ya da internetten gönderin
  • bu devirde hala internet bankacılığını kullanmamak hata.bütün işlerim fatura,havale,ösym ödemeleri dahil hepsi internetten yapıyorum ne bankaya gitmek için vereegim yol parası ne de havale masrafları var.
  • Türkiyenin enerjisin den faydalanmaya,gücümüze güç katmaya geldik.

Bunu sloganı duyan ülkesine duyarlı ve akıllı bir insan zaten gidipte ing banktan hesap açmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuffy -- 29 Eylül 2008; 15:51:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Türkiyenin enerjisin den faydalanmaya,gücümüze güç katmaya geldik.

Bunu sloganı duyan ülkesine duyarlı ve akıllı bir insan zaten gidipte ing banktan hesap açmaz

gerçekten bu sloganı kullandılarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

Türkiyenin enerjisin den faydalanmaya,gücümüze güç katmaya geldik.

gerçekten bu sloganı kullandılarmı?

Evet,Tv'deki reklamların da kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuffy -- 29 Eylül 2008; 16:04:11 >
  • İş bankası internetten havalede hiç para almıyor
  • ing ile alakası yok bunun. mesela yapı kredi 24 tl almıstı benden. ankara içi havale için. banka içi vezneden işlem yaparsan havale masrafı cok abartı alıyorlar. atm den işini halledersen 3-4 ytl bi ücreti var o kadar...
  • turk bankası olarak sadece ziraate guvenirim butun turk bankalarının personeli ilgisiz sizi anırtır basit bir iş için bile.
    özel turk bankasına ben para yatırmam
    yabancı bankalarda hizmet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkscan -- 29 Eylül 2008; 16:15:03 >
  • ben oyak kartı kullanıyorum hala
    halkbank ve iş bankası hesaplarım açılana kadar mecbur oyakla devam ediyorum
    taşındığımız için ing kartı gelmedi daha

ama oyakta karttan karta havale diye bir şey vardı atmlerden. senin de oyak kartın varsa atmden diğer karta masrafsız para yollayabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.