Şimdi Ara

SOYA UNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler internette kendime yeni bir diyet listesi hazırlıyordum bu ürünle karsılastım
    soya unu..
    100gr da 48 gr protein ve 1 gr yag var
    ayrıca kilosu 25 tl civarı protein tozu niyetine kullanmaya baslıyacagım siparişi verdim hadi bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRR TOLKIEN -- 28 Mart 2013; 12:35:43 >

• Nasıl tüketmeyi düşünüyorsun bu ürünü, soya proteinin faydalarını zararlarını gözden geçirdin mi, sindirim süresini, simdirim oranını gözden geçirdin mi. direk almışsın ama soya proteini tek başına kullanılmamalı. vücutda östrojen salınımını arttırır ve buda testosteronu bastırır. hayvansal proteinlerle birlikte tüketmen daha iyi olur.
  • Soya proteinine yakın zamanda ben de ilgi duymuştum, bir ürün almayı düşünmüştüm. Linke bakarsan fikir edinirsin sanırım

http://forum.donanimhaber.com/m_47511058/mpage_202/f_/key_//tm.htm#73237564
  • soya kara listede olan bir yiyecek
    genetegi degiştirilmiş ürünlerin başında gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Nasıl tüketmeyi düşünüyorsun bu ürünü, soya proteinin faydalarını zararlarını gözden geçirdin mi, sindirim süresini, simdirim oranını gözden geçirdin mi. direk almışsın ama soya proteini tek başına kullanılmamalı. vücutda östrojen salınımını arttırır ve buda testosteronu bastırır. hayvansal proteinlerle birlikte tüketmen daha iyi olur.

Hocam uzun süre arastırdıktan sonra hic bir zararı olmadıgını ogrendım. Sizede tavsiye ederim yumurtanın içine koyarak omlet yapıyorum :)
  • Bende dün markette Doğal Yulaf Kepeği diye bir ürün buldum. Oranlar gayet tatmin ediciydi ve arkasında Yulaf Kepeği Galetası diye bir tarif vardı 1.5 kaşık yulaf kepeği 1.5 kaşık lor peyniri 1 de yumurta akını karıştırıp az yağlı tavada ters düz 2-3 dk. diye aldım akşam deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.