Şimdi Ara

Soya eti nasıl bir şey?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben bu soya etinin nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum.Normal etten daha mı sağlıklı? Kalori durumu nasıl? Bilen birileri cevaplayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 1 Şubat 2010; 3:31:07 >

• Onları bilmiyorum ama soya sosunu acayip severim.
  • Evet güzeldir soya sosu
  • Ben de bayılırım soya sosuna.
  • Sorularıma cevap verebilecek biri var mı acaba?
  • soya eti ne ya?
    soya bitkisi war benim bildiğim, bitkiden et yapıolardır belki, çakma et, kolpa et.
    soya sosu güzeldir, bitanedir, çok severim, bazen abartıp kendimi içerken bulduğumu bilirim
  • soya normal etten sağlıklı olsa haberlerde dikkat edin diye uyarı geçer mi.Genetiğini değişitirp et gibi yapıyolar biz de et niyeitne kokmuş şeyleri yiyoruz ucuz olunca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soya eti kıyma gibi çekilmiş soya zımbırtısıdır Makarnalarda falan güzel oluyor bi ara kullandım ben fakat çokta güzel değil açıkcası. Hele kuşbaşını çıkartmışlar bide bulaşık süngeri gibi oluyor vallaha yemeklerde. Kıyma olanını deneyebilirsiniz tarfileri var üzerinde. Çok sağlıklıdır ayrıca soya.
  • Peki kalorisi normal etten daha mı az?
  • sanırım tofudan bahsediyorsun, etten daha fazla proteini ve daha az yağ oranı olduğunu biliyorum ama tatsız tuzsuz
  • Soya kiymasi fena degil de, eti igrenc. Ayrica zararli falan da degil, yararli. Icinde cok protein var, normal et kadar yoktur belki ama, zaten etin yeri baska..
  • Soya etli mantı yemiştim 2-3 kere. Etle uzaktan yakından alakası yok. Zaten tadı da yok. Mantı diye lapa lapa hamur yemiştik. Bir daha da almadık zaten.
  • Kusbaşı soya eti berbat biseydir ,bildigin sünger gibi oluyor. Kıymasınında cok farklı oldugunu sanmıyorum
  • Soya yiyen kişilerde östrojen hormonunu daha fazla salgılandığı görülmüş. Yani erkeklerin fazla yemesi göğüs kalça büyümesine sebebiyet verirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fRoweLL -- 29 Temmuz 2012; 2:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fRoweLL

Soya yiyen kişilerde estrojen hormonunu daha fazla salgılandığı görülmüş. Yani erkeklerin fazla yemesi göğüs kalça büyümesine sebebiyet verir.

Tabi kardeş japon erkekleri görüyoruz bıngıl bıngıl göğüsleri var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.