Şimdi Ara

Sow'un Gol Pozisyonuna Kim Ne Demiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rıdvan Dilmen: Gol.

Tümer Metin: Gol Değil. Faul.

Güntekin Onay: Gol Değil. Faul.

Abdulkerim Durmaz: Gol.

Ek. Hepsini az önce Derin Futbol da söylediler.

Aslında golü vermediğinde çok gülmüştüm ama eğer bu Ahmet yine yalan atmıyorsa ve söyledikleri de doğruysa hakikaten gol değilmiş: Ayrıca bu mantıkla sizden semihin pozisyonunda yediğimiz golü de boş yere yemişizdir bu mantıkla. Tabi Ahmet doğru konuşuyorsa.

Kurallar linki. Sanırım ilgili sayfalar 80 den sonra. Ben anlayamadım.
    http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/00000016/TFF/MHK/IFAB-2016-2017-OYUN-KURALLARI-KITABI.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 13 Aralık 2016; 22:50:42 >

• Adamin kafasini kirdi la nasi gol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Adamin kafasini kirdi la nasi gol

bana fırsattan istifade kafasını adamın bacağına dayadı gibi gelmişti gol gülmüştüm iptale hatta dalga geçmek için maç konusuna tebrikler antalyam teşekkürler cüneyt çakır yazmıştım ama dediğim gibi bu yalancı yalan atmıyorsa kurallar iptal edilmesini gerektiriyormuş. Aynı pozisyonda bizim golümüz iptal edilmiş olsa şuan saatler geçmiş olmasına rağmen sinirden kıpkırmızı olurdum.
  • İkisi de Fenerli :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

birader kör müsünüz siz ben çıldırıcam. sow topa vuruyor BAK VURUYOR VURDUKTAN SONRA TOP GİDİYO ADAM BOŞA KAFA ATIYOR ATTIĞI KAFA DA KAVAL KEMİĞİNE GELİYOR. AYAĞINA BİLE DEĞİL Kİ BURDAN SOWUN ADAMIN KAFASINI YARMADIĞINI DA ANLIYORUZ. yeter lan mal mısınız anlamadım ya

dokunursa faul değilse tehlikeli hareket.

Rövaşata estetik bir hareket ama yanında rakip varsa kafasını soktuğu anda tehlikeli harekete dönüşür. kafa topuna ayakla müdahale ediyorsun çünkü.
  • Kardeşim o poziyon goldü çünkü rakip oyuncu zamanlama hatası yapıyor pozisyonu iyi incelersen Sow topa tam vuruyor rakip de bacağına kafasını uzatıyor, topa ayağıyla vurduğu yükseklik rakibin boyunun bile üzerinde kalıyor bu pozisyona nasıl gol değil denilir.

• quote:

birader kör müsünüz siz ben çıldırıcam. sow topa vuruyor BAK VURUYOR VURDUKTAN SONRA TOP GİDİYO ADAM BOŞA KAFA ATIYOR ATTIĞI KAFA DA KAVAL KEMİĞİNE GELİYOR. AYAĞINA BİLE DEĞİL Kİ BURDAN SOWUN ADAMIN KAFASINI YARMADIĞINI DA ANLIYORUZ. yeter lan mal mısınız anlamadım ya

ya ancak boş boş konuşursunuz yav. Bende dalga geçtim diyorum golü iptal edince diyorum. Açıp ahmetin açıklasını dinledin mi ben zaten doğru söylüyor demiyorum ama dedikleri doğruysa adam diyor ki adamın kafasına değsin değmesin orada yanlış olan sowun kalktığı rövaşata ahmete göre kalkamazmış. Dedi ki ya faul ya endirek verilmeliydi kafaya çarpıp çarpmamasına göre ki burada sow'un hatasının olup olmadığı aranmıyor çünkü yanlış olan direk o rövaşatayMIŞ.

Adam böyle diyor. Doğru mu bilmiyorum. Ancak sizin çok boş insanlar olduğunuzu ve aşırı boş konuştuğunuzu çok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 13 Aralık 2016; 0:33:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

Rövaşata estetik bir hareket ama yanında rakip varsa kafasını soktuğu anda tehlikeli harekete dönüşür. kafa topuna ayakla müdahale ediyorsun çünkü.

mesele o değil sow topa vuruyor vurduktan sonra adam boşa kafa atıyor o da kaval kemiğine geliyor. şimdi aynı anda çıksalar kafa atan eleman geriden gelmese topa tamam faul diyecem ben anlamıyorum kör müsünüz kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

Kardeşim o poziyon goldü çünkü rakip oyuncu zamanlama hatası yapıyor pozisyonu iyi incelersen Sow topa tam vuruyor rakip de bacağına kafasını uzatıyor, topa ayağıyla vurduğu yükseklik rakibin boyunun bile üzerinde kalıyor bu pozisyona nasıl gol değil denilir.

ben öyle bişey söylemedim zaten bende seni söylediğini söyledim hatta. Ancak adam hakem kuralları biliyor ve kurallar budur dedi. Tekrarlıyorum yalan atıyor mu atmıyor mu eksik söylüyor mu söylemiyor mu ben bilemem bana sorarsan adam fırsattan istifade kafasını sowun bacağına dayadı ama ahmet dedi ki verilen kararın onla alakası yok gol her türlü iptal edilecekti dedi. DOĞRU MU BİLMİYORUM. Öyle söyledi.
  • Yan hakem golü vermiş orta noktaya doğru koşmaya başlamış ki yandan o pozisyon çok net yan hakem de biliyor kuralları, Cüneyt Çakır sanki şampiyonlar ligi finali yönetir havasıyla saçma sapan kararlar verdi sanki sadece kendi biliyor kuralları, artistlik yapacam diye maçın içine ettiler onun dışında penaltı kuralı da bu maç için geçerli değildi herhalde. fener kötü oynadı tamam ama Antalya fenerden çok daha kötü oynadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

mesele o değil sow topa vuruyor vurduktan sonra adam boşa kafa atıyor o da kaval kemiğine geliyor. şimdi aynı anda çıksalar kafa atan eleman geriden gelmese topa tamam faul diyecem ben anlamıyorum kör müsünüz kardeşim.

o kadar yakınken adama temas olmasa bile çift vuruş olur gol iptal olurdu. ama adam akıllılık edip kafayı soktu temasta olunca faul oldu.

Rövaşatanın bugı bu rakibin kafasını sokmasıdır. kafayı sokmadığı sürece pozisyon devam ama kafayı sokarsa çift vuruş, rakibe temasta faul.

eskiden cengaver tarzı stoperler böyle pozisyonlarda kafayı sokup gözü kaşı yarar faulu alırlardı şimdikiler rakibi rahatsız etmeye bile yeltenmiyorlar.

• castraelectro kullanıcısına yanıt
    Hoca benden ne istiyosunuz ahmet öyle dedi. Yan hakem cart hakem ben ne bileyim. Dedi ki KURAL diyor ki orada varsayalım ki adamın kafası bacağa değmedi gol zaten iptal edilecekti. Hareket zaten yanlışmış. Kafa bacağa değmeseydi faul verecekti dedi yanlış değilsem. Sonra dedi ki kafa değdi ya şimdi de kafa değdi diye en direk vuruş verdi. Yani anlatmak istediği kafayla alakası yok. Kafa sadece uygulanan uygulamayı değiştirmiş.
  • O pozisyona faul diyen futbolun f'sini almasın ağzına. Cüneyt de biliyordu olmadığını o yüzden bizim lehimize de abuk subuk hatalı kararlar vermeye başladı. Ama golü vermedikten sonra topu bize vermişsin neye yarar.
  • Sow'un Gol Pozisyonuna Kim Ne Demiş?

Top nerede Sow'un ayağı nerede, siz harbi yüzsüzsünüz.

• Bu gol değilse Galatasaray maçında Sow'un rövaşata golü hiç gol değil sorun şu ki bu golün Cüneyt Çakır'ın işine gelmemesiydi, penaltıları vermeyen o pozisyonda gidip gol vermez. Öyle ya da böyle Beşiktaş şampiyon yapılmaya çalışılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Icefyre

Top nerede Sow'un ayağı nerede, siz harbi yüzsüzsünüz.

topun kalaye girdiği fotoyu koysaydın ya.

Antalyalı pozisyonun içinde topa bakıyor.

Antalyalı akıllıca davranıp kafayı sokuyor.

Sowun bacağı rakibe temas etti pozisyon artık faul. etmeseydi de tehlikeli hareket çift vuruş.

Antalyalı rövaşata yapıp Sowun kafasına temas etseydi penaltı.

• beşiktaş antalya maçında da aynı pozisyon oldu necip rovaşataya kalktı adam geldi soktu kafayı penaltı verdi hakem ama hiç konuşulmadı nedense :)
  • Benim mantığıma göre goldür.Çünkü baktığımda Sow zaten rövaşataya kalktığında Antalyasporlu futbolcu topa doğru hamle yapmamıştı.Ne yapacak yani sow adam hamle yaptı değil bırakacak mı?Bence çok saçma bir karardı.
  • Burkina Faso kullanıcısına yanıt
    Alanya maçıydı o ve orada Necip Topa vuramamıştı direkt adam vurmuştu ve bence karar doğru ama burada sow topa adamdan önce vuruyor.Bize yakışmaz olmayanı olmuş gibi söylemek
  • buda devam olsa gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.