Şimdi Ara

Sow... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alierke

senin takımının forvetleri bugün akhisara kayseriye golünü atarlar
    boş kaleye golleri saydıdırlar yarın avrupa maçlarındada maçın içinde kaybolurlar
    ama olsun krall burakkk demii

Antalya içinde öyle bir şeyler geveliyorlardı,gördük ne olduğunu..

umut kuyt : presci golü fazla düşünmeyen sürekli koşan rakip takımı yoran gol pası veren oyuncular. takımı ateşlerler her ikiside.

elmander : kuyt ve umutun olduğu bölüme eklenir ama bnce pivot santrafor olmalıdır.yanına kısa siyahi bir golcü alındığında çok daha iyi oynar. ( grafite - dzeko )

sow : kafa çeviklik hız çalım atlamalar zıplamalar show son vuruş pres hepsi var gel gelelim bir maçta hepsini süper yapıyor bazı maçta hiç birii yapamıyor.yanına dia gibi siyahı kanat aldığımızda çok daha iyi oynar.

Orijinalden alıntı: halikarnasss

Sow imkansızları atıyor bizde olsa bu adam her maçta gol bulur.. Her zaman iyi bir zenci istedim takıma gelmedi

Katılıyorum dostum, bizde Elmander ile Umut u beğeniyorum ama Burak Sow gibi bi zenci olsa süper olurdu, bitiriciliği harika adamın, Burak Umut'u da bozuyor maçlarda,güya yabancı forvet dendi, tam transfer bitecek herkes iyi bi forvet bekledi kim geldi ?

•Selçukİnan•
    DONANIM HABER
    DEHB'LİLER KULÜBÜ[/link]
  • Olay fazla gol atma olayı degil ki adam 2 kere şut çekiyorsa 1 i gol oluyor zaten fenerbahçe maçlarına bakarsan çok atakta yapmazlar ama biz full rakip kaledeyiz ancak yenildigimiz bile oluyor buna rağmen o yüzden galatasarayda sow tarzı bi forvet olsa .....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • Falcao nedir?
    METİN OKTAY - FATİH TERİM - BÜLENT KORKMAZ - HASAN ŞAŞ - SABRİ SARIOĞLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Falcao nedir?

+1905.Benim için de bir forvet kendi pozisyonunu bireysel yetenekleriyle her maçta yaratır.
    Bkz:Braga maçı ilk gol (Éderzito António Macedo Lopes)

"Three passions, simple but overwhelmingly strong, have governed my life: the longing for love, the search for knowledge, and unbearable pity for the suffering of mankind."
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Katiliyorum Elmander + Burak + Umut bir Sow etmiyor. Peki ya nasıl? siz sow icin şuan'a kadar 16 Milyon 760 bin euro ödendiğini biliyormusunuz?

10 Milyon 80 bin euro bonservis bedeli.
    2 Milyon euro menejer ucreti.
    Gecen yil yarim sezon icin 1 Milyon 280 bin euro
    Bu sezon 3 Milyon 400 bin euro!

Toplam: 16 Milyon 760 bin euro

Elmander bedelsiz iki sezonda 1.800'den 3 Milyon 600 bin euro aldi.
    Umut 400bin euro kira bedeli, bu sezon için 1 Milyon 250 bin euro
    Burak 5 Milyon euro bonservis, bu sezon icin 2 Milyon 300 bin euro

Toplam: 10 Milyon 550bin euro.. Sercan'ı da eklesek bi Sow etmeyecek uğraşmıyorum..

Bu rakamlarin hepsi kuluplerin resmi siteleri araciligiyla kamuoyu aydinlatma platformuna sunduklari aciklama metinlerinden alintidir.

Kisaca dogruya dogru bu adam icin mac basi ivir zivir 18 milyon euro ya yakin para odenmis,geldiginden beri resmi maclarda 19 gol atmis, ee insaf be arkadas, bi zamanlar guiza icin golu 2 milyon euro diye haberler cikiyordu. Sow'un da guizadan kalir yani yok yani, Fenerbahce de Galatasaray da bu rakamlari kolay odeyecek takimlar degil. Benim gozumde sow bu performansla berbat bile degil. Bu parayi bu ligde aliyosa bu adam cikacak bi sezonda 20 25 gol atacak... Ama gel gelelim rakibinin 3 forvetinden birini bile gececegi aşikar.. Fenerbahce taraftarinin umrunda degil ama yonetimi epeyce dusunduruyordur... bedelsiz alinan Niang şu Sow dan 10 kat iyiydi.

Forum silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: alierke

senin takımının forvetleri bugün akhisara kayseriye golünü atarlar
    boş kaleye golleri saydıdırlar yarın avrupa maçlarındada maçın içinde kaybolurlar
    ama olsun krall burakkk demii

Antalya içinde öyle bir şeyler geveliyorlardı,gördük ne olduğunu..

isterse fenere atsın bjk ye atsın ne farkeder?
    türk takımlarının kalitesi ortada?

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
    'Kurgulanmış bir oyunun parçası olmak istemiyoruz. Özel bir muamele talebimiz de yoktur! Adaletin bekçileri hoş geldiniz...'
  • Elmander'i katmıyorum fakat Burak+Umut=Sow'dur bana göre.

Orijinalden alıntı: deniz c

Katiliyorum Elmander + Burak + Umut bir Sow etmiyor. Peki ya nasıl? siz sow icin şuan'a kadar 16 Milyon 760 bin euro ödendiğini biliyormusunuz?

10 Milyon 80 bin euro bonservis bedeli.
    2 Milyon euro menejer ucreti.
    Gecen yil yarim sezon icin 1 Milyon 280 bin euro
    Bu sezon 3 Milyon 400 bin euro!

Toplam: 16 Milyon 760 bin euro

Elmander bedelsiz iki sezonda 1.800'den 3 Milyon 600 bin euro aldi.
    Umut 400bin euro kira bedeli, bu sezon için 1 Milyon 250 bin euro
    Burak 5 Milyon euro bonservis, bu sezon icin 2 Milyon 300 bin euro

Toplam: 10 Milyon 550bin euro.. Sercan'ı da eklesek bi Sow etmeyecek uğraşmıyorum..

Bu rakamlarin hepsi kuluplerin resmi siteleri araciligiyla kamuoyu aydinlatma platformuna sunduklari aciklama metinlerinden alintidir.

Kisaca dogruya dogru bu adam icin mac basi ivir zivir 18 milyon euro ya yakin para odenmis,geldiginden beri resmi maclarda 19 gol atmis, ee insaf be arkadas, bi zamanlar guiza icin golu 2 milyon euro diye haberler cikiyordu. Sow'un da guizadan kalir yani yok yani, Fenerbahce de Galatasaray da bu rakamlari kolay odeyecek takimlar degil. Benim gozumde sow bu performansla berbat bile degil. Bu parayi bu ligde aliyosa bu adam cikacak bi sezonda 20 25 gol atacak... Ama gel gelelim rakibinin 3 forvetinden birini bile gececegi aşikar.. Fenerbahce taraftarinin umrunda degil ama yonetimi epeyce dusunduruyordur... bedelsiz alinan Niang şu Sow dan 10 kat iyiydi.

• sow şuana kadar türkiyeye gelmiş en beğendiğim oyuncu uç nokta oyuncusu olarak. yani şununla şunu toplasak gibi değerlendirmemek lazım tabi. Hani ikisini toplasak sow etmezde dememek lazım ancak benim yönettiğim takımda sow oynasa ve deselerki burak + umut verelim bize sow u ver herhalde kulak bile asmam.

Ancak elmander olay biraz farklıdır heryerde oynayabilen ve en kötü vasat olarak her bölgede oynayabilen nadir bi oyuncu elmander. Top kontrolü pası düşüncesi sezgisi galatasaraydaki ve FB deki birçok oyuncunun üstünde bence gayretini ve futbol disiplinini eklemek lazım. Şuanda sow un arkasında görmek isteyeceğim bi isim elmander yada yanyana artık oyuna göre değişir. Bence çok iyi olurdu.

sizin mantığınızla ;
    maç g b m attığı yediği averaj
    Fenerbahçe 372 141 113 118 521 473 48
    Galatasaray 372 118 113 141 473 521 -48

açık ara sizden daha iyiyiz ? zaten sizden daha iyiyiz ve sizin mantığınızla bu ispatlanmış oluyor

ne kadar saçma şeyler yazmışsınız ya
    Metin OKTAY
  • Öyle umut burak'a katlar falan boş laflar nereye katlıyolar boş oyuncu değil burakla umut abartmayın
    AMA sow ligin en iyisi o konu tartışılmaz
  • Sow mükemmel ama etrafındakilerde iş yok. Adam tek başına çabalıyor, yoktan var edip golünü atıyor. Gelen seyrek toplarıda ya direğe ya da ağlara yolluyor. İsabet oranı çok yüksek ve sırtı dönük olsa dahi aniden öldürücü şutlar çıkartabiliyor. Gel gelelim takımın sistemi ayağa kısa ve dar alanda paslar ile kaleye gitmek olduğundan, garibim kendini parçalıyor.

Bu adama bir maç içerisinde 7-8 pozisyon hazırlayın, abartısız 1-2 tanesi kesin gol olur. Karşı karşıya kaçırdığını ben daha görmedim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.