Şimdi Ara

South Park World of Warcraft

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
12.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben e2'de izlemiştim güzel bi bölüm ama Lord Of The Rings olan bölüm daha bi güzel...
  • kiymetlmiz onu bize verin...kiymetlimiz
  • gebeş popolu
  • oh dude!
  • quote:

Orjinalden alıntı: uur35

kiymetlmiz onu bize verin...kiymetlimiz

burada çok gülmüştüm ama neye kıymetlimiz demişlerdi hatırlayamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    knight online vs world of warcraft
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok Eski Bu Ama Süper Ya ilk İzlediğimde KOpmuştum
  • ya bu world of warcraftta en son bossla kapışırken annesi geliyodu tuveleti için leğen tutuyodu yarılmıştım orada :D
  • South Park da wow lu bölümleri altyazılı olarak izleyebileceğim bir kaynak var mı yukarıda arkadaşın verdiği gibi varsa pm atarmısınız lütfen teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: .DragonFly.

South Park da wow lu bölümleri altyazılı olarak izleyebileceğim bir kaynak var mı yukarıda arkadaşın verdiği gibi varsa pm atarmısınız lütfen teşekkürler

Bende istiyorum. Ya da kaçıncı bölüm?

Ayrıca yüzüklerin efendisi olan bölümüde istiyorum. Kaçıncı bölüm ve sezon olduğunu söylerseniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 5 Ocak 2009; 1:13:02 >
  • Google'da aratın: MrTwig
  • Bu bölümü ilk izlediğimde yerlere yatmıştım..
  • bu bolum kacıncı sezonda bide kacıncı bolum acaba?
  • cartmanın tipi çok tatlı yaa :D yürümeye çalışıyo yürüyemiyo ya :D seslendirmesini kim yapıyosa helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

cartmanın tipi çok tatlı yaa :D yürümeye çalışıyo yürüyemiyo ya :D seslendirmesini kim yapıyosa helal olsun.

Trey Parker yapıyor, zaten Trey Parker ve Matt Stone dizinin yaratıcıları, karakterlerin %95'ini onlar seslendiriyor. Zamanında fakirlikten. Sadece Isaac Hayes var Chef'i seslendiren. O da ayrıldı zaten.
  • Arkadaşlar bu bölüm 10. sezonun 8. bölümü.Bölümün adı " Make Love , Not Warcraft " .Gerçekten çok komedi bir bölüm.Altyazısını divxplanet'te bölümü ise torrent'te bulabilirsiniz.

• Felaket bir çizgifilm ya cartman beni de koparıyor
  • WoW güzel bölümdü ama o kadar gülmedim.LOTR daha güzeldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

WoW güzel bölümdü ama o kadar gülmedim.LOTR daha güzeldi.

O hangi bölüm acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 5 Ocak 2009; 19:37:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.