Şimdi Ara

South Park Fan Club (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
6
Favori
87.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: esdada

yeni bölüm neden cıkmıyor
    ara verildi

Neden acaba ?

Steady as she goes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: esdada

yeni bölüm neden cıkmıyor
    ara verildi

Neden acaba ?

South Park'ın yayın politikası o şekilde. İlk 7 bölüm Mart-Nisan, son 7 bölüm Ekim-Kasım aylarında oynuyor.
  • Selam arkadaşlar. Ben SouthPark'ın 1-13(1ile13dahil) bütün sezonlarını satın almak istiyorum. Altyazılı olarak(sansürsüz olursa daha güzel olur) bana satmak isteyen varsa mesaj atarsa sevinirim. Acil yanıt bekliyorum fiyat konuşabiliriz.
  • South Park Song Collection 1992 2010

567mb

south park müzil arşivi

quote:

Orijinalden alıntı: taurendrood

Selam arkadaşlar. Ben SouthPark'ın 1-13(1ile13dahil) bütün sezonlarını satın almak istiyorum. Altyazılı olarak(sansürsüz olursa daha güzel olur) bana satmak isteyen varsa mesaj atarsa sevinirim. Acil yanıt bekliyorum fiyat konuşabiliriz.

s1 den s9 a kadar yeni görüntü formatı ile amazondan ala bilirsin ama altyası eklemen gerekebilir
    bu diziyi 2. el satacak pek olacağını sanmam ortalama sezonu 17 dolar

http://www.amazon.com/gp/richpub/syltguides/fullview/ROZC2FPYS87CL
    Eğer insanlar; Microsofttun kendilerine kaybettirdiği zaman, para ve fikirlerinin değerini hesaplayabilselerdi(veya nesne gibi görebilselerdi), en az yapacakları bütün MS kurumlarını kendi elleri ile yıkmaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: taurendrood

Selam arkadaşlar. Ben SouthPark'ın 1-13(1ile13dahil) bütün sezonlarını satın almak istiyorum. Altyazılı olarak(sansürsüz olursa daha güzel olur) bana satmak isteyen varsa mesaj atarsa sevinirim. Acil yanıt bekliyorum fiyat konuşabiliriz.

ben satabilirim bütün sezonları mevcut...
  • Arkadaşlar orjinal olmasada olur. Smokin That Weed ben sana özel mesaj göndermeye çalıştım ama gsm numarası kayıtlı değildir diye mesaj gönderemedim. Bana özelden msn adresini gönderirsen sevinirim ordan görüşelim
  • Ekle 14 sezon + sinema izlendi hastasıyım
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • i say what what in the butt ?

butters,cartman,kenny favorim

ekle benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobran19 -- 31 Temmuz 2010; 11:02:25 >
  • Ekle dostum hem konu da canlansın.

RQ7
    Trivela & Rabona
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
    | Sporting Lizbon | ~ | FC Barcelona | ~ | FC Porto | ~ | F.C. Internazionale Milano | ~ | Chelsea | ~ |Beşiktaş|

Senden başka hiçbir aşk heycanlandırmıyor beni, seveceğim Beşiktaş'ım her saniyemde seni ♥
  • 9. sezona kadar geldim. Şuana kadarki favori bölümüm 6/13 "The Return of the Fellowship of the Ring to" 4-5 kere izledim bu bölümü her izleyişimde gülmekten yarılıyorum.

Sayfa Başı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 14 Ağustos 2010; 15:36:37 >

Orijinalden alıntı: Death Note

Kenny in popüler olduğu sezon south park'ın zirvesiydi benim için sonradan bir daha hiç öyle gülmedim

Sayfa Başı

Kenny'nin diziye pek etkisi yok zaten bi ara
    öldü tamamen geldikten sonra hiç bi etkisi olmadı
    Bu olaydan sonra konuşmuyor bile sadece öyle boş yer kaplamasın gibi.Bence onun yerine başka güzel bi karakter gelse olur.

• Bloodbath

• quote:

Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Timmy in popüler olduğu sezon south park'ın zirvesiydi benim için sonradan bir daha hiç öyle gülmedim

Sayfa Başı

Kenny'nin diziye pek etkisi yok zaten bi ara
    öldü tamamen geldikten sonra hiç bi etkisi olmadı
    Bu olaydan sonra konuşmuyor bile sadece öyle boş yer kaplamasın gibi.Bence onun yerine başka güzel bi karakter gelse olur.

Pardon Kenny değil , geç saatin etkisi. Timmy olacak.

South Park Fan Club

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.