Şimdi Ara

Soundbar ses arttırımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    LG SJ4 soundbar'ım var. Cihazın her şeyi gibi max sesi de kötü. Google play'den, lg üretimi olmayan ses yükseltici program indirdim. Sesi yükseltti gibi biraz. Ama teknik olarak merak ediyorum. Bu tür programlar, kurulup işletilince, soundbar'ın sesini kalıcı olarak mı yükseltir ? Yani, kurduk, sesi yükselttik diyelim. Daha sonra, soundbar'ın kendi ses ayarını da yükseltirsek, sonuç,programın yükselttiği ses+soundbar'ın sesi mi olur ?
    Ve programı telefondan kapattık hatta kaldırdık diyelim..Yükseltilmiş ses,soundbar'da kalıcı olur mu?
    Bilgilerinizi rica ederim.



  • Kullandığınız yazılımın yaptığı müziğin dinamik genişliğini yok etmek ve sizde genel ses seviyesinin arttığı izlenimini yaratmak. Sadece yazılımı yüklediğiniz telefonla etkindir.
    Müziğin dinamik genişliğinin yok edilerek bütün seslerin aynı seviyeye getirilmesi ses kalitesini düşürür, dinlenmez hale getirir.

    Eğer daha fazla gürültü istiyorsanız daha fazla gürültü üreten bir cihaz alın.
    Böyle *suruktan yazılımlar kullanmayın.
  • Benim hatam muadil Samsung cihazı dinleyip, LG'de de benzer performansı beklemek oldu. Oysa, Samsung da, aynı sınıf cihaz olduğu halde, sesi çok daha güçlü ve berrak..Tiz ayarı ve bir kaç çeşit ekolayzer ayarı var. Üstelik, LG gibi, serseri mayın misali durduk yere kendi kendine bluetooht'a geçmiyor.

  • simeli S kullanıcısına yanıt

    Samsung '90'ların sonunda ve 2000'lerde ürettiği TV'lerde üzerinde 12V olan devrelerde 16V yerine 10V'luk kondansatörler kullanmış bir firmadır. Bu işi yaklaşık 10 yıl devam ettirdi. Ürettiği bu TV'ler patır patır bozuldu. İşin kötüsü servislerine de bozulan kondansatörleri 16V'luk ile değiştirmeyi öneren bir bülten yayınlamadı. Neticede büyük tazminatlar ödedi. Sonra da internette bu konuda yazılı bilgileri parası karşılığı sildirdi. Tüketicisine zerre kadar saygısı olmayan bu firmadan uzak durmanızı tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.