Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj güncel) (2076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ysn61 , Hicks , GuvenDemir76 , Takunya10 , Takunya10 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
42.769
Cevap
626
Favori
2.116.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
71 oy
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 20742075207620772078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

Bu skini homatics box r 4k plus cihaza nasıl yüklüyoruz, verdiğiniz linkte yükleme rehberi yok sanıırm göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anladığım kadarıyla Fel oynatılmak isteniyorsa en iyi seçenek: Ugoos AM6B+.

TR’de hiç bir yerde mevcut değil, sadece AliExpress 7K’ya satmakta, onunda vergisiydi falan filan derken fiyat X2 olur.

Aklımızda olsun bu cihaz yarın öbür gün 2.el bi tane düşerse hemen kapalım.

Link’te bahsedilen 3 filmi de bulabildiğim DV P7 en büyük dosyalarla (70-80 GB) denedim, tabii ben debrid ile streaming yaptığım için bu doğru bir test mi ya da doğru dosyalar mı hiç bir fikrim yok ama hiç birinde herhangi bir takılma yaşamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Skin yükledim doğru mu bilmiyorum ama 1917 filminde böyle gorunuyir aynısı değil sanırım

anlamsız olur soundbarla alakası yok

Alırsam Q990F alayım diyorum indirim bekliyorum ama olmayacak gibi.

Şimdi bende paralı bir platformun üyeliği var. Emby üzerinden 4k hdr remux falan seçip izliyorum. Tabi daha öncesinde hdr vb. tecrübem olmadığı için "Vay be! " olmuştum. Şimdi bu kutuları alırsak ekstra "Vay be!" olacak mıyız? Soundbar da indirim beklerken cebimizden daha fazla para çıkacak gibi görünüyor.

Benim durumum için hangi kutuyu alacağız?
    Stream servisleri için televizyonun işletim sistemini kullanırım problem yok.
    Tod ve youtube kullanıyorum sadece zaten.

Puanlarla falan rockteck gx1 dört bine gelecek.
    Kutuyu alsak paralı platformdaki üyeliğimizi plex ya da emby üzerinden kullansak bütün o indirme hdd atma veya alldebrid falan olaylarını bypass etme şansımız var mı? Yoksa "Vay be!" için hepsi olmazsa olmaz mı?
    Yani en kaliteli şekilde sadece o yolla mi izleniyor?

Aklımı bulandırmayım falan dedim ama heyecanlandırdınız beni

• Remuxları online izleme programlarına ve platformlarına yabancıyım

ancak rocktek gx1 senin tv üzerinde 4000 tlye hem stream hem remuxlarda işiin görür

tv üzerinden zaten hangi programı kullanırsan kullan true hd sesi q990f'e iletemezsin illa ki media playera ihtiyacın var

sen acaba homatics mi alayım yoksa rocktek mi buna karar vereceksin

Tabii, isterseniz ekleyebilirsiniz.

Ben stream üzerinden Remux film seyretmediğim için yorum yapamayacağım. Benim senaryomda bir NAS cihazı ve bunun içinde 1200'den fazla UHD ISO veya BDMV film var. Bunları network üzerinden seyrediyorum. Filmler Kodi'ye aktarılmış ve poster, clearlogo gibi dosyaları eklenmiş durumda oldukları için Ugoos da bazen takılma ve gecikme yaşanıyor. Sizde koleksiyon yapmaya başlarsanız benzer problemlerle karşılaşabilirsiniz.

• Zzcetises Z kullanıcısına yanıt
    Anladım, benim hiç öyle bir senaryom olmayacak, CoreELEC üzerinden debrid streaming için RedWizard build’lerini kullanıyorum, search edip en büyük DV dosyayı stream ederim o kadar, hiç takılma falan da yaşamadım şimdiye kadar. Homatics box’a iyi bakmak lazım sanırım, şu an fazlasıyla yeterli…

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Betta_54 kullanıcısına yanıt

Hangi skini yüklediğinizi bilmiyorum ancak eğer ilk mesajımda verdiğim linklerden birindeki dosyayı kullanırsanız böyle görünmeyecek. Orijinal Coreelec sürümünü kullanmanızı tavsiye etmem. Artık NG'ye olan desteklerini kestiler. NO'yu geliştiriyorlar. NO'da DV desteği yok.

Samsung televizyonlarda DV desteği olmadığı için bu cihazları almanın izleme deneyiminize bir katkısı olmayacak.

• soundbar mı yoksa korsan bluray film izleme konusu mu belli değil :) kirletmeyin şu konuyu daha fazla, çoğumuzun amacı prime gibi platformlardaki filmleri soundbarla izlemek, o yüzden boş muhabbetlerinizi başka yerde yapın, yoksa şikayet edeceğim hepinizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu burada gündeme geldiği için insanlara yardımcı olmak amacıyla bilgi paylaşmıştım. Konunuzu kirletmek(!) istemem; temiz kalması için bir daha yazmayacağım. İnsanları şikayet ile tehdit etmek hoş değil, ayrıca haddiniz de değil.

Arkadaşın yerel ağda NAS'da olan Remux bir içeriği izlemesi ile bizim debrid sunucularındaki Remux içeriği izlememiz aslında aynı mantıkta... Eskiden hızlar bu kadar artmamışken gerçekleşmesi zordu ama gigabit bağlantılar sayesinde bu mümkün. Uğraşanlar bilir sıralı indirme yapan indiriciler veya torrent istemcileri ile bu önceden de yapılıyordu. Sadece dosyanın bir miktarının indirilmesini beklemek gerekiyordu. Niçin bu kadar kuşku ile bakılıyor anlayabilmiş değilim.

Ayrıca NAS'dan bile içerik izleseniz internet hızının haricinde yerel ağdaki hızınızda önemli. Open Speed Test uygulaması ile bunu ölçebiliriz. Ağa bağlı Windows, Android, Mac, iOS cihazda çalıştırıp verdiği IP ile test edilmek istenen cihazdaki web tarayıcısından ağ hızı ölçülür. Buyrun, uygulamanın resmi sayfası:

openspeedtest.com
    SpeedTest by OpenSpeedTest™ HTML5 Internet Speed Test.
    https://openspeedtest.com

github
    GitHub - openspeedtest/Speed-Test: SpeedTest by OpenSpeedTest™ is a Free and Open-Source HTML5 Network Performance Estimation Tool Written in Vanilla Javascript and only uses built-in Web APIs like XMLHttpRequest (XHR), HTML, CSS, JS, & SVG. No Third-Party frameworks or libraries are Required. Started in 2011 and moved to OpenSpeedTest.com dedicated Project/Domain Name in 2013.
    https://github.com/openspeedtest/Speed-Test

Uygulama server olarak Windows 11 PC'ye kuruldu, Nvidia Shield TV Pro 2019'da test edildi. Cihazlar ağa gigabit porttan kablolu bağlı. Kablolar en az Cat5e. Router Keenetic Titan (KN-1812). Sonuç:

Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)

• Arkadaşım sen hayırdır... Yıllardır bu sayfada bilgileri ile onca emek veren arkadaşlardan ses çıkmaz iken size ne oluyor. Bu nasıl üslup... Bu sayfadakilerin hiç de sizin dediğiniz gibi "soundbarını prime gibi platformlardan izleyip yetinmek" gibi bir amaçları yok... Bakın son mesajlara herkes "bu soundbarın özelliklerini sonuna kadar nasıl kullanırım?" diye soruyor. Destekliyor ise soundbarı en optimum kayıpsız atmos ses ile kullanırsın. O da fiziki BluRay veya BluRay Remux riplerde var. Haaa biz korsan işlerinede öyle bayılmıyoruz. Geçmiş mesajlarımda var. "Keşke BluRay satışı kiralaması Avrupa/Amerika'daki gibi bizde de yaygın olsa" dediğimizi geçmiş mesajlarımda görebilirsin... Siz soundbarınızı almışsınız güle güle kullanın; buyrun açın Prime'ı keyfinize bakın. Burada hangi sorun için dolanıyorsunuz ki?

@Zzcetises ben arkadaş adına özür diliyorum. Gayet faydalı bilgiler aldık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 14 Aralık 2025; 20:18:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Arkadaşım sen hayırdır... Yıllardır bu sayfada bilgileri ile onca emek veren arkadaşlardan ses çıkmaz iken size ne oluyor. Bu nasıl üslup... Bu sayfadakilerin hiç de sizin dediğiniz gibi "soundbarını prime gibi platformlardan izleyip yetinmek" gibi bir amaçları yok... Bakın son mesajlara herkes "bu soundbarın özelliklerini sonuna kadar nasıl kullanırım?" diye soruyor. Destekliyor ise soundbarı en optimum kayıpsız atmos ses ile kullanırsın. O da fiziki BluRay veya BluRay Remux riplerde var. Haaa biz korsan işlerinede öyle bayılmıyoruz. Geçmiş mesajlarımda var. "Keşke BluRay satışı kiralaması Avrupa/Amerika'daki gibi bizde de yaygın olsa" dediğimizi geçmiş mesajlarımda görebilirsin... Siz soundbarınızı almışsınız güle güle kullanın; buyrun açın Prime'ı keyfinize bakın. Burada hangi sorun için dolanıyorsunuz ki?

@Zzcetises ben arkadaş adına özür diliyorum. Gayet faydalı bilgiler aldık..
    Kesinlikle katılıyorum. Orhan hadsizlik yapiyorsun. İşine yarayan bilgi varsa al. Ben ve benim gibi ilk defa bukadar üst düzey bir soundbar alacak arkadaşlar konuyu merakla hevesle takip ediyoruz yapay zekaya bile sorduğunda yüzeysel verilen bazı cevapların burada detayına iniyoruz. Bildirimlerim her zaman açık her bilgi değerli benim açımdan.Ayrica Senin gibi bizde platform izliyoruz. Ama önemli olan platformdan bile gelen yayının nasıl daha iyisine ulaşabiliriz bunu sorguluyoruz. Konumuzun amacıda bu. Şikayet edeceksen yazmana gerek yok haklı bulduğun nedenleri haklı nedenlerinle istediğin yere yazabilirsin.

Audio: THX Studio PRO & 4Hoparlör Premium Sound Technology || Ağırlık: Pil dahil sadece 2,4kg

• orhann O kullanıcısına yanıt
    Ayıp etmişsiniz, bilgi, tecrübe paylaşan üyeleri böyle küstürmeyin, zaten bir avuç kaldı…

• orhann O kullanıcısına yanıt
    3 yıldır konuyu takip ediyorum ama konunun korsan bluray film izleme konusu ile alakasını hiç görmedim.

• 
Sayfa: önceki 20742075207620772078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.