Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.387
Cevap
590
Favori
1.957.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, ayağın arka tarafı kısmen de olsa boşta kalmasın.

• Maalesef sadece 9 cm boşluğum var ön tarafta. Duvar askı aparatı araştırayım ben...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

65q70c nazik bir tv değil en ucuzu işini görür

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

TV ayağının ince bir yapısı var. Soundbarın altına iki uç taraftan destek ile yükseltseniz Tv ayağının üzerine oturur.

• Arkalara ayak arıyorum bulamadım düzgün birşey . Kullandığınız standlardan memnunmusunuz. Duvara asmama iç işleri izin vermedi

• merhaba,

sony xh9096 tv kullanıyorum.tv duvara asılı önünde uygun sehpa var.bir soundbar alıp netflix , prime , hbo gibi platformlarda ve birazda series x üzerinden oyunlarda kullanmayı düşünüyorum.izleme mesafem 4-5 metre.ev apartman dairesi yani çok yüksek seslerle kullanma durumu pek yok.arka uydular olmadan surround deneyimi yaşatacak bir ürün arıyorum.uydusuz surround sistemler ne derece verimli deneyimleyeme şansım olmadı.gözüme q800f i kestirmiştim ama biraz inceleyince q800d nin daha iyi bir ürün olduğuna dair yorumlar gördüm o bir kafa karışıklığı yarattı.ek olarak bunlardan daha alt bir model olup işini görür dediğiniz ürün tavsiyelerinede açığım.

• CuCuK kullanıcısına yanıt

Arkalar olmadan sorround deneyimi olmaz belki ucundan atmos deneyimi olabilir

q800d ve f güzel orta seviye ve kampanya denk getirince güzel fiyatlara alınabiliyor

• Dolby destekli filmleri indirdiğiniz bir platform var mı? Hem görüntü hem ses olarak kaliteli

Merhaba

Her türlü TV'nizin sesinden çok daha iyi olacaktır. Platformlar üzerinden izlediğiniz yayınlardan kayıplı Dolby Atmos ses alacaksınız.

Q800D deneyimledim, izleme mesafem size göre kısaydı, arka hoparlörler olmadığı halde kısa mesafede, film içeriğine göre Surround demeyelim de sanal surround etkisi oluşturuyordu. Tabi bu etkiyi almanız için izleme yaptığınız odanın boyutları, akustiği, cihaz ve oturma konumları önemli olacaktır.

Bence, Q800D çok başarılı, Q800F deneyimlemedim bilmiyorum. Muhtemelen anabarlar aynı, Subwoofer sürücüsü Q800D de 8", Q800F de 6,5" ve yapıları farklı. Düşüncem, kağıt üzerindeki verilere göre, Q800D subwoofer Q800F' subwoofera göre daha başarılı olacağı. Yanılma ihtimalimi de açık bırakayım. Alt modeller hakkında deneyimim yok.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Ürün görsellerinde sanal olarak surround deneyimi yapıyor gibi görünce deneyenlerden yorum alayım dedim hocam. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aly11 A kullanıcısına yanıt
    Sanal olarak yaşatiyorsa bana yeter hocam.daha alt modellerde daha az kanal var , sanal surround da olmuyor sanırım .dediğiniz gibi her türlü tv den iyi olacak.
    Teşekkürler.

• eko.ekrem kullanıcısına yanıt
    https://app.hb.biz/AdX6bmqBVr0u bunlari kullanıyorum memnunum

bütün sürücülerin önde olduğu bir sistemde sorround olmaz üreticiler uyduruyor

subwoofer ve atmos driverlerın etkisi ile oluşan atmos hissi olabilir o sorround değil ki

tvden çok daha iyi olacağı kesin Aly11 haklı

• spongebob35 kullanıcısına yanıt

Hocam bende bunu gördüm birkaç sorum olacak bu ürünün ayakları cammı metal mi? Birde kablo saklama imkanımız var mı. Ayaklarının altı düzmü yoksa kaucuk benzeri bir malzeme var mı? Bizim parkeler düz değil devrilirmi ona göre sipariş geceyim

• Fikir olması adına resim ekliyorum. @spongebob35 tavsiye ettiği ayaklardan aldım.

Kablo içerisine sığmıyor ama barın hemen yanından kablo bantıyla toparlayabilirsiniz. Ayakları cam

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

990f e çıkmadıktan sonra çokta anlamı olmuyor o zaman hocam. 2 yan hoparlörden vazgeçip q800f yerine daha uyguna q600f alıp geçmekte mantıklı geldi.teşekkürler.

aynen öyle

• fuatckmk kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam siparişimi oluşturdum cuma günü gelicek inşallah

• fuatın maşallah çok düzenli sinema salonu gibi oldu 

gerçi arkaları biraz aç biraz da içeri doğru çevir diyorum dinlemiyor ama 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ağustos 2025; 16:1:21 >
    Tesekkurler hocam :) hakkini verebilirsek insallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20132014201520162017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.