Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
39.426
Cevap
580
Favori
1.914.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz ürünleri Türkiye'de kullanan kişilerin olduğunu pek sanmıyorum.Ama yurtdışında yaşayan ve konu başlığında yazan arkadaşlar kullanıyor olabilir , bilemiyorum.Yine de en mantıklısı internet üzerinden AVS Forum gibi sitelerde bulabildiğiniz kullanıcı yorumlarını okumak bence.

Samsung 990b ise hem yurtdışında hemde Türkiye'de çok beğenilen bir Soundbar modeli ve herkes tavsiye ediyor.Bu konu başlığında da çok kullanan var ve herkes memnun diyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt

Amazondan almakta ptoblem yok. En kolay iade alam platform. Buyuklerden alsaniz iade icin yine siz birakmaya gidersiniz, amazonda kapidan alirlar.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben şahsen amazon'dan alırdım. Amazon güvencesi + 1669 tl fark yüzünden.

Amazon'un sitesine baktığımda bu ürünü satan ve gönderenin Amazon'un kendisi olduğunu görüyorum.Bu yüzden ben olsam hiç tereddüt etmeden Amazon'dan alırdım.

bu linkten alın x elektronik filan değil amazon tarafından satılır ve gönderilir diyor Türkiyede en güvenilir e ticaret sitesi maalesef amerikanın amazonu utanılacak bir durum ama böyle gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Mart 2023; 17:18:12 >
  • srhtt S kullanıcısına yanıt

sana da iyi günler kardeşim de biraz kafan karışık gibi amacın tvnin sesini stereo olarak en iyi almak derdindeyim diyorsan tabii ki klipsch ama jbl 1300 bir soundbar yani ses stereo değil sorround diyelim netflixten atmos bir film açtın arkalardan tavandan v.s. ses duyacaksın yani amacını iyi belirlemelisin

stereo bile dinleyecek olsan bluetooth en kötü bağlantıdır en iyisi değil yani jbl bluetooth için klipsche tercih edilecek bir hoparlör değil

önce stereo mu sorround mu ona karar vereceksin

Benim de kaliteli ses arayışım bi türlü bitmedi. Klipsch the Fives aldım geçen yaz ve 6 ay kullanıp sattım yılbaşında. Sizin yazdığınız modelin aynısı aslında. Müzik de çok dinlediğim için soundbar yerine bunu tercih etmiştim, TV yi de buna bağlamıştım aynı zamanda. Müzik için kaliteli gerçekten fakat sinema için pek bir artısı yok. Geçen hafta Q990 aldım ve 2 gün önce kurulumu yapıldı. Hem sinema hem müzik için tatmin edici seviyede olduğunu söyleyebilirim. Hangisinden daha çok memnun kaldın derseniz, Q990 daha çok mutlu etti beni. Eğer 50 bin üstü bir bütceniz yok ise kesinlikle bu soundbarı önerebilirim. Var ise, AVR li bir sistem tabiki daha iyi olacaktır.

• 2 haftadır Samsung Q990B kullanıyorum. 4k qled 65" tv ye eArc ile bağlı. Netflix premium ile atmos içerikler izleniyor, sinyal alıyor. Atmos yani tavan sesleri çok iyi değil. Çevresel ses güzel ama ayrı ayrı hoparlör koymuş gibi olmuyor. Fakat cisim bazlı ses takibi olduğu için, ses yuşakça hareket ediyor. Eski mantık 5.1, 7.1 ler gibi ses hoparlörden hoparlöre aniden atlamıyor. Müzik odaklı alınacak bir ürün değil bence ama film öncelikli alıp müzik de dinlenebilir tabiki. Müzik için Harman Kardon go play daha keyifli bana göre. Soundbarın ses ve dolby atmos testi youtube kanalında var isteyen bakabilir.https://www.youtube.com/watch?v=xF4THsnhKG8&feature=youtu.be

• intacto34 İ kullanıcısına yanıt

aslında benim de önceliğim kaliteli müzik avr işini de düşündüm ancak orası derya deniz aslında o yüzden biraz aktif hoparlörler ü alternatif olarak düşündüm. öncelikle the fives düşünüyordum. alt frekanslar için de bir tane yine aktif sub bağlarım diye düşünürken fiyatı bir anda 30 bine çıkınca bu sefer the nines modeline yöneldim. hem Bluetooth bağlantısı da fives a göre daha kaliteli hemde 23 hz lere kadar okuyabiliyor. fives sizin için müzik anlamında gerçekten vay be dedirtecek seviyede miydi? bar la da kıyaslayınca da kayda değer tercih değiştirecek bi fark var mıydı.

teşekkür ediyorum

• sadays S kullanıcısına yanıt

evet hocam kafam bi hayli karışık o da aslında fiyatlardan kaynaklanıyor. kamyonla para verecem ama değecek mi o para edecek bir ses duyabilecek miyim. kullanım amacım çoğunlukla müzik olacak film ikinci planda aslında ama o işi de elbette görsün belli bir seviyede tabi ki. fiyatlar nines 1500 dolar 59999TL .jbl yurt içi belli değil ama yurt dışı klipsch den biraz fazla. yani piyasadaki diyelim diğer cihazlara göre aydınlanma yaşatır mı biz ne dinlemişiz dedirtir mi daha önce? evimde şuan halihazirda 7 8 yıllık LG nin hts diye 2 kulesi var onu kullanıyorum bu arada

• merhaba philips 65pus7906 televizyonum var grundig marka soundbar aldım. hdml arc ıle bağlantı yapıyorum. uydu yayınlarında, youtube da soundbar ses alıyorum ama androidlerde tv home uygulamarında netflix,amazon da ses alamıyorum. tv sesine geçiş yapıyor. sebebini bilen var mıdır ?

• LodosBreeze kullanıcısına yanıt

Android tv kullanmadim ama ayri bir ses ayari var demek ki. Androidin Ayarlarindan ses cikisina bakin. Muhtemelen oradan cozulur.

Saygilarimla.

• fikoseven7 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam. İzleyeceğim şimdi, senin masa ölçülerin ve tv modelini yazar mısın. Ben aynı zamanda tv ünitesi siparişi de vereceğim. Eski tv 43 inç masası ise 120 en 30 derinlikti çünkü. 55 inç geldi önüne q990b gelecek ona göre hesaplıyorum. Ve tv sehpamı kesinlikle değiştirmeliyim. Alan dar, yerde ps5 yerine koca sub gelecek ps5 i de masaya atarım diye araştırıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Mobilya 187cm, bar 123cm, tv 146cm yatay(65" diognal). Toshiba 65qa7d63dt Android 11 tv. Incelemesi:https://www.youtube.com/watch?v=cOa9hAUYIJE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikoseven7 -- 10 Mart 2023; 9:37:56 >
  • fikoseven7 kullanıcısına yanıt
    Ben q990b ile q800b nin fiziksel ölçülerini not etmiştim. Benim tv 123 cm genişliğinde 26 cm standlı derinlikte. Senin sahip olduğun tv için standlı genişlik 25.1 cm diyor epey.com. q990b 13 cm derinliğinde. Masanın derinliği 40 cm olmalı. Maalesef çok adi ürünler var genelde de 35 cm genişlik. 40 bulamıyorum bulduğumda ise 60 cm yükseklik diyor arşa mı bakacam ben. (Şu an 40 yükseklik ve izleme açım ideal). 35 alıp duvar ile tv arası 3-5 cm boşluk yapıp tv yi iteceğim sanırım 😀 son olarak sormak istediğim arka hoparlörler için ayaklar çok şık duruyor, modelini paylaşır mısın?

Ben mobilyayı modalife dan aldım. Ucuz ve kaliteli,boyutları güzel. Arka ayaklar eski Lg 5.1 in ayakları ayrıca satıldığını sanmıyorum.

• Bu arada aklıma gelmişken yaziyim. Q990b den önce TCL X937U 7.1.4 soundbar aldım. Hiç memnun kalmadım. Ben aldığımda 2 hafta önce 14bin tl di, şimdi 18-19 bin olmuş. Kesinlikle iyi bir ürün değil. Uygulama ürünü görmüyor. Chromecast bağlanmıyor. Sesler birbirine giriyor Center işini yapmıyor. Bass vurucu değil çok derin değişik kulak tıkayan tipte bi bası var. En önemlisi q990b ile aynı şekilde hdmi eArc ile bağladım, aynı dolby atmos demoları filmleri denedim, soundbar üzerinde dolby atmos yazıp sinyal aldığını teyid etse bile kesinlikle surround ses veremiyor kanal ayrımı yok gibi, hatta çoğunlukla arka hoparlörden stereo sesler harici ses gelmedi. İade ettim, parasının yarısını hak etmiyor. Ses ayrımı kötü, bası kötü, surround yok, onu alana kadar eski 5.1 10 yıllık Lg sistemim daha iyiydi. Araştıran olursa bilgi olsun, boşa alıp iade vs uğraşmayın.

Öncelikle bir odyofil ve bu konuda teknik yeterliliği olan biri olmadığımı belirtmek isterim. The fives'ı telefon üzerinden spotify ve TV'den youtube için kullandım. Vokal sesleri ve bas'ların çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Ama dediğiniz gibi de hiçbir zaman vay be dedirtecek bir his yaşamadım. Bu sebeple de sattım. Yalnız , keşke sizin mesajı görmeseydim. 2 ay önce 15'e sattığım aletin şu an 30'a çıktığını görünce şok oldum. Bu para verilmez bence.

Aynı bütce ile alternatif olarak şöyle de yapabilirsiniz, Q990 gibi bir soundbar alıp, müzik için de ayrıca kaliteli bir kulaklık alabilirsiniz (kulaklık amfisi ile birlikte). Ama önce soundbarı alıp, müzik kalitesini görmeniz daha iyi olur. Belki de sizi tatmin edecektir.

• q990c avusturalya da online site üzerinden lsitelenmeye başladı.

q990b yine aynı sitede 1.399 dolardan satılıyor.

q990c ise 2.099 dolardan satışa çıkmış.

q990b link : https://www.appliancesonline.com.au/product/samsung-q-series-1114-channel-atmos-soundbar-with-wireless-sub-hw-q990b-xy

q990c link : https://www.appliancesonline.com.au/product/samsung-q990c-q-series-1114ch-soundbar-with-8-inch-wireless-subwoofer-hw-q990c-xy

not : 1 Avusturalya doları 13 Türk Lirası yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 10 Mart 2023; 11:29:46 >

• Chip krizi iyice bunaltıyor firmaları herhalde aynı cihaz nasıl 700 dolar pahalı olabilir bence 990b alacaklar acele etsin dampingli hali bile 30.000 olacak gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Mart 2023; 11:30:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12961297129812991300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.