Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj güncel 01.05.2026) (1173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Betta_54 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.964
Cevap
651
Favori
2.310.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
73 oy
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Hocam zaten servis kurmasa siz kendi başınıza iş yapmışsınız deyip yine garanti dışı bırakmasınlar.

Kurulumda neye dikkat etmek gerekiyormuş?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Steam: igneli7
    Psn: igneli
  • igneli kullanıcısına yanıt

Bırakmaz, sorun olursa, zaten faturası var, servis her türlü onarım yada gerekirse değişim raporu çıkaracaktır.

asıl cihazın seri numarası ile adınıza sorunsuz diye kurulup servis tutulursa ve olaki 30 gün içinde( mmclub üyeleri web iade süreci 30gün) sorun çıkarsa ve iade hakkınızı kullanmak isterseniz, bu kurulum raporu karşınıza mm tarafından çıkarılıp servise gönderin para iadesi yapamayız şeklinde cevap alırsınız.

neyse konu başlığından sapmaya başladı muhabbet, dm den devam edebiliriz.

reddit de q990b kurulum aşamaları anlatılmış güya ama ben bulamadım arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wntln -- 10 Ekim 2022; 21:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forumda alan kişi sayısı az değil. Sorun olsa yazılırdı mutlaka. Bir arkadaşın bağlantı problemi bara reset ile çözüldü. Ben kurarken surroundlari fişe taktım. Sonrasında soundbar ve subwoofer anahtarı kapalı uzatma kablosunu bağladım ve anahtari açtım. Bugune kadar bir problem olmadı.

Saygılarımla.

Soundbarla tv hdmı bağlantısını yap hocam sonra Soundbar ve sub elektrik bağlantılarını yap zaten otomatik çalışacak, arka hoparlörleri önce bağlamışın sonra bağlamışın farketmiyor, bende arka hoparlörün teki otomatik bağlanmamıştı mavi ışık yanıp sönüyordu arkasında tuş var ona 5 sn basıyorsun resrtleniyor sonra soundbarı kapatıyorsunuz kumandada yukarı tuşuna 5 saniye basılı tutunca arka hoparlörle eşleşti aslında basit bir işlem kurmak

• Almadan önce yabancı forumlarda buna benzer q990b ile sorunları ben de okumuştum. Bu kadar kitlesel satışı olan bir üründe bu tür sorunlarla sayısal olarak karşılaşma sıklığının daha fazla olması ve forumlara daha fazla yansıması normaldir.

• Normal kurulum yapıp cihazları test ettikten sonra resetleme yapı. Güncel yazılım varsa yükleyin ve tekrar bağlantı kurun yazılımsal hiçbir problem yaşamazsınız. Eğer yaşanıyorsa donanımsal sorun var demektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açtırtma kutuyu söyletme kötüyü filan mı dedin birine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Ekim 2022; 8:37:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günaydın arkadaşlar, arka hoparlörlerin elektrik kablo uzunluğu nedir? 2 metre var mı?

kısa hocam bende q990b var arka hoparlör kablosu 2 metre maksimum ölçmedim 1.5 da olabilir, arka hoparlörleri birbirinden uzaklaştırınca uzatma kablosu gerekiyor 2 ayrı o biraz saçma olmuş

Soundbar arayışım mevcut.

LG SNH5

Denon DHTS-316BKE2

İki cihaz arasında 1.5 katına yakın fiyat farkı mevcut. Bu cihazlar giriş seviyesi mi olarak geçiyor, bilmiyorum. Soundbar hakkında bilgi sahibi değilim.

Sizin tavsiyeniz ne yönde olur? veya bu fiyat aralığında farklı cihaz önerir misiniz?

Benzer cihazlar, ben olsam daha ucuz ve daha şiddetli ses olduğu için snh5 alırdım fakat snh5in soundbar kısmı en büyüklerden bir tanesi görüntü olarak kaba duruyor canlı görme şansınız var ise bir bakın derim evet cihazlar giriş üst seviye diyebiliriz orta başlangıçta denebilir

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

televizyonunuz güncel hocam ve android diye biliyorum, hangi sebeple tv üzerinden direk izleme tercihinde bulunmadığınızı merak ettim dogrusu... bir de earc bağlantısında ses formatı görülmüyor demişsiniz, bu durum pc üzerinden bağlandığınız içindir umarım, normal direk tv üzerinden yayında ses formatlarını göremiyorsak saçma olur çünkü...

belirttiğiniz kabloyu 3 metre olanından bende aldım, tv duvara asılı, kanal o bu 3m ancak yetecek. hepsiburada üzerinden. 3 ay ödeme ötelemeli. alacak varsa değerlendirebilir.

Dolby Atmos ve DTS uygulamalarının 7 günlük deneme süreleri oluyor; satın alındığında hem Windows bilgisayarda hem de Xbox konsolunda ömür boyu kullanılabiliyor. Blackfriday kapsamında her yıl sonu fiyatları yarıya düşürüyorlar. Düşünenler şimdiden projeksiyonuna alsın derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • abekaynana123 A kullanıcısına yanıt

Bu kıstasa göre 990b hangi seviyede oluyor hocam?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.