Şimdi Ara

Sound Blaster® Audigy II ZS Platinum Pro (hub sız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • harici modül yoktur fakat ebay veya creative usa den getirtilebilir, aranıpta bulunamıyan bu kart için istediğim rakam sadece 80 ytldir (pazarlıksız). lütfen sadece ist (kadıköy) ve elden alım yapmak istiyenler teklif atsın. ilginize teşekkür edrim...

http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail~dpno~278205.asp

pSyCo arkadaşımızın belirttiği eksikliği göz önünde bulundurarak yeni bir fiyat belirledim ancak bu kartı alırken unutmamanız gereken ek modulü temin ettiğiniz zaman çoğu insanın hayalindeki bir ses ekipmanına sahip olacağınızdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christhof -- 23 Ağustos 2006; 13:22:13 >

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms -- 23 Ağustos 2006; 4:36:19 >
  • saanıırım dış modul yok arkadaşa pm attım ama cevap vermed..eger dış modul yoksa o şekilde optic çıkışta alınamaycağından kart normal bi audigyzs ten bile vasat durumda kalıyo belirteyim....

hoşçakaln
  • 12 den erken cvp vermediğim için kusura bakma arkadaşım ve daha en başında ek modülün olmadığını belirttim, megaworks alıp optik bağlantı yapacak varsa almayabilir ancak sadece ek modül getirtilerek semi pro bir sütüdyo bile kurabilirsin, verdiğim linkte abd satışı vardır türkiyeyi tahmin edemiyorum bile. En nihayetinde zs den tek eksiği optik çıkış ama harici modülü alınarak hem bu sağlanabir hemde kendi kayıtlarınızı yapmaya başlıya bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christhof -- 23 Ağustos 2006; 13:12:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Christhof

12 den erken cvp vermediğim için kusura bakma arkadaşım ve daha en başında ek modülün olmadığını belirttim. kart audigy 2 zs olarak görev yapabilmektedir ve bunun nesi vasattır anlıyamadım. GEREKSİZ VE BOŞ YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYINIZ, sonuçta bu kartı almak istiyen eline alacak hatta istiyorsa kontrol edecektir...

hocam arkadaşın söylemek istediği normal zs'lerde optik çıkış kart üzerinde...

senin kartta ise optik çıkış kablolar üzerinden hub'dan yapılabilmekte...

Sen HUB olmadıgını söylüyorsun

O zaman arkadaşın söylediği dogru oluyor

yani ZS'den bile kötü çünkü Optik çıkışları kullanılabilir değil...

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Yinede hayırlı satışlar...

• yazıyı eksik okuduğum için sert bir cvp verdim (özür diliyorum) fakat düzelttiğim yazımdada bu eksiğin doğru olduğunu belirttim, teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christhof -- 23 Ağustos 2006; 13:15:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.