Şimdi Ara

SoulShot Scroll Nasıl kullanabilirim..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben dün enhant olayını şözdüm gibi birşey yani öğrendim kendi kendime ama şu soulshot ve spirit olayını çözemedim bu scrollardan soulshot ın özelliği sanırım cast spd. büyü hızımı arttırıyor yani yanlış bir bilgi eindiysem lütfen söyleyim.. Şimdi ben bu scrolu aldım sağ tuş yaptım ordan bir yazı çıktı işte gerekenler yazıyor... 15 soul crystal 1 b grade crystal (silahım bu arada b grade) 300 soulshot diye şeyler istiyor ben bunların hepsini üzerime alıyorum ama cannot use die birşey yazıyor altta bunu bana anlatırsanız çok sevinicem birde forumda upgrade kısımlarını okudum genel olarak +3 yapmak %100 müş bu soulshot basarken itemimin patlama yani kaybolma olayı varmı eğer varsa kaç X e kadar ben bu soulshot'ı basayım söylerseniz çok sevineceğim... Dün başıma şöyle birşey geldi ben dün hiç bir yerden B grade Crystal almadım hatta onları arıyordum nerden bulabilirim diye neyse bu sabah bir girdim oyuna üzerimde 4000 küsür b grade crystal vardı nerden geldi anlamadım resmen damdan düştü diyebilirim neyse şimdiden teşekkürederim arkadaşlar beni aydınlatırsanız çok sevineceğim şu soul olayını bi çözsek iyi olacak

Neyimiz Kurallara Uygun ki?

• sanırım kendi sorumun yanıtını kendim buldum ben bu soulshotları enchant gibi silaha basılıyor sanıyordum o yine öyle degilmiş bir resim gördüm ve bir yazı okudum tabi ingilizce meğersem ordaki materyallerle soulshot adı aldınta birşeyler yapıyormuşuz onlarda zaten npc lerde satılıyormuş henüz yeni farkettim kusuruma bakmayın lütfen özürdilerim

• Kardeş Silahına + basmak istiyorsan Enchant Weapon Kullanacaksın ama server dan server a değişir genel olarak %100 +3 yaparsin +4 ü yapman %15 diyebilirim ,Üstündeki elbiseye Enchant Armor la basabilirsin. +3 basabilirsin ama üst kıyafetin full se +4 yaparsin ama helmet jewell eldiven bot gibi şeylere +4 deneme anında patlar Enchant ları sağ tıkla silahın stüne getir sol tıkla sadece bu kadar o Kristal lerden nerden gelmiştir bi tahmin edeyim ya silahı patlattın yada elbiseyi ordan geldi

NOT: Silahın Grade sınıfına Göre Enchant bas...!
  • Abijim varya gerçekten çok saol sen buişi iyi biliyorsun hee eşya yaktığımı nerden anladın demekki ordan gelmiş yaklaşık olarak 3 tane kitap yaktım 2 tanesi +4 e geçerken 1 tanesi +5 e geçerken yandı elimde 1 tane +4 kaldı demekki eşya yakınca cyrtal geliyormuş ilginç bir şey yapmışlar bende kara kara düşünüyordum bunları nerden bulucam diye ama oyunda gezdikçe baya birşey öğreniyorum maksatım cyrtal staff yapmaktı meğersem npc de satılıyormuş gezerken görmüştüm tekrar çok teşekkürederim.... Birde şeyi merak ediyordum silahlarda bilemem ne Soul 1x , bilmem ne spirit 1x yazıyor bunları satan elemanlar 10x falan yapmışlar bunlar nasıl yükseliyor yada yükseliyormu yükseliyorsa hangi scrollla yapmam lazım ve nerden bulabilirim amma soru sordum haa.! neyse arkadaşlar imzamda da yazdığı gibi gerçekten çok yeniyim henüz 5 gün oldu lvl im 54 hatta okadar yeniyim ki lvl 30 da class seçimi questini öğrenmiştim anlayacağınız lvl 30 a kadar 3 büyü ile idare ettim

• Bilmemek aip değilki öğrenmemek aip :D bak ben offical de oynuyordum 1.5 senem geçti C2 de başladım ama hala bilmediğim o kadar çok şey varki örnek elbiseye + basmayı 2 3 ay önce öğrendim onuda kendim buldum ingilizcen varsa öğrenemiyeceğin hiç bişey yok oyunda ss ler hakkında sana küçük bi bilgi büyülerde ve Oklarda Bss kullanmalısın Normal Dual dagger cart curt gibi şeylerde de normal ss skill leri koyduğun yerde arkalara alt lara bi yere koy Üstünde sağ klik yap oto kullan skill lerine lvl atlattırmayı unutma Mage sen aldığın silahın M Atack a bak normal döğüşüyorsan P Atack larına bakarak al.başka bir player e saldırmak için CTRL ye basılı tut ve atağını yap karşındaki kırmızıysa direk saldıra bilirsin PK Puan ına dikkat et 4 ü geçirme 4 den sonrası tehlikeli üstünden drop düşürme ihtimalin çoğalır.anlatmakla bitmez yardım edebildiysem ne mutlu dediğim gibi ben 1.5 senedir oynuyorum ama bilmediğm çok şey var eimizden gelen bişey olursa seve seve yardım ederiz...

• çok teşekkürediyiroum Ceza abijim gerçekten iyi şeyler söylemişsin ben mesela drop olayınıbilmiyordum pk şuanda 3 birde bunu söylemen gerçekten çok iyi oldu çok teşekkürediyorum saolasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Ceza_Dynasty
    büyülerde ve Oklarda Bss kullanmalısın

ben bow kullanırken sürekli olarak SoulShot kullanıyordum, gayet de dmg arttırıyordu yanlış mı yapıyordum ya da BSS kullansaydım daha fazla mı dmg verme imkanım olurdu.
    Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SCROLL LOCK TUŞU NEDİR?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zee

quote:

Orjinalden alıntı: Ceza_Dynasty
    büyülerde ve Oklarda Bss kullanmalısın

ben bow kullanırken sürekli olarak SoulShot kullanıyordum, gayet de dmg arttırıyordu yanlış mı yapıyordum ya da BSS kullansaydım daha fazla mı dmg verme imkanım olurdu.
    Teşekkürler...

Ben Yanlış Yazmışım kusura bakmayın okcular normal ss Kullanır
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.