Şimdi Ara

Soul of anime çeviri takımı (s.o.a) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [TV] Full Metal Panic! The Second Raid [13/13]
    [OAV] Full Metal Panic! The Second Raid OVA [1/1]
    [TV] Chi's New Address [021/???]
    [TV] Kure-nai [07/12]
    [TV] Sayonara Zetsubou Sensei [12/12]
    [WEB] Eve no Jikan [03/06]
    [TV] Sousei no Aquarion [09/26]

Böylece fmp serisinin tamamını bitirmiş olduk.Tamamlanan projelerimiz dışında diğerleri devam ediyor....
    Herkese iyi seyirler....
  • ooo uzun zamandır güncelleme yapmıyormuşuz.Yeni serimiz suzumiya Haruhi'nin melankolisin 2. sezonuda artık S.o.A Fansub da tüm projelerimiz şöyle oldu

Anime Projeleri -
    Afro Samurai
    Afro Samurai: Resurrection
    Chi's New Address
    Chi's Sweet Home
    Chobits
    Eve no Jikan
    Full Metal Panic! Fumoffu
    Full Metal Panic
    Full Metal Panic! TSR
    Full Metal Panic! TSR OAV
    Ga-Rei -Zero-
    Ichigo 100 (OAV/Özel)
    Kisa Seriler
    Kure-nai
    Quiz Magic Academy
    Sayonara Zetsubou Sensei
    School Days
    Sousei no Aquarion
    The Melancholy of H.Suzumiya 2 dir.
    Tüm çalışmalarımız türkçe altyazılı gömülü video şeklindedir.Ayrıyeten alt yazı vermiyoruz.
    http://www.soulofanime.org/forum/viewforum.php?f=72 buradan projelere ulaşabilirsiniz iyi seyirler

• Elinize sağlık bu fansub işlerinin ne kadar uğraş gerektirdiğini bilirim, kolay gelsin. Ama bence ayriyetten bir altyazı linki vermeniz daha hoş olur gerçekten altyazı ihtiyacı olanlarada büyük faydanız olur. Tabii ki burada karar sizin. Umarım uzun ömürlü bir grup olursunuz.
  • Suzumiya Haruhi de çok iyi oldu ^^.Şu Haziran bi' gelirse FMP ile Suzumiya'yı indirebilmek nasip olacak,kolay gelsin.
  • Suzumiya haruhi bölüm 2 yayınlandı en son olarak durum

Afro Samurai [5/5]
    Afro Samurai: Resurrection [1/1]
    Chi's Sweet Home [104/104]
    Chi's New Address, Chi's Sweet Home: Atarashii Ouchi[16/?]
    Chobits [28/28]
    Eve no Jikan [03/06]
    Full Metal Panic! [24/24]
    Full Metal Panic? Fumoffu [12/12]
    Full Metal Panic! The Second Raid [13/13]
    Full Metal Panic! TSR OAV
    Ga-Rei -Zero- [10/12]
    Higan [1/1]
    Ichigo 100% Özel Bölümler [2/2]
    Ichigo 100% Original DVD Animation [4/4]
    Kido Senshi Gundam SEED C.E. 73 STARGAZER
    Kure-nai (12/12)
    Myléne Farmer - Peut Etre Toi [1/1]
    Sayonara Zetsubou Sensei [12/12]
    School Days [12/12]
    Sousei no Aquarion [10/26]
    QUIZ Magic Academy ~OAV~ [1/1] [OAV]
    The Melancholy of H.Suzumiya 2 (Bölüm2)
  • chobits de part 2 leri çalıştıramıyorum
  • hjsplit programı ile birleştirip izlemen gerekiyor,bütün partların aynı dosyada bulunması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

chobits de part 2 leri çalıştıramıyorum

aynen öyle.Eğer premium hesabın yoksa j downlaer programı kullan hem hızlı hem kullanışlı ve otomatik olarak rar zip di senin adına hallediyor
  • 26.06.09 güncellemesi.
    Ga-rei Zero 11-12
    Grubumuz bir projeyi daha böylelikle bitirmiş bulunmakta. Bu güzel animeyi hala izlemediyseniz SoA farkı ile izlemenizi tavsiye ederiz

Parallel manga 16. bölüm de eklendi.
  • School Days'i sizin sitenizden indirdim;fakat 2. ve 4. bölümler 2 part halinde,bunları birleştirdiğim zaman bölümlerde bozukluklar oluyor.Başka serilerde olmamıştı.Bir kere daha indirdip denedim,yine bozuk çıktı.Bölümleri bir gözden geçirirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

School Days'i sizin sitenizden indirdim;fakat 2. ve 4. bölümler 2 part halinde,bunları birleştirdiğim zaman bölümlerde bozukluklar oluyor.Başka serilerde olmamıştı.Bir kere daha indirdip denedim,yine bozuk çıktı.Bölümleri bir gözden geçirirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.

Bozuk derken?
    Birleştirme işlemini tamamlamıyor mu, yoksa birleştirdikten sonra video'da mı sorunla yaşanıyor?
  • Birleştikten sonra videoda sorun oluyor,görüntüler 1-2 sn'de bir 2 veya 3 sn boyunca donuyor.Ses normal ama ne altyazı ne de görüntü değişiyor.1-2 sn sonra görüntü devam ediyor fakat yine donuyor.İzlemek için en çok uğraştığım videolar oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

Birleştikten sonra videoda sorun oluyor,görüntüler 1-2 sn'de bir 2 veya 3 sn boyunca donuyor.Ses normal ama ne altyazı ne de görüntü değişiyor.1-2 sn sonra görüntü devam ediyor fakat yine donuyor.İzlemek için en çok uğraştığım videolar oldu.

hangi player la izlemiştiniz
  • BSPlayer ve ZoomPlayer.Ayrıca siz söyledikten sonra baktım,Media Player Classic'te de aynı olay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtArdAmAr -- 27 Haziran 2009; 1:05:31 >
  • Bu sorun sistemin yavaşlılığındanda kaynaklanabilir.

Video'yu izlerken sisteminizin ne kadar cpu ve ram kullandığını Görev Yöneticisinden(Ctrl+Alt+Del)'den kontrol edebilirsiniz.
  • teşekkürler gerçekten güzel düşünmüşsünüz birde değişiklik olmazsa kmplayer la denermisiniz?
    Sorunun bende olmadığını düşünme sebebim eski bir proje ve ilk itiraz eden kişi sizsiniz
  • KMPlayer'da da aynı sorun var.

Ayrıca teknikkonular'ın söylediği gibi,bölüm 2 ve 4'ü izlerken CPU kullanımı %50 oluyor.Normal bir bölümde ise %20'lerde geziyor.Fakat gerek sizin fansublarınızdan gerek farklı fansub gruplarından birleştirdiğim partlı anime bölümleri gayet düzgün çalışıyor,sadece bu animede problem var.

Başka bir fansub grubunda da 2 ay önce bitmiş bir animenin problemlerini söylemiştim ve hata ilk kez dile getiriliyordu.Bundan dolayı söylemek istedim,ne olur ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtArdAmAr -- 27 Haziran 2009; 1:40:54 >
  • tamam hocam yarın ilk iş deneyeceğim
  • Evet 4. bölümü indirdim ve sorunsuz bir biçimde izledim yer yerbir 2 ilelettim 7 kez izlediğim için ama pek bir sorun yaşamadım.Zahmet olmassa zaman belirtirseniz o sn leri tekrar izlerim.Sorun sizin hjsplit programınızdan kaynaklanabilir mi?Çünkü ben j downlader kullanıyorum otomatikmen zip rar vb şekilden kendi çıkarıyor
  • Ben de jdownloader ile yükledim,sorunlu yüklenince de rapidden direk indirip hjsplit ile birleştirdim yine bozuk oldu.Ayrıca bütün saniylerinde aynı problem yaşanıyor.

Sorun sizde olmadıysa benim bilgisayarımla ilgili bir problem olabilir,ilgilendiğiniz için teşekür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.