Şimdi Ara

Sosyalleşmek için tavsiye verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asosyal biriyim. Az arkadaşım var. Arkadaş arasında dışlanan biri değilim. Sadece kafalarımız uyuşmuyor. Kafam uyuşan birkaç tane arkadaş var onlarda uzaktalar. Yalnızım kısaca ve samimi arkadaşım yok. Arkadaş edinmesi problem değil kafa dengi arkadaş edinmek önemli. Sizce sosyalleşmek için ne yapmalıyım? Ciddi bir konu bu? Bilgisayar başında bıktım.

• spor tesisine veya kurslara üye olabilirsin.
  • Ne kadar az arkadaş, o kadar kafa rahat. Yani samimi olduğun arkadaş sayısından bahsediyorum.

Çünkü herkesle, her şey olmaz. Herkesle aynı masaya oturulmaz. Samimi insanlar lazım. O yüzden 2-3 kişi ideal bana göre. Diğerleri ile selamun aleyküm, aleyküm selam.

Yeteneğin olan şeylere yönel. Futbol yeteneğin varsa yönel. Halı saha maçları düzenleyin. Kulüplere gidebilirsin.

Halı saha maçlarında farklı yere gidiyorsun. Farklı insanlarla tanışıyorsun. Maçtan sonra çay muhabbeti falan oluyor. Tanıştığın insanlarında maçlarına gidiyorsun falan.

Yani bilgisayara bağımlı kalmayın. Oyun bağımlısı olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 4 Mayıs 2017; 21:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Ne kadar az arkadaş, o kadar kafa rahat. Yani samimi olduğun arkadaş sayısından bahsediyorum.

Çünkü herkesle, her şey olmaz. Herkesle aynı masaya oturulmaz. Samimi insanlar lazım. O yüzden 2-3 kişi ideal bana göre. Diğerleri ile selamun aleyküm, aleyküm selam.

Yeteneğin olan şeylere yönel. Futbol yeteneğin varsa yönel. Halı saha maçları düzenleyin. Kulüplere gidebilirsin.

Halı saha maçlarında farklı yere gidiyorsun. Farklı insanlarla tanışıyorsun. Maçtan sonra çay muhabbeti falan oluyor. Tanıştığın insanlarında maçlarına gidiyorsun falan.

Hocam güzelce özetlemiş hocamın sözlerine kulak as

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Futbol ne zamandır oynamıyorum. Oynadığım zamanlar fena değildim. Şimdi gitsem batırırım diye korkuyorum. Ama siyasi gruplara falan gidiyorum. Ama buda sıkıntılı. Aslında kötü birşey yapmıyoruz ama muhalefette olunca böyle oluyor. Aslında kim olursa olsun yerlerine gidip sohbetlerini dinlemek isterim. Siyasi görüş fark etmez. Sohbet etmeyi seviyorum. Ama işte siyasi yerler sıkıntılı.
  • Tam yerine sordun.

• Samimiyetsiz samimiyetlerden uzak kalmak daha iyi fikrimce. Sen olduğun gibi davran çevrendeki insanlar seni böyle kabul etsin. Sadece katıldığın ortamları artırabilirsin, kurslar, hobiler vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En basit neden insanlardan nefret ettiğini anlat çevrende ki insanlar hakli olduğunu söyleyip fikrine saygı duyarlar ondan sonra ver kendini muhabbete

• nerede yaşıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazın gitar ve tiyatro kursuna gitmeyi planlıyorum.Sosyalleşmek için özellikle tiyatrodan çok ümitliyim.Sende ilgi duyduğun kurslara gitmeyi deneyebilirsin.
  • xxrem4 X kullanıcısına yanıt
    Eski tiyatro oyuncusuyum. Ayrıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Ne kadar az arkadaş, o kadar kafa rahat. Yani samimi olduğun arkadaş sayısından bahsediyorum.

katılıyorum. anlayışlı insan çok nadir şu zamanda. o yüzden az ve öz arkadaş olmalı. insanlara yol arkadaşı olarak bakılmalı.
    insan yalnızken mutlu olabilmeyi öğrenebilmeli. kurslara falan git, illaki ortamın olucak.
    bi insan hayatı boyunca ne kadar az evde zaman geçirirse o kadar iyi bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.