< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sosyalist Tek Dünya Devleti Guzel Olurdu (2. sayfa)

-
-
O dediğin mümkün değil hamzoş. Onların özgürlükten kastı nasıl ki düşkünlükse, sosyalizmden kastı da mutlakiyet. Bence insanlık bunu da görmeli. Hatta kültürel hafızasına hiç silinmeyecek şekilde yazılmalı. Çünkü alt beynin etkilenmediği hiçbir tecrübe kalıcı olmuyor. İlla ki travmatik bir kültür mirasına ihtiyaç var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primat Operatörü -- 10 Ağustos 2024; 3:50:57 > -
Dediğini anlamadim knk biraz açar misin onlar kim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parçalı bir yapıda sistemin sahipleri tabii ki.
-
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Azılı bir kapitalistim ancak tum dunyanin serveti cok fazla. Sosyalizm ile daha zengin olacağım icin isime geleceği icin kabul ederdim. Ulkelerde sosyalizm calismiyor ancak tum dunya tek bir sosyalist ulke olsa çalışabilir ve herkes orta-ust bir hayat yasayabilir gibime geliyor. Tum dunya tek bir ulke olsa ve bu abd-Tr gibi hard kapitalizm olan ulke olsa misir kölesinden bile kotu hayat yasatirlardi bastakiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 14 Ağustos 2024; 16:20:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Knk sosyalizm icin minimum 1 kita lazim
Misal sadece avrupada sosyalizm olmaz
Ama sadece asyada olur
Kendi kendine yetmesi lazim devletin 0 ithalata okey olması lazım
Kuzey +guney Amerika'da da olabilir
İnsallah bir gün olacak ama biz o günleri göremeyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X