Şimdi Ara

Sosyal sorumluluk projesi önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle sosyal sorumluluğu açıklayayım.

Sosyal sorumluluk bir nevi, bireylerin bir arada topluma duyarlı bir biçimde hareket etmesidir. Birey ya da grup olarak kültürel, sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlara ve ihtiyaçlara yönelik duyarlı, etik davranmak sosyal sorumluluğun kapsamına girmektedir.

Marmara Üniversitesine bağlı bir Sosyal Sorumluluk kulubü üyesiyim. 300 kişilik bir ekibimiz var kulüp içeriği olarak birçok fikirler grupta dönüyor ama bir de sizin önerilerinizi almak istedim.

Aklınıza gelen her fikiri grupta sunacağım arasından seçilip belki bazısı belki hepsi sırasıyla yapılacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

• Konunun üzerinden bayağı geçmiş ama denk gelince yazmadan geçemedim. Ben de bu alanda çalıştım bir süre. Sosyal sorumluluk projelerinde çıkar gözetmemek çok önemli. Bu yüzden burayı okuyan arkadaşlara önerim, eğer gerçekten gönülden yapıyorlarsa bu alanda çalışsınlar. Yoksa gerçekten hem size hem de karşınızdaki kişilere zarar olur. Şurada yer alan projelerden birinde de görev almıştım, isteyen arkadaşlar ilham almak için inceleyebilirler https://istanbulbogazicienstitu.com/sosyal-sorumluluk-nedir Bir de daha çok toplumsal cinsiyet alanında proje yapılmasını öneririm naçizane. Çünkü bu alanda yapılacak değişimler, birçok alanda daha eşitlikçi bir yapının oluşmasını sağlayacak.

• 4 yık önceki konuyu nasıl buldun kral ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.