Şimdi Ara

Sosyal olmaktan sıkılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlardan,yapmacık arkadaşlıklardan,çıkar ilişkilerinden,göstermelik sevgililerden,ortamlardan hepsinden sıkıldım.Tüm bunlar cidden saçma.Hepsi yapmacık.
    Sosyal bi insanım artık arkadaş ortamına çok girmiyorum,beni isteyen kızları bile redediyorum,bi yere çağırıldığımda gitmiyorum.
    Yapmış olmak için yapılıyor sanki her şey.Cidden insanlar yapmacık,kendileri değil.
    Gözünüzü açıp izleyin arkadaşlar etrafı,insanları o zaman hak vericeksiniz bana.Şuan sadece 2-3 gerçek dostum var.
    Olmadığım biri gibi davranmaktansa olduğum kişi olup yalnızlığın sefasını çıkarmak tavsiye ederim

• idk.
  • Anladik reddediyosun herkesi senden krali yok.Su konuyu acarken kendini de guzel bi laf sokmus oluyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramıza hoşgeldin.

• kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraljoe31

İnsanlardan,yapmacık arkadaşlıklardan,çıkar ilişkilerinden,göstermelik sevgililerden,ortamlardan hepsinden sıkıldım.Tüm bunlar cidden saçma.Hepsi yapmacık.
    Sosyal bi insanım artık arkadaş ortamına çok girmiyorum,beni isteyen kızları bile redediyorum,bi yere çağırıldığımda gitmiyorum.
    Yapmış olmak için yapılıyor sanki her şey.Cidden insanlar yapmacık,kendileri değil.
    Gözünüzü açıp izleyin arkadaşlar etrafı,insanları o zaman hak vericeksiniz bana.Şuan sadece 2-3 gerçek dostum var.
    Olmadığım biri gibi davranmaktansa olduğum kişi olup yalnızlığın sefasını çıkarmak tavsiye ederim

Yazım tarzın tam bi asosyal tipi. Sen 3. Derece asosyalsin kank. Git bi çay koy gel.

• doğru yolu bulan biri daha yalnız genede o kadar çok soyutlama kendini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.