Şimdi Ara

Sosyal medyadaki sahte hesaplara karşı kanun teklifi: 'T.C. Kimlik No zorunluluğu getirilsin' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
2
Favori
12.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temsilcilik, yalan haber işleri doğru ama kimlik numarası işi şüpheli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu bir şaka olmalı. Küfür etsek ettiğimiz küfre yazık.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    A haber işine gelen verileri vs kullanıp yandaşlık ediyor. Taraf tutmakla yalan habercilik ayrı şeyler. Kaldı ki a haberin de yalan haberi vardır umrumda değil konu ahaber bile değildi ama ne zaman bir solcuya bir şey desek WHATABOUTISM ile karşılaştığımız için konu yine çekildi.

Chp şöyle bi şe... SEN ÖNCE AKPYE BAK HÜLOOO

Yandaş medyadan olduğunu reddetmiyorum a haberin. tam olarak öyle.

Ama yalan haber, çamur siyaseti, sallamasyon bilgiler, duyuldu ifade edildi gibi abuk sabuk kelimelerle habercilik dendiği zaman akla SOL MEDYA geliyor.

Nedir bu yalan habercilik yapan çamur siyaseti yapanlar sol haber, sözcü, cumhuriyet, oda tv, halk tv yi artık saymıyorum bile

Şimdi birini eleştirirken ondan bi artınız olması lazım. Sağ medya çok kötü durumda. Ama sol medya ondan çok daha kötü durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silivri’nin kapasitesi o kadar büyük değil önce onun kapasitesini artırsınlar.

• Kişisel verilerin kanunu diye birşey var, tc numarası bu kapsamda paylaşılmaz

Dolandırıcılara yem olalım sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA021941B

yanlış ve eksik biliyorsun. vpn kullanan birinin ip adresi takip edilebilir.
    Operadaki gömülü VPN yurt dışı IP alıyor. nasıl takip edilecek. yurt dışından bağlantı bilgisini nasıl talep edeceksin. çok detayını bilmiyorum. bu konuda kaynak varsa paylaşırmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Steam'de hack açanların tamamı Türkiye'de yaşıyor ondan kesinlikle sonu olur demi akıl küpü seni

Alıntıları Göster
    sen nasıl bir işsizsin böyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Açarım VPN'yi ABD'ye bağlanır sosyal medya hesabımı açar Türkiye'de kullanırım TC girmeden. Hadi eyvallah. Dünyanın en saçma uygulaması ama mecliste geçmez bu
    yaparsın ama hesabın fake olduğu kabak gibi belli olur. onaysız bir hesap olarak yaşarsın
  • kakarikikiri K kullanıcısına yanıt
    Küfür edeni kimse önemsemez. Ünlü kişileri taklit edip sahte haber yapanlar tehlikeli.

• Mernis.tar.gz çok tutmuştu hatırlarsaniz şimdi ikincisini yapacaklar.
    Mernis2.tar.gz yakında tüm torrent sayfalarında

• Meclis de geçer. Bazi arkadaşlar olayın ciddiyetinin farkında değil. Devasa af çıktı bu ülkede oda çıkar.

VPN için ise yanlış bilgiler var.

VPN sizin yerinizi değiştirir fakat TELEFON isteyen uygulamalara takilirsiniz. Avrupa numarası bulamayacağınıza göre +90 koyduğunuz anda amerikada olduğunuz yalan çıkacak.

Şimdi kimse bana kalkıp ben amerikada +90 kullanıyorum demesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 30 Nisan 2020; 18:43:35 >
  • Troller işsiz kalır, çıkmaz bu yasa.

• yalan haber yapan muhalefet düşünsün, sosyal medya trolleri düşünsün, hükümete ve reise çamur at izi kalsın, iftira at izi kalsın politikası uygulayanlar düşünsün, portakal düşünsün, sözcü düşünsün, halk tv düşünsün, fetöcüler düşünsün.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Kuzey Korede yaşamıyorsunuz... uyanın fişleniyorsunuz...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Kardeşim TC kimlik nonu devlet verdi zaten daha neyi fişlesin zaten fişlisin kayıtlısın?
    Sen şuna artık istediğim gibi sosyal medyada atıp tutamayacağız ondan böyle itiraz ediyoruz desene kısaca ne evirip çeviriyorsun lafı?
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Tipik akpli cevabı. Sanki kendi kesimi masummuş gibi yazıp, başkalarına laf atarken sorun olmuyor ama cevap gelince sorun. Hiç değişmez bu.

Ama yalan haber, çamur siyaseti, sallamasyon bilgiler, duyuldu ifade edildi gibi abuk sabuk kelimelerle habercilik dendiği zaman akla SAĞ MEDYA geliyor.

Bu cümleni düzelttim. Böylesi daha gerçekçi.

Sabah, akit, akşam, hürriyet, takvim vs. saymıyorum bile.

Şimdi birini eleştirirken ondan bi artınız olması lazım.

Bak bu lafına katılıyorum. Eleştirdiğin, laf attığın şeylerin kat kat fazlasını sağ medya yaparken laf söylemen komik oluyor. Üstüne konu chp, WHATABOUTISM falan demen ayrı komik.

Bak senden ya da forumdaki yandaşlarından bahsetmedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Nisan 2020; 18:59:16 >

• Çok saçma bir karar,belki ben gizli kalmak istiyorum.Sosyal medya E-Devlet gibi mi
  • sahte hesapta olsa ip adresinden bulamıyor musunuz?
  • Fişleniyorsunuz aloo

Bunun elle tutulur bir mantığı yok E-Devlet’e giriş yapmıyorsunuz kendinize gelin.

Mernis2.tar.gz see you soon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.