Şimdi Ara

Sosyal Medya Sayesinde Bilinçli Öğrencilerin Artması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • instagram youtube vs sayesinde rakipler arttı yemin ederim
    geçen sene bile "nasıl tıp kazandım" temalı videolar yoktu bu kadar
    herkes 20bine girmek istiyor
    her sene sınava girecek adaylar daha da bilinçleniyor
    motivasyon videoları artıyor giderek
    mezuna kalmanın iyi taraflarından bahsediliyor vs
    bir sürü ders anlatan hoca çıktı
    bunlar güzel şeyler aslında ama bir taraftan da rakipler artıyor her sene ilk 20kya girmek daha da zorlaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanfl -- 16 Mart 2018; 22:16:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen aynen sizin gibi elit zümre bilmem şu fen lisesi bilmem şu özel koleji öğrencileri çat çat yapıyorlardı neden imkan vardı eskiden kitap öğretmen imkan sayılırdı mebdeki dandık öğretmen soru cozemezken bu bahsettigim okullarda testler havada uçuşur bilmem özel sınıflar hazırlanır o sınıflardan derece öğrencileri çıkarırlardi iş basitti eskiden herkes dershane gitmezdi giden okurdu gidemeyen artık nere gelirse şimdi noldu tak açıyorsun interneti Şenol hoca logaritma anlatıyor laaan bu bukadar kolay mıydı diyorsun bir çok test kitabını öğretmenler cozuyor internette artık fen lisesi okumayan özel koleje gitmeyen(gidemeyen) adam evinde izole bir hayat yaşayıp internet ile kendi sanal dershanesini bile kurabiliyor artık eğitimde eşitlik başlıyor kurtlar sofrasına hoş geldiniz ağam ilçedeki Mehmet Amcanin ogluda bunlara erişebilecek seni geçecek ve sen özel derslere para bayilirken o adam interneti kullanarak farkı kapatacak işte bunu seviyorum dostum işte eşitlik budur işte o kendilerini toplumdan yüksek tutan anası babası doktor cerrah mühendis olup çocuğunu özel derslere gönderen adamlara karşı dershane göndermeyen babanın çocuğuda birşeylere erisebilecek ve bundan rahatsız olan birsuru insan olacak/oldu...
    Eskiden sadece fem,final,sinav gibi koklu dershaneler vardi.Imkani olan da olmayan da buralara giderdi.Ogrencilerin cogu fem cozerek sinava girerdi.Cok degil 3-4 yil oncesine kadar boyleydi.

Simdi bir suru yayin cikti,alternatifler cogaldi.Kurslar iyice pahalilandi.Imkani olanlar buralara gonderiyor,ustune ozel ders filan da aldiriyor.Imkani olmayan da youtube gibi platformlar sayesinde dersini calisiyor.

Onceden uniye gitsem yeter kafasi vardi.Simdi herkes ilk 20k icin yirtiniyor.

Mezuna kalmak bu kadar yaygin degildi.Simdi birakin mezunu 3-4.seneler,uni birakip tekrar hazirlanmalar var.

Rekabet kizisti ama neticede birileri yine o guzel hedeflere ulasacak.Biz de elimizden geleni hatta fazlasini yapacagiz Insaallah.
    Ne bu böyle yok ağam siz elit zümreyi geçecekler artık falandı filandı atarlı giderli konuşmalar yapmışsın.Öncelikle özel okulları ayrı tutuyorum fen lisesini kazanan adam zaten ilkokuldan beri temelini sağlam tutup çalışarak iyi puanlarla geldi oraya napsın yani bunun avantajını kullanmasa mıydı ? İkincisi biz bunların kötü bir şey olduğunu söylemedik zaten işleri zorlaştırdığını söyledik ki bunun da kötü bir yanı yok hak eden kazansın.Gelip de burda yok doktor çocuğu şöyle mühendis çocuğu böyle gibi şeylere girmene gerek yok.
    İlköğretim 6 7'den bahsediyorum. Tekerlekli sandalyede 7 saat oturamadığımdan dolayı 9. sınıfa 2 hafta gittim sonra bıraktım. %90 kas engellisi olarak 3 saatte bir 30dk. kadar yatmam gerekiyordu. Okulda uygun bir yerde yatak olsaydı dinlenirdim belki ama o da olmadı. Engelli tuvaleti desen sağlam insan bile kullanamıyordu. Çevremdekiler açıköğretim oku dediler ama ben okula bir tek öğrenim amaçlı gitmek istemiyordum. Sonuç olarak okula gitmedim, bir arkadaş çevrem bile olmadı. Kimse de yol göstermedi.
  • Bunu 1-2 senedir ben de düşünüyorum valla.Eskiden bu kadar zor değildi sanki ya özellikle fen lisesi-iyi anadolu liselerine giden ne kadar tanıdığımız varsa tıpı çok rahat kazanıyordu.Şimdiki kadar bilinçli değildi rakipleri ve imkan yoktu.Çok az netlerle çok iyi yerleri kazananlar vardı matematikten falan 30 üstü net çok iyi bir netti şimdi 40 yapmayanı dövüyorlar valla çok acayip bir yere doğru gidiyoruz.Her sene daha da zorlaşacak iyi sıralama elde etmek
  • kerim hocayı hala keşfedemediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 14 Mart 2018; 19:10:42 >
  • ne hocası kanka o
  • Başarını başkasının başarısızlıklarını üzerine inşa etme.
  • Hocam sen de bi nevi internet sayesinde gelişiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse milyon tane olsun.bu videolar,tavsiye destanları vs. hepsi öğrenciye full motivasyon vermez sadece 1-2 saatlik gazlar o kadar.motivasyon sadece ders çalıştığında artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sosyal Medya ve Mesajlaşma
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    duvara asılacak söz
  • Hocam ifşa etme lütfen kerim hocamızı site gizli zaten bulamazlar da yine de sen uyandırma milleti xD

• Eskiden sadece fem,final,sinav gibi koklu dershaneler vardi.Imkani olan da olmayan da buralara giderdi.Ogrencilerin cogu fem cozerek sinava girerdi.Cok degil 3-4 yil oncesine kadar boyleydi.

Simdi bir suru yayin cikti,alternatifler cogaldi.Kurslar iyice pahalilandi.Imkani olanlar buralara gonderiyor,ustune ozel ders filan da aldiriyor.Imkani olmayan da youtube gibi platformlar sayesinde dersini calisiyor.

Onceden uniye gitsem yeter kafasi vardi.Simdi herkes ilk 20k icin yirtiniyor.

Mezuna kalmak bu kadar yaygin degildi.Simdi birakin mezunu 3-4.seneler,uni birakip tekrar hazirlanmalar var.

Rekabet kizisti ama neticede birileri yine o guzel hedeflere ulasacak.Biz de elimizden geleni hatta fazlasini yapacagiz Insaallah.

• Bence başlıktaki “yüzünden” kelimesi yerine “sayesinde” kelimesi getirilirse daha uygun olur. Girmek elbette de zorlaşacaktır ilk bine mesela. Fakat daha değerli olmaya başlayacaktır bu sıralamalar gün geçtikçe. Umarım eğitime verilen önem ve bu konu hakkında bilinçlenme ivmeli bir şekilde artar. Herkese kolay gelsin.

• mat hocası mı kanka o? bu zamandan sonra kullanmam, meraktan soruyorum :d
  • dh ortamı şampiyonlar ligi gibi, ilk başlarda ham 300 puan yapacak kadar kendime güvenmeyen ben, burayı tanıdıktan sonra hedefim tm 10k oldu başarılı insanların arasında dura dura sen de onlar gibi olmayı istiyorsun ve aslında yapamam dediğin şeylerin gözünde büyüttüğün şeyler olduğunu farkediyorsun..
  • Obrakadabra O kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen sizin gibi elit zümre bilmem şu fen lisesi bilmem şu özel koleji öğrencileri çat çat yapıyorlardı neden imkan vardı eskiden kitap öğretmen imkan sayılırdı mebdeki dandık öğretmen soru cozemezken bu bahsettigim okullarda testler havada uçuşur bilmem özel sınıflar hazırlanır o sınıflardan derece öğrencileri çıkarırlardi iş basitti eskiden herkes dershane gitmezdi giden okurdu gidemeyen artık nere gelirse şimdi noldu tak açıyorsun interneti Şenol hoca logaritma anlatıyor laaan bu bukadar kolay mıydı diyorsun bir çok test kitabını öğretmenler cozuyor internette artık fen lisesi okumayan özel koleje gitmeyen(gidemeyen) adam evinde izole bir hayat yaşayıp internet ile kendi sanal dershanesini bile kurabiliyor artık eğitimde eşitlik başlıyor kurtlar sofrasına hoş geldiniz ağam ilçedeki Mehmet Amcanin ogluda bunlara erişebilecek seni geçecek ve sen özel derslere para bayilirken o adam interneti kullanarak farkı kapatacak işte bunu seviyorum dostum işte eşitlik budur işte o kendilerini toplumdan yüksek tutan anası babası doktor cerrah mühendis olup çocuğunu özel derslere gönderen adamlara karşı dershane göndermeyen babanın çocuğuda birşeylere erisebilecek ve bundan rahatsız olan birsuru insan olacak/oldu...

• Ben hala bu forumda olanların en şanslı kişiler olduğunu düşünüyorum oysa

• İlk15binhedef İ kullanıcısına yanıt
    helal be içimdekileri dökmüşsün. eğitimde eşitlik sağlanmaya başladı
  • hocam çok bilinçliyim %100 kararlıyım ama hala sımsıkı oturup çalışamıyorum herşeyin farkında olunca herşey elinin altında olunca bi anlamı kalmıyo gibi geliyor bana,imkansızlıklarla insanlar daha güzel şeyler başarabiliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: _Aura

Ben hala bu forumda olanların en şanslı kişiler olduğunu düşünüyorum oysa

buna ben de katılıyorum bak. fosforcu tayfa şenol hocacı gri koççu tayfa bu forumu keşfedin yararlanmaya başlayana kadar hala bi şansımız var
  • Bak yazmıştım sonra uzaklaştırma yememek için sildim Fenasi hoca işte, espiri heralde; çalışıyorlar ama daha anyayı konyayı görmediler olsa gerek

• Ortilency kullanıcısına yanıt
    özelden yazdı biri zaten, cbü ftr gibi trollmüş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.