Şimdi Ara

Sosyal medya gerçekten gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne facebook ne twitter ne de instagram hesabım var. Asosyal de değilim yani arkadaş ortamında konuşurum, söylerim. Bir tek whatsapp kullanıyorum. Insanlar diyor ki facen de mi yok?(imalı olarak) hani çok mu gerekli bu şeyler anlamıyorum. Gündemi ćok iyi takip ederim ama insanlar sanki hayat damarlarından birini bunlara ayırmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Can sıkılınca twit atmak güzel oluyor

• yukarda saydıklarından sadece faceebook ve whatsapp'ı kullanıyorum. gerisi bence gereksiz. facebook'u gündemi ve hayran sayfalarını takip etmek için kullanıyorum.
  • Facebook çok gereksiz hesabın yoksa hiç açma bile
    Zaten 2-3 yıla kadar kalmaz popülerliği düşer msn ile aynı kaderi paylaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 11 Ocak 2016; 1:22:47 >
  • Sevgilim yuzunden sadece whatsapp kullaniyorum.

• İnternet çok gerekli birşey kesinlikle, ama internette sosyallik zaten çok aşırı derece saçma ve olmaması da çok daha iyi olurdu, insanlar arada birbirinin yüzüne bakardı hani.
  • çoğu kişi için gerekli değil.millet kafayı yemiş resmen sosyal medya yüzünden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    Twitter gündemi takip etmek dısında çok sacma geliyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi

İnternet çok gerekli birşey kesinlikle, ama internette sosyallik zaten çok aşırı derece saçma ve olmaması da çok daha iyi olurdu, insanlar arada birbirinin yüzüne bakardı hani.

Çok doğru söylüyorsun

• Facebook'ta resım ekleme yazı yazma gıbı dıger sıtelerın yapabıldıklerı varken twıtter felan kullanmak nıye?

• Twitter,İnstagram vs.bunlar gereksiz sosyal uygulamalar.Whatsapp çok gerekli bir uygulama.SMS le yazışma devrini bitirdi sayılır.Facebook ise nasıl kullandığına bağlı olarak değişir.Ama şu bir gerçek,internetin altın çağı dediğimiz zamanlarda internete girmek aşırı zevkliydi bana göre.Şimdi ise büyük bir çöplük internet.Sosyal medyada buna sebep olan en büyük şeylerden birisi.

• Instagram ve whatsapp var. Twitter hesabim olduğu halde kullanmiyorum,sildim.Öyle duruyor

• Bende sadece whatsapp kullaniyorum en guzeli

• Facebook Instagram pinterest ve whatsapp var. Hepsi de büyütmeye çalıştığım şirket için.

• Yerine göre değişir. Bende çok sosyal medya meraklısı değilim ama bazı arkadaşlar var ki, snapchat,facebook,instagram,scorp,vine,blogger,tumblr bir sürü hesabı var. benim sadece instagram (şair'im, yazdıklarımı instagram aracılığı ile paylaşıyorum.) facebook (tanıdıklarla iletişim kurmak için,oda acil birşey olursa ve gündemi takip etmek için.) kullanıyorum.
  • instagram ve snapchat var.şahsen twitter da kimin ne yazdığı umrumda değil kapattım
  • Ben de aynı şekilde yalnızca whatsapp kullanıyorum, nedenini soran olursa mağara adamıyım diyorum, açıkçası kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor, böyle mutluysam böyle devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Ben de aynı şekilde yalnızca whatsapp kullanıyorum, nedenini soran olursa mağara adamıyım diyorum, açıkçası kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor, böyle mutluysam böyle devam eder.

Aynen nasıl mutluysan öyle olmak gerekir

• Sadece instagran ve ehatsapp.

Özellikle bu devirde instagram şart kız işleri için ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.