Şimdi Ara

SOSYAL FOBİK MİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kızdan hoşlanınca yanına gidip konuşmak bana zulüm gibi gelir.
    Toplum içinde eğer yanımda bi arkadaşım yoksa yemek yemekte zorluk çekerim.
    200 kişilik amfide cevabını bildiğim soruyu kalkıp cevaplayamam.
    İnsanlar sessiz olduğumu söyler, çok efendisin derler ama bu davranışlarım benim için sıkıntı yaratıyor.
    Hoşlandığım kızla whatsapptan rahat bir şekilde konuşabilirken yüz yüze konuşmam için baya bi cesaret toplamam gerekiyor :/
    Tanımadığım insanlarla konuşabilirim hatta örneğin otobüste yanıma yaşlı biri oturur onunla muhabbet etmeye can atarım.

Sizce ben sosyal fobik miyim? Bu durumu yenebilen var mı aramızda?

EDİT: Toplu alanlarda sanki millet beni izliyormuş gibi hissedip saçma sapan hareketler yapıyorum yürüyüşüme falan dikkat etmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A9E69EDA -- 27 Ekim 2017; 14:18:35 >

• Efendi değilsin, belki efendisindir de asosyal olduğun için efendi gibi görünüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya kız senden hoşlansaydı ve sen sosyal fobik olduğun için konuşmasaydın zoruna gitmez miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla bilmiyorum öyle telefona bilgisayar gömülen bir tip değilim zaten yurtta kalıyorum, gayet insanlarla ilişkim iyi ama dediğim gibi amfide falan bi tuhaf oluyorum kalabalığın hepsi bana bakıyormuş gibi hissediyorum.
    Bi kızdan hoşlanıyorum wp den yazdım yüz yüze konuşalım dedi ama yanına gidemedim hala utandığımdan

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Sosyal fobik olduğun için hoşlandığın kızla konuşamıyorsun.

Ya kız senden hoşlansaydı ve sen sosyal fobik olduğun için konuşmasaydın zoruna gitmez miydi?

Giderdi

Kontenjanı sen doldur millet dolduracağına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sosyal fobi
    5 yıl önce açıldı
    Sosyal fobi hayatımı mahvetti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Amfide söz alıp konuşursan tabi bakarlar kim bu yakışıklı özgüvenli yiğit diye.

Kontenjanı sen doldur millet dolduracağına

Geçen gün hoca bi soru sordu cevabını bilene vizede +10 puan verecekti, ulan sınıf 3-4 dakika sessizliğe gömüldü. Sorduğu an cevabını biliyordum ama kalkamadım böylesine zor bi dersten +10 demek gerçekten çok iyi olurdu. Bi çocuk kalktı cevapladı +10 puanı kaptı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.