Şimdi Ara

Sosyal fobi için ilaç kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Dediklerinin birazını yaptım.Rezil de oldum.Ama olmuyor arkadaş daha çok içime kapandım.Kimseyle konuşamıyorum hala.Spora gittim fakat okul ve spor saatleri çakıştığı için bırakmak zorunda kaldım.

Alıntıları Göster
    kanki içine kapana kapana daha az kapanmaya başlıyon içine zaman ilerledikçe.

rezil olmaktan bile keyif almaya bak sen

edit: ama amacın rezil olmak olmasın tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 21 Şubat 2020; 21:31:23 >
  • Sosyal fobi de benzer sıkıntıları yaşasak da hepinizin hayatları, yaşadıkları, sosyal fobinin derecesi farklı. Ben ilaç denedim, sürekli rezil oldum ama hep daha kötüye gitti ben kurtulacağımı sanmıyorum çünkü sosyal fobi karakterimden bağımsız bir şey değil evden çıkarken ya da birine selam vermem gerekince bile stres yaşıyorsam benim normal insanlar gibi bir hayatım olmaz kendimi kabullendim, bununla yaşamaya çalışıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

Alıntıları Göster
    Kanka yalnızlığa alıştım ya kimsenin tribini çekmiyorum ama gençliğim boşa gidiyormuş gibime geliyor.Kitap okuyorum boş durmamak için işte.Bir de kimseye hayır diyememe olayı var ya.Özgüven meselesi de yanlış yetiştirmiş aile toplayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: phases

Sosyal fobi de benzer sıkıntıları yaşasak da hepinizin hayatları, yaşadıkları, sosyal fobinin derecesi farklı. Ben ilaç denedim, sürekli rezil oldum ama hep daha kötüye gitti ben kurtulacağımı sanmıyorum çünkü sosyal fobi karakterimden bağımsız bir şey değil evden çıkarken ya da birine selam vermem gerekince bile stres yaşıyorsam benim normal insanlar gibi bir hayatım olmaz kendimi kabullendim, bununla yaşamaya çalışıyorum artık.
    Tanıdık bakkala selam vermeye çekindiğim için yol değiştiriyorum.
  • çok kötü lan her şeyi aşabilsek bile biz sflilerin kız arkadaşının olması imkansız
  • Eğer okuyorsanız concerta öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden Shogun

Eğer okuyorsanız concerta öneririm
    Hocam kullandınız mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B7BA8EA93

Hocam kullandınız mı acaba ?

Alıntıları Göster
    Evet kullandım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden Shogun

Evet kullandım hocam

Alıntıları Göster
    Tamam teşekkürler imkanım olursa alacağım reçeteli diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

Alıntıları Göster
    Kanka en az kötü hissetiğim dönemde sahip olduğum arkadaşlarımı kaybettim.Tedavisi olmayan bir şey bu ya antidepresanla uyuyacağız ya da kafamızı kuma sokacağız.Rezil oldukça kötüleştim ve tek başıma kaldım ailemden hariç kimsem kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phases

Sosyal fobi de benzer sıkıntıları yaşasak da hepinizin hayatları, yaşadıkları, sosyal fobinin derecesi farklı. Ben ilaç denedim, sürekli rezil oldum ama hep daha kötüye gitti ben kurtulacağımı sanmıyorum çünkü sosyal fobi karakterimden bağımsız bir şey değil evden çıkarken ya da birine selam vermem gerekince bile stres yaşıyorsam benim normal insanlar gibi bir hayatım olmaz kendimi kabullendim, bununla yaşamaya çalışıyorum artık.
    Bununla yaşamaya alışmak daha mantıklı kurtulmaya çalıştın diyelim kurtulamayacaksın ve hevesin kaçacak hayata küseceksin.En azından sadece kendimizden nefret edelim.
  • arkadaşlar sosyal fobi kurtulunamayacak bir şey deee ğğğ iiii lll. böyle düşünmeniz çok normal zamanında ben de yaşadım. aynı şeyler bana da söylendi. sanırım yaşanmadan anlaşılmıyor.
  • En kral ilac paxil dir
    Yan etkiside yoktur fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yıldır bütün ilaçları içtim. asla tedavi olmazsınız. bir işe de yaramaz. işe yararsa gerçek bir terapist yarar. ki bu ülkede yok gibidir. o yüzden bu çukurdan düşe kalka, bu hayattaki en komplike varlık olan beyninizi öğrete yönete kurtulacaksınız. en kalıcı ve sağlam tedavi budur. farmakolojinin pazar payını artırıp beyin kimyanızı kalıcı olarak değiştirme ihtimali olan bir rulet oynamak değil çözüm. beyninizi olabildiğince sosyal ve çevresel olarak açmaktır çünkü beyinin evrimi %60 %70 bu alanlara yöneliktir. nasıl 1 sigara içen birisi büyük ihtimalle ömür boyu kurtulamayacağı son nefesine kadar onu tutsak kılacak bir hastalığa yakalanır, bu da aşamalı ilerler. eğer erken kontrol altına alırsanız hayatınızın iplerini, beyniniz de çabuk kurtulur ve adaptasyon yapar yeni durumlara. beyninizi sevin ve geliştirin.
  • Sosyal fobi ne oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawasson

Sosyal fobi ne oluyor
    Normal bir insanın bahsetmeye gerek duymadığı basit şeyleri yaparken çekinmek,baş dönmesi,mide bulantısı,kalp çarpıntısı,göz kararması yaşamak kısaca.Örneğin benim durumum baya kötü ve tanıdığım bakkala selam vermemek için yolumu değiştiriyorum.İstemediğim için değil,yaparken rezil olma korkusu yaşadığım için.Toplu alanlarda yemek yiyememe,garson/kasiyerle konuşamamak gibi şeyleri yaparken de aynısını oluyor.
  • Böyle olmanızın temel sebebi nedir beyler? Anlattıklarınız inanılmaz şeyler. Yetiştirilme mi bunun sebebi genetik yatkınlık mı yoksa beyindeki bir anormallik mi? Asıl sebebi ne olabilir? Bununla ilgili kapsamlı bir araştırma, makale vs. var mı? Cidden merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Böyle olmanızın temel sebebi nedir beyler? Anlattıklarınız inanılmaz şeyler. Yetiştirilme mi bunun sebebi genetik yatkınlık mı yoksa beyindeki bir anormallik mi? Asıl sebebi ne olabilir? Bununla ilgili kapsamlı bir araştırma, makale vs. var mı? Cidden merak ettim.
    Uzun oldu kusuruma bakmayın.Bilindiği kadar açıklayayım.Ailelerin yetiştirme tarzından genel olarak.Genetik de etkili mesela babada sosyal fobi varsa çocukta görme ihtimali artıyor.Çocuk yetiştirirken ailenin dediği oluyorsa,çocuğun tercihleri önemsenmiyorsa ve çocuğun sorumlulukları aile yapıyorsa görülüyor bu durum ama farklı vakalar da var.Örneğin köy çocuklarında bu sorun görülme ihtimali çok daha düşüktür çünkü çocuk serbest ve sorumluluk sahibidir.Benim böyle olmamın nedeni ailem beni çok pısırık yetiştirdi.Ben hep evdeydim.Okula bşladığımda ortamım ilkokulda ve ortaokulda derslerimden dolayı çok iyiydi.Saygı görüyordum ve benim düşüncem de önemliydi arkadaşlarım vardı.Liseye geçtim ve ortama adapte olamadım.Kimle konuşmaya başlasam dediğim belirtileri yaşadım.Suçu kendime atıp daha çok içime kapandım.Aileme açıkladım ve cahil oldukları için geçer geçer dediler.Çok sessiz olduğum için akrabalar ağzımdan laf almaya çalıştı.Yalnızlığı seviyorum diyip geçiştirdim ve üniversitede açılırsın dediler.Yani psikoloji hakkında hiçbir şey duymamışların arasında bir deliydim.Adres bile soramıyordum,hakkım yense ağzımı açamıyordum.Toplu alanlara girememe,tanıdıkla karşılaşmamak için dua ediyordum çünkü ne diyeceğimi bilemiyordum kızarıyordum kitleniyordum adeta.Kendimi eve kapadım ve minimum sosyallikle yaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.