Şimdi Ara

SOSYAL FOBİ İÇİN DOKTORA GİTTİM! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
24.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • basit uyku hapları hariç bu tip ilaçlara bende karşıyım

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Mal edecek seni o ilaçlar

Sonra niye ilerlemiyoruz işte bunlar yüzünden sürekli saçma sapan aptalca ön yargılar
    Ben ritalin kullanmasam 5 dk ders çalışamıyorum fakat ritalin aldığımda 3 saat aralıksız ders çalışıyorum saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efexor xr 150mg kullaniyorum yaklasik 1 yildir 2-3 gun bazi sebeplerden dolayi ilaci alamadim resmen oluyordum oyle bir bas donmesi olamaz tamamen kendimden gectim pisikyatris e gittigimde ise oyle hemen kafana gore birakma dedi yavas yavas azalt dedi yani bu ilaclari kullanipta icmeyince resmen vucut istiyor ilaci ben senin yerinde olsam icsem bile dusuk doz kullanirim zaten hicbi iseyde yaramiyo
  • Kardeşim hâlâ şu ilaçlar seni iyice hasta eder.Sarhoş gibi gezersin.Hayatın mahvolur diyenleri anlayamıyorum.Kardeşim siz kullandınız mı ki biliyorsunuz ? Yaptığınız çok büyük terbiyesizlik belki adamın o ilacı alması gerekiyor belki o ilacı alınca durumu iyiye gidecek.İnsanların sağlığıyla oynuyorsunuz.O kadar doktor bunun zararlı bir şey olduğunu bilseydi insanlara yazar mıydı ? Para için diyorsunuz devlet hastanesindeki doktor bu ilacı yazınca para mı alıyor hadi onu geçtim bu ilaçlar zararlı diyelim bunu söyleyip insanlara yazmayan hiç mi insan evladı olmayacaktı.Boş yere sallamayın insanları yanlış yönlendirmeyin.Doktoru yazdıysa vardır bir bildiği adam belki sosyal fobisi yüzünden daha da kötü depresyona girecek.

He konuyu açan arkadaş için şunu da ekleyeyim o ilacı alıp da yine sosyal ortamlara çıkmazsan kendini geliştirmeye çalışmazsan hiçbir halta yaramaz.İlaçlar destekleyici bir etken her şeyi ilaçtan beklemeyeceksin bunun içine kendi çabalarını da katacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 25 Nisan 2012; 15:51:44 >
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS

• Dh deki liseliler kendini doktor saniyor.abizolu kardesim kullaniyor ve cevreyle etkilesimi daha iyiye gidiyor birakin bu ruhu bozuk kendini doktor sananlarin dediklerini

Orijinalden alıntı: iamburak

Sosyal fobinin ilaçla geçeceğini düşünenler var O doktor her zamanki gibi ilacı yazıp yollamış. Çevre edin demek aklına gelmemiş heralde Sosyal fobiyi yenmenin en iyi yolu iyi bir arkadaş çevresinden geçer Ama kızlı erkekli olucak. Tüm gün PC başında oturan abaza erkeklerden olmayacak

Ya şöyle her konunun altina bilip bilmeden mesaj yazma adamda zaten sosyal fobi var sosyal cevre kur diyosun sacma sapan hareketler.sosyal fobisi olmasa zaten bi cevre kurardi.

@kardesim sen inanma bu tiplere kullan ilacini kendine bir ozguven gelecektir

• Sana çözümü söylüyorum.Doktorları yorma hiç.
    Bilgisayarda ne kadar oyun varsa sil,seni oyalayan ne varsa kurtul.
    Günde en az 6-7 saat sokakta ol.Arkadaş çevresi edin.
    Edinemezsen tek başına sinemaya,tiyatroya git.
    Kitap oku.Kitaplardan iyi arkadaş olmaz zaten.

Orijinalden alıntı: zekaikcc

quote:

Orijinalden alıntı: lobas01

ABİZOL 5MG CİTOL 20 MG TABLET VERDİ BİLİŞSEL TERAPİ YAPACAZ DEDİ BU İLAÇLARI DAHA ÖNCE KULLANIP FAYDASINI GÖREN VARMI.

ben de aynı sıkıntı ile 2 yıl önce gittim doktora. Başka bir ilaç verdi ama çoğu aynı işi yapıyor. İlacı kullanıp sosyal ortamlara adım atmak için kendini zamanla doktorun söylemiş olduğu terapilerle zorlarsan inanki hiçbirşey kalmıyor. Sitedeki Liseli yorumlarına aldırma....

Hocam sizinki düşük seviyede miydi? sizin adınıza sevindim. ancak ben her vakada hastalığın farklı bir seyir izleyeceğini düşünüyorum. piskolojik bir rahatsızlığın tamamen geçmesi zaten ütopya gibi. terapiler size güven verebilir ama o güveni kalıcı kılmak için başarılı örnek sayısını artırmak gerekmiyor mu? o güvenle de başarılı ilişkiler kuramıyorsanız sosyal fobiiden nasıl kurtulacaksınız ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: missioncomplete

o ilaçlar kullanacağım ve düzeleceğim hissine kapılıp belki bir faydası olur diye verilen ilaçlar.

Placebo diyosun yani

ABİZOL 5MG CİTOL 20 MG TABLET VERDİ BİLİŞSEL TERAPİ YAPACAZ DEDİ BU İLAÇLARI DAHA ÖNCE KULLANIP FAYDASINI GÖREN VARMI.

Takip, İlaçları kullandınmı etkilerini filan beni alıntılarak paylaşırsan güzel bi çözüm olur bendede aynı problem var. tşrkler

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

quote:

quote:

kullandınmı ?

Psikiyatrlarin verdigi ilaci kullanipta mal olmayan görmedim

10 yıl işin eğitimini almış birinin tavsiyesini bir cümlede çürüttün, tebrik ederim.

Ilaç Tedavisi mantıksız geliyor psikiyatr diye bi meslek olmasi bile kapitalizmin eseridir uzman olup olmamakla alakasi yok annem 25 senedir psikolog mesela

Anatomi, nöroloji ve tıp bilgin ne kadar da çıkıp kesin yargıda bulunabiliyorsun? Herkes kendi görüşünü belirtebilir. Fakat sizin gibi bilip bilmeden söz söyleyenler yüzünden bilinçsiz bazı insanlar yanlış kararlar alabiliyor. Burası ortaokul seviyesine kadar inebilen insanların da bulunduğu bir paylaşım platformu. Herkes bilinçli, bilgili değil. Senin gibilerin böyle direk yargılarda bulunmasını sorgulamadan direk olarak uygulayabilecek potansiyelde çok fazla insan var. Yorum yaparken bilmediğiniz konularda kesin konuşmamanızı öneririm.

Ayrıca tutturmuşsunuz bir kapitalizm gidiyorsunuz. Herşeye kapitalizm... Bence kapitalizmi kullanarak sizlerin gözlerini boyuyorlar. Bu terimi her konuda kullanıp karalamanızdan başka bir anlam çıkartamıyorum.

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 12 Aralık 2012; 13:15:14 >

quote:

quote:

kullandınmı ?

zaten psikiyatriler mal bi sen akıllısın

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

quote:

quote:

kullandınmı ?

10 yıl işin eğitimini almış birinin tavsiyesini bir cümlede çürüttün, tebrik ederim.

tavsiyeyi çürütmek? o tarz ilaçların bilinen etkisi mal etmesidir zaten.

• ne kadar cahil insan var ya.hayatında aspirin içmemiş kişiler gelmiş ilaçların faydasız olduğunu söylüyor
  • ne cahilliği? psikaytristler adama tavsiye bile vermeden ilaç yazıyorar, ben de gittim iki çift akıl verir diye hop prozac dayadı, prozac içip de mutlu olan var mı? bi gidin yahu cahillikmiş, insanın kendi benliğinde her şey, sosyal fobin varsa sosyal olmaya çalışacaksın, hiç arkadaşın yoksa bile çık gez insan içine gir, kendi kendine sinemaya git mesela, gelen çiftleri görünce bunun korkulacak bir şey olmadığını gör, ne bileyim? bi kız arkadaşın varsa dışarı çıkmayı dene, inan yenersin, ilaçla milaçla kendine yazık etme, psikoloğa git gideceksen de, hangi psikiyatriste gittiysem tek tavsiye vermeden dayadı ilacı, ben de reçeteyi çöpe attım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.