Arkadaşlar ilk defa gireceğimde sosyal bilimleri ygsden kalan tarih föylerinden çalışabilirmiyim konularda bi değişiklik falan varmı ?
eğer hedefin yüksekse o föyler sana yetmez ayrıntılı bir tarih konu anlatımı şart ha eğer 20-25 net yeter diyorsan bak
quote:
Orijinalden alıntı: hsoylu_17
eğer hedefin yüksekse o föyler sana yetmez ayrıntılı bir tarih konu anlatımı şart ha eğer 20-25 net yeter diyorsan bak
Güvender, fdd ve körfezin konu anlatımlı kitapları var ygs için olanından onlar olurmu peki
17-18 soru çağdaş Türk tarihinden geliyor ygs konusu dışında o yüzden lys konu anlatım şart bence
ben dershanede tm grubundaydım bütün föylerim var dershaneyi bırakmak zorunda kaldım. Tm olunca zaten lys ye göre hazırlıyolar ya yinede eksik kalırmı acaba
hsoylu_17H
kullanıcısına yanıt
quote:
Orijinalden alıntı: hsoylu_17
17-18 soru çağdaş Türk tarihinden geliyor ygs konusu dışında o yüzden lys konu anlatım şart bence
önerebileceğiniz kitap var mı peki
Tarih de edebiyat gibi ne kadar konu anlatımı o kadar farklı bilgi ama ben Palme tarih lys konu anlatımlı kullanıyorum , soru bankası olarak ODTÜ lys tarih almanı öneririm çok fazla ayrıntı soru var bilmesen de yaparken öğretiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme