Şimdi Ara

Sosyal Ağ Sitesi Kuracak Kişiler Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,sosyal kurulumuyla ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.Ücret konusunda anlaşırız.

• Hocam bu sektorde ati alan uskudari gecti. Bence bu isle valit kaybetmeyiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranız cok varsa oyleki mekan,adam,ortak ve maliye islerinden anlarsanız eticarete girin sosyal agı google bile tutturamadı.
  • Sosyal ağdan iş çıkmaz bu saatten sonra
  • aynen. google + ornegine katılıyorum. milyonlarca kullanıcı datası , bilgisi , ve herkese ulaşma şansı olan google da bu işi beceremedi.
  • Önemli olan Firmanın büyük olması Degil Google Gibi Bir dünya devinden bahsediyoruz dostlar... gogle isteseydi sizce facebook bukadar yüklenirmiydi bu işe... Google böyle işlerle Ugraşmadıgından dolayı sönük Kaldi.. Biz 1 insanla Ugrasaşıyoruz Google Firmasının kac Dalda hizmet veridgini Biliyormusunuz. adamlar milyarlarca insanla ugraşmak istemediginden Sosyal ag paylaşım plartformuyla ugrasmak istemedi.. hatta Bi makalesinde yazmıştı Bunu.. Adamların Dedigi Zaten Her Katagoride departmanımız var Hepsinde lider olma gibi bi gayretimiz yok diye yazmıştı ve bu konudada dogru söyle..... dünki paylaşım plartformları boşuna dillenmesinler google arama motorlarından çıkartıldıkları dakika sönerler. ve isterse google tarih yazar ve sosyal ag devide olur.... Ayrıca goglenin blog tutulmamasının asıl nedeni iste bir webmaster olarak şöyle düşünüyorum indanlar artık yenilik istiyor.. gogle sade ve sıradan arayuzu yüzünden tutulmadı... artık insanlar cafcaflı göze hitap edecek sitelere yogunlaşıyor... Sözlerimi saygı ve sabırla okudugunuz için teşekkureder saygılar dilerim..

• kursat.samli K kullanıcısına yanıt
    Hic alakasi yok. Facebook gibi sosyal ag isinde yukselemedi google. Google Plus icin ne kadar para harcadi google ? Hatta youtube u bile bu sebeple satin aldi. Sen google'in bile bile sosyal ag isiyle ugrasmadigini mi dusunuyorsun ? " Ben istesem o iste bir numara olurdum da ugrasmak istemiyorum " : )
    Tutmayinca tutmuyor, sosyal ag, biraz da tasarim isi, muhendislikten ziyade. Plus malesef fail.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ki baslangicinda her gmail hesabini google+ a tasidilar. Yani kac milyon gmail useri varsa o kadar uyesi vardi g+in. Yani facebooktan bile kat kat fazla. Yani trafil cekmek tanitim yapmqk gibi dertleri bile yoktu. Insanlari uye yapmaya bile kasmadilar.

Idda ediyorum sadece google + a uye olmak icin gmail hesabi acan bir allahin kulu yoktur dunya uzerinde. Dunyanin da parasini harcadilar. Tutmadi. Olmadi. Beceremediler. Olayin yazilim veya barindirma muhendisliginden cok sosyal muhendislik oldugunu anlamadilar cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dostum Birazda Oyönden bakmak lazım tabi
  • Facebook alıp başını gitmişken google ben buna yetişmem heralde dedi.
    ve uğraşmadı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.