Şimdi Ara

SOSTA PİRİNÇLİ TAVUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malzemeler:

    1 su bardağı Amerikan pirinci
    200 gr. mantar
    250 gr. kemiksiz kuşbaşı tavuk eti
    4-5 adet arpacık soğan
    1 su bardağı süt
    2 yemek kaşığı krema
    1 yemek kaşığı tereyağı
    1 tatlı kaşığı muskat
    1 tatlı kaşığı karabiber
    Dereotu
    Tuz

    Hazırlanışı:

    Derin bir tencerede tavuk etlerini kısık ateşte sade olarak pişirmeye başlayın. Pişmesine yakın doğranmış mantar, soğan ve ayıklanıp yıkanmış pirinci ilave edin. Tuzunu da ilave ettikten sonra pirinç ve mantarlar pişene kadar kısık ateşte pişirin. Ayrı bir tencerede sütü kızdırıp kaynamaya başlayınca krema, tereyağı, muskat, karabiber ve tuz ilave edip karıştırın. Bu sıcak sosu pirinçli karışımın üzerinde gezdirin. Dereotu ile süsleyip sıcak servis yapın.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.