Şimdi Ara

SOSİS ZARARLI MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben gastronomi okuyorum ve Sosisin zaten nesinin yararlı olabilceğini zannediodun ki ? diye sormak istiyorum.
  • %100 dana eti olanları tercih edin. bir kısmı piliç eti olanlar sakat :D tavuğun işe yaramayan yerlerinide katıyorlar içine, sende ucuz diye yiyorsun onu

.- Evet benim
  • bıraz once hot dog seklınde löpür löpür yedım bi zararını görmedım sımdıye dek :D

..blood never lies..
  • adamın biri almanyalara gitmiş. orada görmüş ki kocaman öküzü bi makinaya atıyorlar , makinanın diğer tarafından sosis olarak çıkıyor. sonra bu adam makinanın aynısından alır memleketine döner orada işini kurup para kazanmayı düşünür. makinayı getirtip kurar ve ilk denemeyi salak oğluyla beraber yapar. oğlu çok beğenmiş ve çok şaşırmıştır. baba demiş, şimdi öküzü atınca sosis oluyor peki sosisi atarsak bu makinaya diğer taraftan öküz olur mu ?
    baba : yok lan gerizekalı o bi tek ananda geçerli demiş

Orijinalden alıntı: nymphea7

bıraz once hot dog seklınde löpür löpür yedım bi zararını görmedım sımdıye dek :D

ne yararını gördün ki ?
    Sosisin tek yararı karnını doyurmandır başka hiç bi yararı yok.

ZARARLARINI SÖYLİYEYİM ;

Sosisn , salam gibi yiyeceklere pembe tonunda rengini veren şey : SOdyum Nitrit. Bu nedir ? Bilmeniz gereken kısacası Kanser riskini arttıran bir madde. Bunun yanı sıra bu tür yiyeceklerin içinde raf ömrünü uzun tutmak için katkı maddeleri vardır. Lezzeti arttırmak için de katkı maddeleri vardır ve hepsi son derece zararlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

bıraz once hot dog seklınde löpür löpür yedım bi zararını görmedım sımdıye dek :D

ne yararını gördün ki ?
    Sosisin tek yararı karnını doyurmandır başka hiç bi yararı yok.

ZARARLARINI SÖYLİYEYİM ;

Sosisn , salam gibi yiyeceklere pembe tonunda rengini veren şey : SOdyum Nitrit. Bu nedir ? Bilmeniz gereken kısacası Kanser riskini arttıran bir madde. Bunun yanı sıra bu tür yiyeceklerin içinde raf ömrünü uzun tutmak için katkı maddeleri vardır. Lezzeti arttırmak için de katkı maddeleri vardır ve hepsi son derece zararlıdır.

maval okumayın allah askına karnımı doyurmak ıcın yedım karnım doydu buyrun yararı..

dogal dıye tabır ettıgımız bır cok seyınde zararı var kurban geldı gectı kırmızı ete doyduk hepımızı dusundunuz mu yerken kavurmaları kırmızı etın zararlarını...
    4 4 luk yasıyomusda tek zararlı yedıgımız besin sosısmıs gıbı davranmayı bırakalım kendımızı kandırmayalım

deveye sormuslar neden boynun eğri
    nerem dogru ki demiş..

..blood never lies..

• İnsanları bilinçlendirmek için söyledim. Yoksa banane ne yiyosan ye. Çıkmış hiç bi zararını görmedim diyince zararı olmamış mı oluyor ? Dediğim gibi gastronomi okuyan biri olarak bilinçlendirmek benim amacım. Onun dışında ne yiyosanız yiyin ama bilip bilmeden insanları kandırmayın. Zaten yukarıdada yazdım tek yararı karnını doyurman diye , gelmiş bide karnımı doyurdum buyrun yararı diyo Yiyince ölüceksin de demiyorum ki , kanser riski var diyorum. Kırmızı ette bişey yok da demedim. Git biraz bilgilen burda kendini daha fazla komik duruma düşürme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 3 Aralık 2009; 14:03:01 >
  • içinde istıyosa b*k olabir

yinede lezzetli lezzetliyse yerim arkadaş
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.