Çocukluğumdan beri sosis yerdim ama ekşisözlüğe falan bakınca gördüm ki pekte sağlam değilmiş içeriği. Her aklıma geldikçe yiyesim gelmiyor ama ayranlada güzel gidiyor. Yenmeyen etlerden falan yapılıyormuş. Doğru mu bu aranızda iştahla yiyen var mı, bende yerdim ama şimdi midem bulanıyor.
Yenmeyen et ne alaka ya, eger markasi bilinmeyen birseyse herseyden olabilir tabi.
hatta bi laf vardı sosisin %60 ı s....dir yazıyodu
kaliteli markalar al örnek werim beşler yada coşkun al hatta telefonlarını arayıp sorabilirisin içlerinde neler oldugunun.
ucuz mallarda kullanılmamış et yerine kemik var
mesele yüzde ellisi dana eti yüzde ellisi tavuk eti salamlar varya onların 1 kg si 5-6 tl satılıyor
ama zaten dana etinin yarım kilosu bu fiyatın üstünde yani orda çok az dana eti var çok fazla dana kemiği var
hayatına ekşisözlük yön vermesin ipe sapa gelmez elemanların olduğu bi yer orası eleştirmiş olmak için çok kasıyolar saçma oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: Blood On Dance Floor
hayatına ekşisözlük yön vermesin ipe sapa gelmez elemanların olduğu bi yer orası eleştirmiş olmak için çok kasıyolar saçma oluyo
Bir de sizin gibi ekşi'yi eleştirmiş olmak için eleştirenler var, "Face amele doldu" deyimine benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Marvin Candle
quote:
Bir de sizin gibi ekşi'yi eleştirmiş olmak için eleştirenler var, "Face amele doldu" deyimine benziyor.
hayırdır maaşa mı bağladılar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Marvin Candle
quote:
hayırdır maaşa mı bağladılar
Evet ayda 5000 lira alıyorum.
sucuk sosis salam bunların hepsi doktorlar tarafından önerilmiyor zararı felan çok yoktur ama yenmese daha iyidir derler hep helede ısıtarak yemek çok zararlıdır.
her sabah yüyom
Hayatım boyunca yemedim yemeyecem vede kokusu niyeyse midemi bulandırıyor arkadaşım sosli yiyeceği zaman diyom sen tek git gel
Kanks BiDe İşin Şu TarafıNDan Bak GüzeL OLaN ŞeyLer Saten Hep ZararLı oLanLar DeğiLmi? KokoreÇ, Midye, ALkoL,vs AnLadın Sen sm=naughty.gif]
Ekşi sözlükde ki adamların yazdıklarına inanıp hareket ediyorsan.. sana diyecek bişey yok dostum.
hangi yoldan yiyeceğine bağlı
ben hiç sevmiyorum. hele birde açık vaziyette dolapta bir iki gün unutulursa o kokusu öldürüyo namussuzun. hatta pizza alırken de sosiz siz almaya bakarım.
son olarakta o carrefur sosisinden falan uzak durun derim. türkiye de yaklaşık 100 civarı yasal olmayan domuz çiftliği var ve bu domuzların hepsinin yurtdışına gittiğine inanıyosanız eyvallah. bildiğiniz gibi domuz en hızlı üreyen, büyüyeen ve yiyecek sıkıntısı çekmeyen küçükbaş diyebiliriz. o yüzden paragöz insanları cezbediyor. bilmediğiniz kasaplardan, marketlerden vs. sosis, salam gibi ürünlerden uzak durulmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Kanks BiDe İşin Şu TarafıNDan Bak GüzeL OLaN ŞeyLer Saten Hep ZararLı oLanLar DeğiLmi? KokoreÇ, Midye, ALkoL,vs AnLadın Sen sm=naughty.gif]