Şimdi Ara

SOS İTEMS!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seal of steal mı öle bişi bunun açılımı.. sos olan herşey parlıo kıyafet weapon shield..ama çıkması baya nadir imiş de nerden çıkıo bu nadir de olsa çalışıp keseriz o canavarı

• unique yaratıklardan çıkıo, bosslardan yani. seal of star, moon, lighting çeşitlerini gördüm. daha vardır değişik versiyonları sanırım. seal of itemlerin soyle bi ozelli var, lvl 24 sos spear, lvl 29 normal spear kadardmg e sahip. kıyafteklerdede bu sekilde.
  • hahahah bir kere sos item tamamen sans bende var ve wite tigerden cikardim 19 lvl kadin ayakabisi isteyen varsa troyda 200kdan satayim o ole bos falan gbi seylerden cikmiyor tamamen sans isi:) ayrica elixir weaponda bna black tigerlerden cikti anlican samanlardan bile cikabilir:))))
  • Bana server kapanmadan 5 dakka önce 35 sos düştü germent head sadece şansa bağlı nerden ve ne zaman düşeceği belli olmuyo sürekli kendi lvlinize uygun yaratıklar kesin hem exp. alırsınız hemde düşme olasılığı fazlalaşır
  • bende cıkardım SOS unige den cıkıyo diye bise yok hyunga adlı yaratık dan dustu
  • S.O.S itemler her monsterdan çıkıo istersen manyang kes şans warsa çıkar.ama genel giantlardan çıkıo
  • ewt banada ondan(Hyungno Ghost Giant) sos glavıe dustu ne sans bundan sonra onlardan kescem poso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __pega__ -- 10 Ocak 2006 17:22:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Character Skin Change Scroll
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

hahahah bir kere sos item tamamen sans bende var ve wite tigerden cikardim 19 lvl kadin ayakabisi isteyen varsa troyda 200kdan satayim o ole bos falan gbi seylerden cikmiyor tamamen sans isi:) ayrica elixir weaponda bna black tigerlerden cikti anlican samanlardan bile cikabilir:))))

Yuh ne yaptın Yaw.. 17k'ya satıyordu adam janganda.. Bana yaramadığı için Almadım..
  • ben hala şiddetle sabrediyorum düşecek diye ama nafile elixir herşeyden düştü bandit, tiger ların hepsinden ama sos yoooookkkk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.