YA AGALAR SİLKROAD BİŞEYLER DEDİ 10 DK UGRAŞTIM GİRMEDİ HEP 2 HAFTA FALAN ARALIKLA BANA OLUYO BU NE OLACAK ŞİMDİ YENİDEN YÜKLÜYOM 4-5 TANE CHECK DOSYASI VAR AMA NAFİLEE SİLKROAD DOSYASI OLUNCA CHACK DOSYALARI KAFAYI YİYO AGA YAFFFFF BENCE ARTIK AÇALIM TÜRKCE SERVER PRİVATE OLURSA OLSUN SORUN DEİL BİZİM İÇİN YAFFFFFFF DAHA YÜZDE 30
daha server kuracak PC yi topluyor Soulrever 1-2 ay yazmıştı diğer topicde SoulRever arkadaş.. acelen ne anlayamadım. yabancı bi forum war orda nasıl kurulacağı adım adım anlatılıyor ordan bakabilirsin linki bulursam eklerim
arkadaşım aşağıyı incele, bakım 20 dakka önce bitti daha... şimdi denesen girersin, biraz official siteyi takip edin yahu
[Server Inspection] Weekly Server Inspection Notice
Date : 10/3/2006 inquiry : 2790
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the servers will undergo weekly server inspection.
Inspection Period 15:00~17:00 Silkroad Standard Time (2 hour duration)
quote:
Orjinalden alıntı: YeuEmLangTu
arkadaşım aşağıyı incele, bakım 20 dakka önce bitti daha... şimdi denesen girersin, biraz official siteyi takip edin yahu
[Server Inspection] Weekly Server Inspection Notice
Date : 10/3/2006 inquiry : 2790
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the servers will undergo weekly server inspection.
Inspection Period 15:00~17:00 Silkroad Standard Time (2 hour duration)
AGA BAKTIM AMA DEDİM Kİ OHAAAAAA 3 DEN 5E KADAR YUHHH DEDİM BELKİ SİLİP YÜKLERSEM DÜZELİR DEDİYDİM AMA OLMADI
Lütfen bilgi edinmeden konu açmayın.
Her salı bakı olduğunu söylemekten kusacağız artık.