Arkadaşlar bende almış oludğum d900i 2 ayda 3 kez arıza yaptı üç arızada aynı servis yetkilisi ile görüştüm """" cihazınızı test ettik hiçbirsorun yok" diyip ger verdiler ama cihaz kilitleniyor...İnternette birkaç araştırma yaptım ama birde DH'^den duymak istedim
bu telefondan olupta kilitlenme sorunu yaşayan varmı arkadaşlar ?
ALINTI
quote:
arkadaslar benim tlfn normal çalışıyordu. daha sonraları donmaya başladı. ve artık bi anda donuyor 5 saniye içinde kendini yeniden başlatıyor. çok sık olmaya başladı bunu nasıl düzeltebilirim. bilgisi olan veya aynı sorunu olan varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...!
quote:
d900i-arkadaşlar d900i yazıp kalıyor 15-20 saniye sonra kapanıp tekrar d900i yazıp donuyor devamlı böyle power değişti flaşa girmiyor sıvı temas yokpil tırnağının dibindeki parça yanmış onu değiştim neden yapar
quote:
samsung d900i açılıp kapanıyor ana menü gelmeden cihaz hiç açmıyordu ısı tuttum şarj entegresine açtı şarj soketini de değiştim tekrar şarj almıyor hala cihaz reset atıyo sebep ve nedenini yazarsanız şema varsa müdahele edeceğim yere eklerseniz sevinirim acill
arkadaşlar yokmu yorum yapabilecek
Anakarttan ya da yazılımdan da olabilir hocam, anakart çatlağı çok görülen bir durum ayrıca FW sorunu olabilir dediğim gibi.
hocam anakarta falan sorun yok Sorun cihazın tamamen üretimi ile alakalı
Cihazın Flexini değiştirip yazılım yüklediler sorun aynı 2.arızada aynı şekilde ama çözülmedi 3.arıza anakartı tamamen değiştirip yazılım yüklediler Sorun ne yazıkki yine aynı
Benim öğrenmek istediğim arızanın nerden olduğu değil.Sorun kaç cihazda var v.s.
evet yorum bekliyorum kardeşler
2 yıldan sonra bende de aynı sorun başladı, durduk yere misal mesaj yazarken kendi kendine reset atar gibi oluyor, 30 sn sonra düzeliyor ama çok sık yapıyor bu sorunu, nasıl çözeceğimi de bilmiyorum...
kardeş normalde yapmaması lazım ama yazılım güncelletirsen veya güncellersen düzeliceğini umuyorum fazla yüklenme telefona samsungların huyundan mıdır nedir ama fazla yüklenince her modelinde sorun yaşanabiliyor
bende de d900i var ve donma sorunları yaşıyorum arasıra. kapatıp açınca düzeliyor. ayrıca hergğn şarj etmem gerekiyor yeni batarya alsam bu sorun düzelir mi? yoksa yeni tlf. almam gerekecek hergün şarj biter mi yahu?
Abi Telefon Durmadan Kapanıyor SGH-D900i Yazısı Çıkıp Çıkıp Duruyor Açmaya Çalışıncada 10-12 Dakika Boyunca Açılmıyor
Filimden yapma olasılığı yüksek dostum Takabilirsen gsm toptancılarından alıp değiştirebilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme