Şimdi Ara

SORUNU BULAMIYORUM - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncedende anlatmıştım, anlamadığım bir nedenden dolayı bilgisayar bir süre sonra cpu kullanımı %100 gösterip inanılmaz yavaşlıyor ve işlem yapılmıyor.Isıdanmı acaba diyorum hdd leri ayırdım birbirinden , cpu da aşırı bir sıcaklık yok ama ekran kartı çok sıcak , değerlerde aşağıdaki gibi . İlginç olanı bu olay uzun sürerdi daha yeni oldu ama 5 dakika sonra eski haline döndü. Ekran kartının çok sıcak olması bu durumu yaratır mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roland3tr -- 26 Haziran 2007; 16:12:40 >

• Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu ? İlginç birşey daha oldu aşırı yavaşlama olayı herşey normalken birden flash la ilgili birşey açılırken oldu ne ilgisi olabilir ?
  • Arkadaşlar burda 61 derece olan neyin sıcaklığı?

• Hardware sensorsle speedfan'ın değerlerini karşılaştırınca Temp2 cpu oluyor. Yani işlemcin baya sıcak.
  • temp 2 cpu fan
    cpu fani bir temizle düzelmese eyer yeni bir fan alman lazim veya yeni bir fan almadan önce bilgisayarin yan kapagini acik birakfan bir arada bir kontrol et belki dogur dürüz dön müyorrrrrrr ve sout muyor
    yaaa kusura bakma ben almanya da kaliyom türkcem pek iyi deyil bilmem nasil anlat sammmmmmmmmm
    her ana kartin belirli isin ma derecesi var o sicakligi gectim miiiii....... yokkk aslinda o belirli dereceyi gectin mi benim bildigim kadar bilgisayar kendiligin den kapan masi lazim ama problemmmm yüzde yüzzz sicakliktan ondan eminim
    ekran kartinin eyer fani varsa onuda bir temizle ekran kartida sicaklikta cok sorun cikarir
    ahhhhaaa dur buldummmmm yaptigin foturaf lara dikat etttt
    fan2:2657 rpm temp 2 47c buda bence sicak ama idare eder
    sonraki foturaffff
    fan2 :5114 rpm temp 2 61c

5114 rpm bunun mümkünati yok benim bence cok iyi bir fan ZALMAN var en fazla 2600 rpm le calisa biliyor o zaman da ortaligi yikar
    suan 1600pm le calisiyorrrrr sicaklik ta 38c de yani sende 2657rpm ve de 47c bu bence normal deyilllllll
    benceeeee cpu fannnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buni69 -- 27 Haziran 2007; 1:41:18 >

• Arkadaşlar çok sağolun , bugün biostan girdim sıçaklığa bakmak için sizinde söylediğiniz gibi o çok sıcak olan cpu muş . Kimse takmamıştı bu arada ikinizde sağolun Şimdi uygun bir cpu fan almam lazım ve ordakini çıkartmam lazım.
  • birsey deyil ama sana da sunuda diyeyim türkiye cokkk sicak sicakli la toz bilgisayarin en büyük problemi birkac lira fazla ver ve iyiii bir fan al
    fan de tasarufff et me hele de türkiye gibin sicak bir ülke gibin biz burda halla mont la geziyoz ama az kaldi 5 hafta sonraaaa türkiye deyimm ohhhhhhhhhh beeeeeee
    valla elim de süper bir fan var bosta duruyor intel 775 icin eyer 5 hafta beklemek istiyorsan gelir ken getireyimmmm ama intel 775 icin
    burda da bos duracagina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: buni69

elim de süper bir fan var bosta duruyor intel 775 icin eyer 5 hafta beklemek istiyorsan gelir ken getireyimmmm ama intel 775 icin
    burda da bos duracagina

Bir resim koyabilir misin, suğutucu ile ilgili kardeş?
  • Bişey dill arkadaşım sen saol Ben illa fan alcaksan big typhoon al derim ama arkadasın önerdiği fan da güzel. Önce fanı temizle bakalım sıcaklıklar değişecekmi. Sonra almaya karar verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahc -- 28 Haziran 2007; 0:19:34 >
  • Fanı çıkarabilsem temizleyeceğim ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.