Şimdi Ara

SORUNU ANLAYANIN ELİNDEN ÖPÜCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp marka 16gb usb belleğim durduk yerde açılmamaya başladı, sanırsam başlangıçta bi virüs girdi.
    Bilgisayar suan usb takılınca ses çıkarıyor fakat usb görünmüyor.
    Usb yi televiizyona taktım içindeki dosyalar tv de görünüyor fakat bi işime yaramıyo..
    Belki virüstendir diyip ubuntu kurdum ondada usb takılınca algılamıyor hiç ????

Sorun donanımsal mı yoksa virüsten mi anlamadım gitti ???

• Donanımsal bir soruna benzemiyor şuan . Sana önereceğim tek tavsiye en güçlü virüs programlarıyla tara. Olmadı bir profesyonel bilgisayarcıya götür sorunun anlat. Bilgisayarım'da görünüyor mu yoksa hiç mi görünmüyor ?
  • Ubuntu kurdum o da usb yi gormedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • easeus PARTiTiON Master
    Bu programı yükle yeniden başlat ve flası takıp programı çalıştır. Görme ihtimali var

Olmassa USB Disk Storage Format Tool ( bunu inidir ) bununlada dene
  • usb yi takınca programlar kitleniyor. 5-6 dakika bekleyince bilgisayar usb yi görüyor fakat dostan bile içine bakamıyorum bilgisayar kitleniyor. İşlemcim i7
  • quote:

Orijinalden alıntı: mky414

Hp marka 16gb usb belleğim durduk yerde açılmamaya başladı, sanırsam başlangıçta bi virüs girdi.
    Bilgisayar suan usb takılınca ses çıkarıyor fakat usb görünmüyor.
    Usb yi televiizyona taktım içindeki dosyalar tv de görünüyor fakat bi işime yaramıyo..
    Belki virüstendir diyip ubuntu kurdum ondada usb takılınca algılamıyor hiç ????

Sorun donanımsal mı yoksa virüsten mi anlamadım gitti ???

En iyisi format at yada attırmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.