Şimdi Ara

SORUNSUZ PEUGOET 206 ROLLAND GARROS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 206 İlk Fransız pilot Roland Garros adına düzenlenen tenis turnuvasına atfen dizayn edilmiş olan 206'nın özel serisidir.

Tenis kortu yeşili, panoramik cam tavan (perdesi çalışıyor), nubuk deri koltukları, katlanır ısıtmalı aynalar, DİJİTAL KLİMA,

4 cam otomatik, arka cam ısıtma silecek, direksiyondan kontrollü ototeyp, yağmur sensörü vs vs vs aklıma gelmeyen bir

sürü özellik... Modeli bilen biliyordur zaten. Bilmeyen google'dan araştırsın :) Son olarak 206'yı Türk mühendis tasarlamıştır

bilginiz olsun...

Malesef ben de herkes gibi kredimi ödemekte zorlanmam ve kredi kartı borcu nedeniyle satıyorum...

Arabanın sağ kapıları boyalı benim aldığım bayan sürtmüş. Ben aldığımda değişen yoktu. ta ki genç bi delikanlı bana sol

arkadan vurana kadar. resimde mevcut sol arka kapı kocaeli haldızlar peugeot servisinde değişti. %100 karşı taraf suçlu

olduğu için karşı tarafın kaskosu ödedi...

Siz zahmet etmeyin diye 5664'e sorgulattım. Bu kaza nedense gözükmüyor... Dürüstlük ölmedi :)

Kayıtlarımıza göre ***0306 Sasino lu aracin 2 adet hasari mevcuttur.
    HSR1:25/11/2010, Çarpma, 480TL
    HSR2:28/05/2009, Çarpma, 323TL

23.03.2013 tarihli muayenesi var. Eksoz muayenesini 28 Ağustos 2013' te yaptırdım.

Aracı 76000km (orjinaldir) aldım. bu sene başında 82000km'de Atiker taktırdım. Kmde 20 kuruş yakıyor(nazar değmesin)

2 yıl garantili devam ediyor. Aracın 10 bin bakımında (84000kmde) emin olamadığım için trigeri değiştirttim.

DÜRÜST OLARAK HERŞEYİ AÇIKLADIM. ALACAK KİŞİYE VE BANA HAYIRLISI OLSUN...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sorunsuz-kizimi-satiyorum-136394204/detay/
     SORUNSUZ  PEUGOET 206 ROLLAND GARROS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 12 Eylül 2013; 14:31:13 >

• ilanın başlığı pek uygun olmamış, (kızımı satıyorum) değiştirsen iyi olur
    Peugeot 106 GTI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.