Şimdi Ara

Sorunlu Galaxy S3 uygun fiyata(450)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
6
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj problemi olan galaxy s3 satılıktır. Usb bağlantısındaki bir sorun nedeniyle şarj olmamaktadır. Pc ye bağlantısında bir sorun yoktur. 2 adet harici şarj aleti ve 4 adet piliyle birlikte verilecektir. Kapaklı kılıfı bulunmaktadır. Yurtdışı cihazıdır. Forumdan alınmıştır. Fiyatı 450 tl dir. Pazarlık yoktur. Fiyat ile ilgili mesajlara cevap verilmeyecektir. Resimleri ekliyorum.
    Sanalpazar uzerinden almak isteyenler icin link:

http://www.sanalpazar.com/Sarj-Sorunlu-Galaxy-S3__isp12208623

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamay_aytam -- 13 Kasım 2013; 16:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• rengi ve resimleri için takip.
  • Rengi beyaz. Forumdan almıştım zaten Aytürk adlı arkadaşın telefonu idi. Resimleri hemen ekleyemem ancak eski ilana bir bakayım duruyor mu.

• Evet eski ilanı buldum ilgilenenler bakabilir. Şu anda cüzdan gibi yandan kapanan bir arka kapakla kullanılıyor.
    quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_75199021/f_//tm.htm#75199021

• Asus nexus 7 32gb ile takas dusunurmusunuz ilanlarimda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Şarj problemi olan galaxy s3 satılıktır. Usb bağlantısındaki bir sorun nedeniyle şarj olmamaktadır. Pc ye bağlantısında bir sorun yoktur. 2 adet harici şarj aleti ve 4 adet piliyle birlikte verilecektir. Kapaklı kılıfı bulunmaktadır. Yurtdışı cihazıdır. Forumdan alınmıştır. Fiyatı 450 tl dir. Pazarlık yoktur. Fiyat ile ilgili mesajlara cevap verilmeyecektir.

Dukkanimdaki replica note 2 ile takas dusunur musunuz

• Takas düşünmüyorum. Lg g2 alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat duserse diye takip :))) yoksa bu ilan burda eriyip gider :))))

• @tamay_aytam rumuzlu arkadaşa ürünü ben sattım. Ürünün şarj haricinde herhangi bir sıkıntısı yok (tu), zaten tamay_aytam sorun yoktur diyorsa da yoktur

Kendinin referansı olmamasına rağmen ben referansım; hem dürüsttür, hem de anlayışlı bir arkadaştır.

Ürünün orijinalliğini forumdaki dostlarla teyit etmiştik Samsung başlığında. Sanırım ararsanız profilimden görebilirsiniz. tamay_aytam'ın belirttiği flip cover orijinaldir ayrıca, Samsung mağazasından alınmıştır. Kablosuz şarj cihazı ebay'den alınır, krallar gibi kullanılır. Ayrıca link verilmiş, IMEI sıkıntısı da benim ilanı açtığım tarihten itibaren bir yıl şahsi garantim altındadır, içiniz rahat olsun.

tamay_aytam;

Hayırlı satışlar üstad, saygılar. ...

• Aytürk hocam yazdıklarınız için teşekkür ederim. Yalnız bir yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek durumundayım. Kablosuz şarj özelliği aktif olmuyor ne yazık ki. Alacak olan arkadaş bu şekilde harici olarak pilleri şarj edip kullanmak zorunda. Bunu bilerek talip olmalı.

• quote:

Aytürk hocam yazdıklarınız için teşekkür ederim. Yalnız bir yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek durumundayım. Kablosuz şarj özelliği aktif olmuyor ne yazık ki. Alacak olan arkadaş bu şekilde harici olarak pilleri şarj edip kullanmak zorunda. Bunu bilerek talip olmalı.

Kablosuz şarj şu an aktif değil, ama gerekli ekipmanla şarj olur, olmaması için bir neden yok ki.. Yanlış anlamıyorum değil mi?
  • Hayır kablosuz şarj özelliği aktif olmuyor. Kapağın altındaki kablosuz şarj girişleri de usb soketin geçtiği entegre üzerinden yapıyor işlemi anladığım kadarıyla. Telefon normal şarj işlemini gösteriyor ancak gerçekte yapamıyor.

• quote:

Hayır kablosuz şarj özelliği aktif olmuyor. Kapağın altındaki kablosuz şarj girişleri de usb soketin geçtiği entegre üzerinden yapıyor işlemi anladığım kadarıyla. Telefon normal şarj işlemini gösteriyor ancak gerçekte yapamıyor.

değerli hocam bataryaların tamamını ( 1 tanesi doğal olarak sizde kalacak :) ) almak istesem satmayı düşünürmüsünüz ;?
  • Bataryaları ayrıca satmam mümkün değil. Telefon başka türlü kullanılamaz çünkü.

• quote:

Bataryaları ayrıca satmam mümkün değil. Telefon başka türlü kullanılamaz çünkü.

hiç telefonculara gösterdiniz mi
    yaparız veya yapamayız dediler mi
    yaparız dedilerse ne kadar ücret istediler acaba
  • Hayır Tamiri konusunda herhangi bir işlem yapmadım. Olur mu, ne kadara olur bilmiyorum.

• quote:

Hayır Tamiri konusunda herhangi bir işlem yapmadım. Olur mu, ne kadara olur bilmiyorum.

Hocam şarj konusu dışında donanımsal bir sorunu yok değilmi ?
  • Hayır yok. Şimdilik bir arkadaş almak için istekli olduğunu belirtti. Bugün eft yaparsa ilanı kaldıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ****emre

quote:

Şarj problemi olan galaxy s3 satılıktır. Usb bağlantısındaki bir sorun nedeniyle şarj olmamaktadır. Pc ye bağlantısında bir sorun yoktur. 2 adet harici şarj aleti ve 4 adet piliyle birlikte verilecektir. Kapaklı kılıfı bulunmaktadır. Yurtdışı cihazıdır. Forumdan alınmıştır. Fiyatı 450 tl dir. Pazarlık yoktur. Fiyat ile ilgili mesajlara cevap verilmeyecektir.

Dukkanimdaki replica note 2 ile takas dusunur musunuz

• Abi çok ilginç ya anakartta mı bi sıkıntısı var acaba? İlk kez böyle bi sorun gördüm usb soketi çalışıyo ama şarj olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.