Şimdi Ara

Sorunlarımı payşlamak istedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu sıralar üstesinden gelemediğim sorunlarım var bir nebze olsun rahatlatabilir diye sizinle paylaşmak istedim. Bu arada yaş 19 (5 gün sonra 20 oluyor)

1)Bende ciddi anlamda asosyallik var. Kimseye güvenemiyorum, güvenememimin nedeni ise geçmişteki arkadaşlarımın çıkarcı olması.

Yeni tanışdığım - önceden tanıdığım fark etmiyor insanlarla iletişim kurarken acaba bunun benden istediği birşey mi var? Buna güvenebilirmiyim vb. diyorum içimden, yolda giderken insanların yüzlerine bakamıyorum, ya yanlış anlarlarsa ya benimle konuşmaya kalkarlarsa ya selam verirlerse diye, tanıdığım biriylede karşılaşmak istemiyorum anlayacağınız sokakta rahat rahat yürüyemiyorum aynı durumlar olabiliyor ben bunu pek sorun etmiyorum ama bu yüzden çevremde gerçek arkadaşım diyeceğim kimse yok hatta arkadaşım diyeceğim de yok. Birde kimse beni işi düşmesse dinlemiyor - dinlemek istemiyor gibi geliyor.

2)Ben birkaç ay öncesine kadar ibadetlerini gereğince yapan biriydim ama son zamanlarda iyice ipin ucunu salıverdim. Çünkü 1 yıldır devam eden rahatsızlığım var, ben bu durumdan iyice sıkıldığım için abdest alıp namaz kılasım gelmiyor bi abdest almam 15 dakika, bir vakit namazını kılmam yarım saat - 45 dakika sürüyor. Bu arada rahatsızlığımın dinimizce adı vesvese(şüphe), tıpta ise anksiyete bozukluğu galiba.

Bu durumlar varken bu sene birde üniversite sınavı çıktı ygs ye az çalışmıştım pek iyi bi puan alamadım lys ye ise hiç çalışmadım desem yeridir.
    Çünkü çalışsam-kazansam ne yapacam bu halimle her gün okula gidip gelecem ve belki de namaz kılmayı tamamen bırakacağım diye düşündüm hem nerede kalacam bu halimle diyede düşündüm ve çalışmadım pişman değilim.

Üniversiteyi eledik tamam ama bu sene üniversiteye gitmessem bir yerde çalışmam lazım babamla senenin başında öyle konuşmuştuk durum böyle işte arkadaşlar ne yapayım ne edeyim sizce görüşlerinizi bekliyorum.

Dipnot:Bu üyeliği konunun kime ait olduğu belli olmasın diye aldım forumda pek aktif olmasamda 2008 den beri foruma üyeyim.

• Sana tavsiyem üniye bu sene gitme çalış 1 sene biryerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga+xbox

Sana tavsiyem üniye bu sene gitme çalış 1 sene biryerde

sence ne tür bir yerde çalışıyım durumu biliyorsun
  • Yani hangi alanda yeteneğin var o bilmek lazım ama bence turizm şirketleri iyi sosyalleşirsin oralarda zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga+xbox

Yani hangi alanda yeteneğin var o bilmek lazım ama bence turizm şirketleri iyi sosyalleşirsin oralarda zamanla

sağolasın ilgin için teşekkürler
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.