Şimdi Ara

SORUN TXP42G20E PANASONIC PLASMA TV TIRTIKLI PATATES CİPSİ GİBİ GÖSTERİYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

Bende de 50g20 var , arkadaşın bahsettiği sorun benim tv de yok yada ben göremiyorum .

Arkadaş sorunla ilgili bir ss koysa daha açıklayıcı olur + ne kadar mesafeden izliyor , hangi kabloyu kullanıyor vs.

teşekkürler.

kardeş misal star tv nin kırmızı s harfine bak çizgi çizgi onun gibi ama bazen görüntülerde daha belirgin oluyor

@Denixex

İzlediğin yayınla alakalıdır. Ekin TV gibi chat kanalları gibi düşük çözünürlüklüleri açarsan farkedersin. Bir de eski Türk dizileri vs. vs. Muhtemelen de yakından izliyordur.

kardeş misal star tv nin kırmızı s harfine bak çizgi çizgi onun gibi ama bazen görüntülerde daha belirgin oluyor

Valla ben Gw30 aldım pazartesi kuruldu dediğin tarz bir şikayetim olmadı. Star logosunda evet bir enayilik var ama dert edecek kadar değil. SD yayın olarak Sinema TV'ler LG ledde berbat gösteriyordu Panasonic'de ise çok daha güzel. Kanal çözünürlüğü ile alakalı sanırım daha çok, mesela SD Dizimax de izliyorum görüntü şahane. Öte yandan SD Digitürk Salon kanalları kan ağlıyor. Çözünürlükten ziyade parlaklıkla ilgili sıkıntı yaşadım yavaş yavaş alışıyorum.

• evet görüntüleri takip et tırtıklı çizgileri göreceksin net ve keskin hatları yok sanki taslak resim gibi çizgi çizgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

Mahçup

buradaki yazılanlara göre aldık ama hikayeymiş meğer

yok 600 herzmiş

5000 0000 -1 kontrasmış

çok iyiymiş hepsi hikaye arkadaşlar

bir artısı var yandan bakınca görüntü kaybı olmuyor

gerisi yalan

hızlı falanda değil medya markette tv de tenis maçı gösteriyordu

txp 42g20e plazma tv ile lcd ve led tv yan yanaydı

topu takip ettim

hemen hemen hepsinde aynı topun gölge izi vardı

bu tv abartıldığı gibi değil

Albani üstad demişki:
    "yakından bakınca" demişsin ama ne kadar yakın bu??? 30-50cm mi yoksa 100cm mi???

PDP lerin pixel-pitch ölçüsü TFT-LCD den %40-%100 daha büyüktür,dolayısıyla "netlik" ve bozulma efektlerini
    farklı mesafelerden her iki panelde farklı olarak görürsün!!

Bahsettiğin duruma "jaggies effect" diyoruz,tırtıklanma ile beraber kontür bozulması ve benzeri çizgilerin bozulması
    durumudur!

Benimde teknosada gördüğüm durum buydu yaklaşık 1 metre uzağında durunca tırtıklı uzaklaştıkça netleşti hatta lcd led ve plazmalar karışık duruyordu panasonic en vasatlarından U serisi olan 1,5 metre uzaktan aynı etkiyi en az veren gibi duruyordu

1,5Ay kadar önce antalya Vatandaydım bahsettiğin plazmayı yakından gördüm ve gayet güzel gösteriyordu..Belki ayarlarda vardır birşey işi bilen arkadaşlar sana ayarlar konusunda yardımcı olur bu cihazların baya karışık ayarları var

Teknoloji marketlerde çok fazla televizyona aynı kanaldan yayın gönderdikleri için farklı görebilirsin. Hatta geçen Teknosa'da görüntüsü çok bozuk bir LG vardı ama git bir de Darty'de gör, şıkır şıkır. Gerek yayın içeriği gerekse merkezi bağlantı çok sağlıklı değil. LCD ve LEDlere oranla plasmanın en büyük olayı, film izlerken renkleri ve akış hızı çok gerçekçi. Braveheart vb gibi eski zaman temalı filmleri LCD'de izlediğinde çok yapay geliyor.

• Bende lg47lm760s ve 42lm760s arasinda gidip geliodum ikisinin goruntusune bakmak icin teknosaya gittim.tv ayni tv ama ekran buyuyunce goruntu ne kadar bozuluo bunu gormek icin gittim.bide ne goriiim ekranlarda arkadasin dedigi tirtik olayi var.moralim bozuldu kafam karisti diger tvlere bakiom hepsinde oyle bisey yok bazilari gayet duzgun gosteriyor.ayni tvye vatandada baktim orada oyle bisey yoktu.acaba teknosadaki urun defolu mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.