Şimdi Ara

sorun? sorun? sorun? daha neyapmalıyım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce makina birden açılmaz oldu inceledim test ettim işlemci ile anakartın çalışma sorunu ortaya çıktı(bir yıldır beraber çalışan ikiparça)
    mascom a verdim anakart ve işlemciyi sagolsun 2 gün de geri döndüler problemi çözemedik anakartta sorun var. kartınızı aldığınız yerde eş değer bir kartla değiştirin diye, birde yazı yazdılar değişim kolay olsun diye. tavsiye üzerine gg ma78m-s2h anakartı aldım. (eski anakartım epos af570 ultra) eve girer girmez kasaya dalıp parçaları tekrar birleştirdim ama aynı açılmama sorunu devam ediyor. tekrar parçaları teste tabi tutunca işlemcinin çalışmadığınıgördüm ve servise verdim.
    15 gün sonra aradım "ağrızalı ürününüzü gelip yenisi ile değiştirebilirsiniz" dediler , kadıköye geçip cpu nun yenisini aldım. herşey çok güzel dimi iki yeni parça ...

makina açılıyor bios ekranı geçip windowsa gelmeden sanki f8 e basmış gibi mod ekranına geçiyor güvenlik mod dahil hamgisiyle başlamak istesem bar çubugu görünmeden reset atıp başa dönüyor.

format atmayı denedim cd okumaya başlayıp ön yüklemeyi yaptıktan sonra "xp kurmak için ENTER a basın yazına tıklayınca takılı hiçbir sabit disk bulunamadı yazısı çıkıyor.

ama bios ekranın da iki hard diskide görebiliyorum. ram lerde sorun yaşanıyor dediler geçenin bir yarısı kalkıp kayınçoya gittim onun ramleri ile denedim sonuç aynı

bana birisi akıl verebilirmi.

sistem gigabyte ma780gm -s2h
    amd x2 5000
    msi x1950pro
    thermaltake 420 psu
    twinmos ddr2 667 2*1 gb...

denediğim diğer ram OCZ ddr2 667 2*1

2 aydır bilgisayarımdan uzagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizeli -- 29 Haziran 2008; 2:21:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.