Şimdi Ara

Sorun Powermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 Ay İmzamdaki Bilgisayarı sorunsuz kullandım fakat 2gundur surekli memory hatası 0x0000001A MAVİ EKRAN VE RESET sorun pover yetmezliğimi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ramleri söküp tekrar takın; driverlerınızı da güncelleyin eğer güncel değilse...
  • Ramler 2 olunca çalışmıyo zaten ilk ay 2x2 ydi şimdi 1x2 söküp taktım ama olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: umutxgs

Ramler 2 olunca çalışmıyo zaten ilk ay 2x2 ydi şimdi 1x2 söküp taktım ama olmadı

tek tek farklı ramlerle dene
  • Sorun rem kaynaklı gozukuyıor sistem oldukca eski bir sistem remleri tek tek takaraka aynı problemi yapıyormu bakın
    yani 1 remi takıp açın problem devam edıyorsa diğer remi takarak deneyınız sorun çözüleceğini umut ediyorum

Not: Zamanla rem ler de oksitlenme olma oalsılığı yuksek elinize bir silgi alarak rem ayaklarını temizleyiniz çoğu zaman arızalı olarak nitelendirdiğimiz remler dahi çalışmaya başlayacaktır

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLkANKIRIK

Sorun rem kaynaklı gozukuyıor sistem oldukca eski bir sistem remleri tek tek takaraka aynı problemi yapıyormu bakın
    yani 1 remi takıp açın problem devam edıyorsa diğer remi takarak deneyınız sorun çözüleceğini umut ediyorum

Not: Zamanla rem ler de oksitlenme olma oalsılığı yuksek elinize bir silgi alarak rem ayaklarını temizleyiniz çoğu zaman arızalı olarak nitelendirdiğimiz remler dahi çalışmaya başlayacaktır

İyi forumlar

Silgi mi ? İlginç bir bilgi.Aklımın bir köşesine yazayım

• Evet bildiğin kursun kalemle yadıgın yazıları sildiğin silgi ama silerken dikkat et remlerin kenarındaki ufak kapasıtör veya drençlere dikkat et sokme sokersen remi unut :)
  • şimdi şöyle bir durum daha var :) sen yarım bahsetmişssin mevcut reme eklenti yaptı isen aynı mega herz değerlerinde değilse remler yine soru nyapar yani 800m hz lık mevcut remın var 1333 mhz rem takarsan yıne sorun yaratır 800 mhz olarak çalışır ama sorun mavı ekran alam oalsılıgın yuksek marka bıle farklı olsa sorun teşkil edecektir
    mevcut 2 rem kullanıyorsanız model nuamralrı aynı olamsı lazım yanı aynısı olması cogu sorunu ortadan kaldıracaktır
  • bios pilini cikar 2 dk bekke

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.