Şimdi Ara

Sorun işlemcidemi? ekran kartındamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İmzamda yazılı olan sistemde COD Black Ops oynarken ani fps düşüşleri oluyor ve oyun donuyor. Mesela 40 civarlarında fps varken, patlama sahnesi olduğu zaman 25'lere düşüyor fps.
    Ekran kartını 900*1200'e aşırttığım zamanda değişin pek bir şey olmuyor.
    İşlemci 3.0 da çalışmakta. Ayrıca update 2-3 yüklü.
    Driver versiyon:10.11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 3 Aralık 2010; 16:12:14 >

• Sorunun ekran kartından olduğu bariz. Patlamalardaki efektler ekran kartına yük bindirir ve fps düşer de ekran kartın güçlü yani. Böyle olmaması lazım, black ops un update i vardı onu yükleyin faydası olur. Driver version 10.10 ile de deneyin bir de.

After burner ile oyun içinde gpu kullanımına baktım %70-80 lerde.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Sorun oyunda.

aynen aslında çoğu sorun oyundan kaynaklanabiliyor kimse oyuna para vermediği için :D
    Eminem Fan Club
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı ısınması
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oyunda genel bir sorun var sizden kaynaklı değil bende de ufak ufak oluyor fakat çok da anlaşılmıyor patch var onu deneyin oyunla ilgili

Orijinalden alıntı: The@Thing

Hocam oyunda genel bir sorun var sizden kaynaklı değil bende de ufak ufak oluyor fakat çok da anlaşılmıyor patch var onu deneyin oyunla ilgili

patchı bulamadım ben link yollarsanız sevinirim.
    http://www.turkcespiker.com/forum/call_duty_blackops_kasma_sorunu_cozum_yontemi-p408850.html#post408850 boşuna denemeyin ben denedim birşey değişmedi
    hocam bir şey dicem ama hayallerin yine yıkılcak ben size belki başka bir patch çıkmıştır diye yazdım fakat hala etkisi olmayan patch ler var
    http://www.chip.com.tr/forum/call-of-duty-black-ops-kasma-sorununa-kesin-cozum_t186089.html bu linkteki vatandaş çözüldüğünü söylüyo ama ben denemedim bi deneyin isterseniz
    ama oyun hala resmi bir patch yaptımı haberim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Netde bazı kaynaklarda örneğin bu çözüm var fakat bir çözüm getirmiyor
    http://www.turkcespiker.com/forum/call_duty_blackops_kasma_sorunu_cozum_yontemi-p408850.html#post408850 boşuna denemeyin ben denedim birşey değişmedi
    hocam bir şey dicem ama hayallerin yine yıkılcak ben size belki başka bir patch çıkmıştır diye yazdım fakat hala etkisi olmayan patch ler var
    http://www.chip.com.tr/forum/call-of-duty-black-ops-kasma-sorununa-kesin-cozum_t186089.html bu linkteki vatandaş çözüldüğünü söylüyo ama ben denemedim bi deneyin isterseniz
    ama oyun hala resmi bir patch yaptımı haberim yok

denedim olmuyor resmi yama çıkmadı sanırım onu beklicez artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.